Προς το περιεχόμενο

Aκoύω γνώμες....

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περνάω πολύ χρόνο εδώ μέσα.

Σήμερα το βράδυ είδα ένα ηλίθιο όνειρο. Όχι πως σε γενικές γραμμές δε βλέπω ηλίθια όνειρα, έχω καταφέρει να συνδυάσω τον Στήβεν Κινγκ με τον Πήτερ Σέλλερς εκεί μέσα. Αλλά το σημχθεσινό ήταν άμεσα συνδεδεμένο με την ιστορία του Αιγέα.

Είμαστε λοιπόν εγώ και ο κολλητός μου σε ένα δωμάτιο. Αυτό το δωμάτιο έχει κάποια μεγάλη σημασία γιατί έχουμε εθιστεί με τον άλλο στο πως θα είναι ΤΕΛΕΙΑ διακοσμημένο.

Μια υπενθύμιση σε αυτό το σημείο, αχρείαστη να 'ναι, είμαστε και οι 2 ετεροφυλόφιλοι.

Έχουμε φτάσει λοιπόν σε ένα σημείο που χαζεύουμε έναν μπουφέ-συρταριέρα, πως σκατά λέγονται, και αποφασίζουμε πως χρειάζεται κάτι από πάνω, κάτι ριχτό.

Κολλητός: Ξέρω που θα βρούμε.

Εγώ: Που;

-Θα πάμε να ληστέψουμε έναν γύφτο.

-Θα μας γ@μήσουνε ρε ηλίθιε, θα μας κυνηγάει όλος ο αξόνας Ζεφύρι-Αμαλιάδα.

-Όχι, μη φοβάσαι, τον είχα ληστέψει και με τον Φιλίππου στο λύκειο.

-Τον Φιλίππου δεν τον πυροβόλησε κάποιος πριν τις πανελλήνιες;

-Ήταν άσχετο, πάμε.

Με τα πολλά, και μιας και στον ύπνο σου δεν πσοφάς, πείθομαι. Στο δρόμο συναντάμε την χρήστρια γκαρνέλε. Χαιρετούρες κτλ

Γκαρνέλε: Μιας που μπήκατε στον κόπο, δείτε αν έχει βούτυρο.

-Ποιος, ο γύφτος; Χαλιά και τέτοια πουλάει.

-Ε γι' αυτό λέω, θα έχει.

-Τι βούτυρο και μαλακίες μωρέ;;;

-Δε δένει αλλιώς η πρέζα ρε, τι να κάνω;

-Καλά.

Σε αυτό το σημείο να ξεκαθαρίσω πως η χρήστρια γκαρνέλε έχει αποκηρύξει το παρελθόν της με την ηρωίνη και είναι στα τελευταία στάδια απεξάρτησης.

Μπαίνουμε στο μαγαζί, ο κολλητός προετοιμασμένος με κασκόλ, εγώ έχω δανειστεί μια παρδαλή μαλακία ΣΑΝ κασκόλ από τη γκαρνέλε ("μη σε πυροβολήσουν στο λαιμό") και είμαι σαν κλεφταδέρφω, μπαίνουμε τέσπα. Πετάγεται ένας κοντός τσιγγάνος, τον πιάνει ο κολλητός, του σκάει μία, τι θα θέλατε ρωτάει ο άλλος, πιο δυνατά ρε μαλάκα, του σκάει δεύτερη, για χαλιά ήρθατε, πιάσε εκείνο το ξύλο, ΟΧΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, ΠΟΝΑΩ.

Τον κρατάω εγώ, αρχίζει ο άλλος να βαράει. Όσο γινόταν αυτό, κάνανε παζάρια.

-Θέλουμε ένα ριχτάρι για μπουφέ. *μπουφ*

-80 ΕΥΡΩ ΚΑΝΕΙ ΟΥΩΧ!

-ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ *ΓΚΑΠ*

-60, ΜΕΤΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕΣΑ

-ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟ*ΝΙ

-ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΙ ΤΣΑΜΠΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ 20

Τέσπα, με το πολύ το ξύλο, θυμόμαστε πως πήγαμε για ληστεία, βρίσκουμε τα ριχτάρια, τα ανοίγουμε, μελετάμε το ύφασμα, την ποιότητα, λέμε ποιο μας αρέσει, το παίρνουμε. Φεύγοντας, γυρνάω εγώ στον γύφτο "Βούτυρο έχετε;" για να πάρω την τσαντισμένη απάντηση "ΤΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ, ΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, ΚΑΝΑΣ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ;;;" εκτιμώ το θάρρος του και...

Αιγέα!!!

...του δίνω 30 ευρώ.

-ΠΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

-Τι είναι αυτά; ΠΑΡΤΑ ΠΙΣΩ

-ΣΚΑΣΕ ΡΕ

-20 ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΙΧΤΑΡΙ ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ

-ΣΚΑΣΕ

Το όνειρο τελείωσε μόλις βγήκα στο δρόμο.

