ihthiologos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 καλημερα! ενδιαφερομαι να εχω internet μεσω wifi σε 2 pc αλλα παραλληλα και τοπικο ασυρματο δυκτιο μεταξυ τους. με λιγα λογια οχι καλωδια. αυτο μπορει να γινει με ενα modem router (LINKSYS WAG200G-EU) η χρειαζετε access point? αν γινεται παρακαλω δωστε μου οδηγιες!!!
tsakonas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ναι γινεται ευκολα, στην αρχη συνδεεις καλωδιο για να το ρυθμισεις και εισαι ετοιμος.
ihthiologos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 φιλε εχω και στους δυο internet αλλα οταν παω να κανω ασυρματο δυκτιο πρεπει να επιλεξω που θα συνδεθω η στο internet η στο δυκτιο μεταξυ υπολογιστων. ενω εγω θελω ταυτοχρονα και τα δυο. για να καταλαβεις ο ενασ θα κατεβαζει μονο, ο αλλος θελω να μπορει να περιηγείται και ταυτοχρονα να υπαρχει διαμοιρασμος αρχειων.
tsakonas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δεν εχει καμια σχεση....αμα εχεις ιντερνετ εχεις και δικτυο
ihthiologos Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 μηπως θα μπορουσες να με κατευθηνεις βημα βημα?
tsakonas Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Αφου εχουν ιντερνετ και οι δυο απτο ρουτερ ασυρματα...δε χρειαζεται να κανεις αλλες συνδεσεις....απλα πας στις θεσεις δικτυου και θα δεις εκει τα PCs. Βαλε κωδικο προσβασης στους λογαριασμους των windows ,βαλτα στο ιδιο workgroup και εισαι ετοιμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.