washcloud Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ...μάλλον κάτι ήδη κάπνιζες * ..το Gordon Bleu btw...AYTO http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/cd/Cordon-bleu-2.jpg/797px-Cordon-bleu-2.jpg δεν είναι ; ! (...θέλω να σε δώ να το ΠΙΝΕΙΣ......θα μας τρελλάνετε ορέ σύντεκνοι ; ) Ναι, τα 'παμε, την καλύτερη των κινήσεων έκανε ο Aigeas για την περίπτωση. Anyway, ας αφήσουμε για λίγο τους εγωισμούς του "..κι ας λοιπόν κοιτάξουμε λίγο και τον εαυτό μας", γαιτί σαν να τον παρακοιτάζουμε....
panagos Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Διάβασε καλύτερα αυτό που έχω γράψει και θα εκπλαγείς για το ποιός καπνίζει τι..
Viperalus Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 I believe it's time for me to fly..που λένε και οι REO speedwagon..πιστεύετε οτι είδατε πολλά σε αυτή τη ζωή; Νοικιάστε μια προσωπικότητα, φορέστε μια μάσκα και νοιώστε την ευτυχία του να είστε αυτό που θέλετε να είστε και ποτέ δεν το τολμήσατε (όχι δεν είναι απάντηση σε κάποιο μήνυμα, εμπνεύστηκα κάπως από την ενέργεια του Αιγαία στο πρώτο του μήνυμα -όχι απαραίτητα με το θέμα του πρώτου post- αυτού του θέματος και λέω τα δικά μου) τελικά το insomnia με εμπνέει σε insomniσiάζουσες καταστάσεις
Viperalus Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Κάπου-κάπου σηκώνομαι από το PC και πάω να δω τι κάνει το ποντικάκι του σπιτιού...εμ! το όνειρό μου ήταν ανέκαθεν μονοκατοικία με κήπο. Ο κήπος ακόμη δεν ήρθε αλλά ακόμη και στον δεύτερο όροφο μεζονέτας οι πόντικες αποδείχτηκαν τα νέα ταλέντα-αναρριχητές. Και να σκεφτεί κανείς οτι κάποτε εξέτρεφα ποντίκια..τελικά με κυνηγάνε..ακόμα και στην Ολλανδία που βρίσκομαι τώρα..
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 και στην Ολλανδία που βρίσκομαι τώρα.. Ε ΠΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΜΑΙ.
Viperalus Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 ...μπα δεν είναι αυτό που νομίζεις μάστορα...δεν είμαι για τον επι-ούσιο...οι "ουσίες" δεν είναι στα ατού μου πέρα από τις καθιερωμένες μπυρίτσες του Σ/Κ btw...(άσχετο) Tuesday's gone with the wind...όπως μου τραγουδάνε οι Lynyrd Skynyrd...αλλά γιατί όμως; Τι έχουν με τις Τρίτες τελικά;
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ωραία, πόσα θες να μου μεταμοσχεύσεις τον αδένα σου που εκκρίνει ό,τι εκκρίνει;
Viperalus Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Ωραία, πόσα θες να μου μεταμοσχεύσεις τον αδένα σου που εκκρίνει ό,τι εκκρίνει; ...λυπάμαι...δεν γίνεται...μπορεί να δημοσιεύσω (που το σκέφτομαι) live poetry σε κάποιο youtube ή justin.tv καλύτερα...να εκφράζομαι 3D χωρίς μάσκες και με τη γκιλοτίνα της απώλειας της "ασφάλειας"...είδωμεν...
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εντάξει. Πάω να την πέσω τώρα. Γενικά πάντως τα λες ωραία.
Viperalus Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εντάξει. Πάω να την πέσω τώρα.Γενικά πάντως τα λες ωραία. δεν ψάχνω οπαδούς...προτιμώ να παίζω για τον εαυτό μου μπας και θελήσει κάποτε να χειροκροτήσει...αλλά σε ευχαριστώ Καλά να περάσεις στην ονειροχώρα...ό,τι δεις μπορείς να το πάρεις μαζί σου...εάν βέβαια "περάσει" από τους ασφαλίτες πίσω στη χώρα της πραγματικότητας...που συνηθήσαμε να υπάρχουμε...
marantonis Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εντάξει. Πάω να την πέσω τώρα.Γενικά πάντως τα λες ωραία. Σε ποια????
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Με τον Aigea είναι να κάτσεις σε ένα jazz bar, να καπνίσεις ένα Guantanamera πίνοντας ένα Martell Cordon Bleu και να συζητήσεις ό,τι θέλεις μαζί του. lol τί είπα πάλι.. Όπως και να χει λατρεύω την Jazz. Eμείς οι απολίτιστοι αφροαμερικανοί ξέρουμε να ζούμε. Ο περιορισμός του 1 χιλιομέτρου έχει σχέση με τους περιορισμούς σου σαν παιδί και πηγάζει από τα παιδικά σου χρόνια? Τους ποιούς περιορισμούς; ΧΑΧΑΧΑΧΑ αυτό ήταν πραγματικά αστείο, μ' έκανες και γέλασα μπαγάσα! και ήτανε 3 ρώσοι "ντουλάπες" θα επέμενες στο ίδιο ποσό? Το πιθανότερο θα ήταν να είναι υπάλληλοι από το μαγαζί και να ήρθαν κάτι να μου πούνε. Απο πότε ο πολιτισμός, και οι πολιτισμένοι άνθρωποι χαρακτηρίζονται ως καλομαθημένοι. ΧΑΧΑΧΑΧΑ τώρα με αποτέλειωσες! Είναι φανερό, ο πολιτισμός ξεχύνεται από τα μπατζάκια. Εσείς οι πολιτισμένοι θα με ξεκάνετε πανάθεμά σας! :lol:
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 - Μαμά θα μου πάρεις αυτοκινητάκι; - Ναι παιδί μου, και όχι καβάλα στις μηχανές γιατί είναι επικίνδυνες. Εσύ είσαι πολιτισμένος. ************************************************************************************* Πωλείται πατίνι και playstation σε καλή κατάσταση. Τιμή συζητήσιμη.
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Δημοσ. 17 Μαΐου 2008 Εγώ λέω να βρεθείτε κάπου και να τις ΜΕΤΡΗΣΕΤΕ. Ένα πομπό GPS στην άκρη και έναν στα @@ για να γλυτώνουμε και τα χιλιόμετρα μεζούρας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.