• Απαντ. 74
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ Luci για ένα διάστημα έβλεπα συνέχεια τον ίδιο εφιάλτη, ότι δηλαδή ήμουν 16 και ήμουν μέσα στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά ενώ το βράδυ πήγαινα στο σωφρονιστήριο καμινίων για να μαθαίνω τύπους φυσικής. Μεγάλο πακέτο. Μέχρι να ξυπνήσω, ίδρωνα. Λες να βλέπει εφιάλτες και ο HexStatic;

Δημοσ.

Ασε αιγέα εγω βλέπω κάθε βράδυ οτι πάω έξω από το σπίτι ενός πολύ άνδρα και με έχει ταράξει στα 30ευρα... Μα τι γύφτος... χάθηκαν τα 50ευρα? Αν μου έδινε παραπάνω θα το έκανα επάγγελμα.

Στο ποσό των 30 πώς κατέληξες?

Είναι σημαδιακό?

Σε τι χαρτονομίσματα του τα έδωσες?

Μήπως έβγαλες 50ευρο και σου έδωσε ρέστα?

Είναι σημαδεμένα?

Του τα έδωσες στο χέρι ή τα πέταξες στο πάτωμα για να νιώσεις ακόμα πιο άνδρας?

Άν έδινες 100ευρο αντί για 30 θα ένιωθες ακόμα περισσότερο άνδρας?

Αποθανάτισες την στιγμή με βίντεο για να το δείχνεις στους κολλητούς σου και να χαίρεσαι?

Ο περιορισμός του 1 χιλιομέτρου είναι συγκεκριμένος ή τυχαία τιμή?

Ο περιορισμός του 1 χιλιομέτρου είναι σημαδιακός?

Ο περιορισμός του 1 χιλιομέτρου έχει σχέση με τους περιορισμούς σου σαν παιδί και πηγάζει από τα παιδικά σου χρόνια?

Ολα τα παραπάνω μήπως σκέφτηκες οτι αποτελούν απωθημένα από πιθανά ψυχικά παιδικά τραύματα?

Αν δεν ήτανε 1ας Πακιστανός aka Ινδός και ήτανε 3 ρώσοι "ντουλάπες" θα επέμενες στο ίδιο ποσό?

Θα τους έλεγες να τα μοιραστούνε?

Απο πότε ο πολιτισμός, και οι πολιτισμένοι άνθρωποι χαρακτηρίζονται ως καλομαθημένοι.

Δημοσ.

τοτε η κατασταση θα ηταν εντελος διαφορετικη αν ηταν 3 ντουλαπες και οι αλοι 2 το1 χιλιομετρο το ειπε επειδη ειναι το πιο συνηθες σαν αποσταση τωρα για τα υπολιπα....δεν ξερω (ετσι πιστευω τουλαχιστον) και για το 30ρικο μπορει αφτα να επιασε εκεινη την ωρα απο την τσεπη του....:-)

Δημοσ.

Το χιλιόμετρο είναι κλεμένο από Κούγια-Βατίδου και παίζει να φάς καμιά μήνυση για καταπάτηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας. Χώρια που ο Κούγιας είναι και 15 πόντους πιο ψηλός.

p.s. Τα 30 αργύρια συμβολίζουν την προδοσία.

Δημοσ.

ινσόμνιακς ινσόμνιακς...

προς τί ο αλληλοτρολισμός ;

προς τί το αλληλοφλέιμινγκ ;

ινσόμνιακς αιμοχαρείς, αιμοδιψείς, και αιμοβόροι...

όλοι ινσόμνιακς είμαστε - για όλους υπάρχουν θρεντς, για όλους λάμπει η ημισέληνος του ινσόμνια

(και ΄μενα μ΄εχει τσαλακώσει η μενεγαμη η απεργία των φορτηγατζήδονε)

Δημοσ.

Η γνώμη μου λοιπόν. Πιστεύω πως η κίνησή σου δεν έχει ούτε ένα λάθος. Αν έδινες 10 ευρώ θα ήταν λίγα. Αν έδινες 50 θα ήταν πολλά. 30 ευρώ (ειδικά αν ήταν ένα των 20 και ενα των 10) μου κάθεται πάρα πολύ καλά σαν εικόνα. Τον αντιμετώπισες στα ίσα και με λίγες κουβέντες. Τα πολλά λόγια ξεχνιούνται, τα λίγα όχι.

Δεν έχει νόημα να σκεφτόμαστε τί θα έκανε αν ήταν 2-3 ή 5. Σημασία έχει τί έκανε στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν ποτέ του έρθουν 5 είμαι σίγουρος οτι θα ξέρει τί να κάνει. Μπορεί ο Aigeas να τη σπάει σε πολλούς εδώ με αυτά που γράφει και τον τρόπο που τα γράφει (ίσως και σε εμένα μερικές φορές), παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρουσες απόψεις και ιδεολογία άσχετα αν διαφωνώ πολλές φορές με αυτήν. Με τον Aigea είναι να κάτσεις σε ένα jazz bar, να καπνίσεις ένα Guantanamera πίνοντας ένα Martell Cordon Bleu και να συζητήσεις ό,τι θέλεις μαζί του. lol τί είπα πάλι.. :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...