Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Το αμάξι το είχε πάρει η γυναίκα από νωρίς, η μηχανή ήταν κρυμμένη, το σκυλί δεμένο, τα φώτα της πυλωτής ξεχασμένα από χθες το βράδυ. Ίσως αυτοί ήταν οι λόγοι που βρήκα το πρωί έναν Ινδό-Πακιστανό-Ιρακινό (μου είναι αδιάφορη η εθνικότητα) να έχει ανοίξει την γκαραζόπορτα και να σουλατσάρει στην αυλή σαν να έψαχνε κάτι. Όταν με είδε φάντη-μπαστούνι μπροστά του (άκουσα το σκύλο να ουρλιάζει), κάτι προσπάθησε να μου πει, ότι ήρθε ντε και καλά να μου κάνει δουλειές, λες κι εγώ τον είχα καλέσει ή δεν είχε φωνή να φωνάξει. Η περιοχή γενικώς είναι ερημική, μάλλον είναι το λάθος μέρος να ψάχνει κανείς δουλειά 15 Μαίου σε μέρος που έχει μόνο εξοχικές κατοικίες. Του έδωσα 30 ευρώ γιατί έτσι γούσταρα και του είπα πως αν τον ξαναδώ σε ακτίνα χιλιομέτρου θα τον κάψω ζωντανό αφού πρώτα με δει να φοράω το τομάρι του. Λοιπόν, ήμουν αρκετά πολιτισμένος; Το εγκρίνει η Αλέκα;
χάπι Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Για την Αλέκα δεν ξέρω αλλά, νομίζω ότι καλά ξηγήθηκες... (Μπράβο που του έδωσες χρήματα ! Θα ήταν ακομα καλύτερο να του έδινες ίσως κάποια δουλεια να κάνει στην αυλή/κήπο, κι αν την έκανε καλά να τον σύστηνες κι αλλού... Δε συμφωνώ μόνο με το να απειλείς απελπισμένους ανθρώπους. 'Εχουν κι αυτοί φιλότιμο, παρά τα όσα έχουν περάσει.)
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έψαχνε για δουλειά, ούτε και έδειχνε να ψάχνει για δουλειά. Συνήθως αυτοί που ψάχνουν για δουλειά φωνάζουν ή χτυπάνε κουδούνια πρώτα. Ο ίδιος μάλλον θα απόρησε γιατί του έδωσα χρήματα αντί να τον αφήσω αναίσθητο επιτόπου, αλλά δεν περιμένω από τους Πακιστανούς να αποκρυπτογραφήσουν την ελληνική ψυχή. Πάντως αν σε καμιά βδομάδα με δείτε στις ειδήσεις ελπίζω να μην με κακοχαρακτηρίσετε. Υ.Γ "απελπισμένοι άνθρωποι" Ωραία, εγώ όμως δεν έχω σημαία του ερυθρού σταυρού.
χάπι Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Έλα ρε Αιγαία... Τι μας το παίζεις Ραμπο τώρα ? Αφού κατά βάθος είσαι καλός ... (Αλλιώς δε θα του έδινες λεφτά...)
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μάλλον είμαι ο μέσος όρος Χάπι: Δεν τους εκμεταλλεύτηκα ποτέ, δεν τους ενόχλησα ποτέ, αντιθέτως τους βοήθησα κιόλας χωρίς ανταλλάγματα. Αλλά δεν θέλω και πολύ... εκρήγνυμαι και για πιο ασήμαντους λόγους.
papahlamidas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Θα συμφωνήσω με το χάπι αλλά πιστεύω ο φίλος μας με αυτό που αντίκρισε δεν είχε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό για να σκεφτεί αυτά Δε συμφωνώ μόνο με το να απειλείς απελπισμένους ανθρώπους. 'Εχουν κι αυτοί φιλότιμο, παρά τα όσα έχουν περάσει.)
egki Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ενταξει ρε σεις παιδιά έτυχε ο ανθρωπος και βρέθηκε στην αυλή του, για οποιονδήποτε λογο... να κλέψει, να κρυφτεί, να ξεκουραστεί.. εγώ πιστεύω οτι καλά του φέρθηκε γιατι ολοι λεμε "αχ οι καίμένοι".. αλλά αν τους συναντήσουμε στην αυλή μας .. πιστέψτε με ολοι κάπως ετσι θα του φερόμασταν ...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Θα συμφωνήσω με το χάπι αλλά πιστεύω ο φίλος μας με αυτό που αντίκρισε δεν είχε την ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό για να σκεφτεί αυτά Η διατάραξη οικιακής ειρήνης και η παραβίαση του ιδιωτικού ασύλου σπανίως συνοδεύονται από ψύχραιμες σκέψεις papahlamida, είναι αυτόματο ένστικτο επιβίωσης στοιβαγμένο στο πίσω μέρος του εγκεφάλου εδώ και 20.000 χρόνια. Το πιο λογικό ήταν να πάρω το σπαθί μου και να γρυλίζω. Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν πως κοιμούνται κλειδωμένοι στην κρεβατοκάμαρα, στα σίγουρα. Θα πέσουνε κορμιά όπως και να 'χει.
Lucifer Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Η απειλή ήταν μια χαρά δόκιμη. Γενικά, εγκρίνω στάση αιγέα με 1000.
marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Η απειλή ήταν μια χαρά δόκιμη. Γενικά, εγκρίνω στάση αιγέα με 1000. και γω +1 κι απο μενα. Λες να ξανάρθει για να σου ζητησει λεφτα?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Τα σπαθιά μου είναι διακοσμητικά αντικείμενα κύριε εισαγγελέα. Εγώ άρπαξα ότι βρήκα μπροστά μου για να αμυνθώ... Στα σκοτάδια που να ξεχωρίσω το gladius από τον πέλεκυ; Λες να ξανάρθει για να σου ζητησει λεφτα? Δεν νομίζω να ξανανέβει στο λόφο. Εκτός αν έχει πάρει απόφαση να γνωρίσει τον Αλλάχ από κοντά.
marantonis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Τα σπαθιά μου είναι διακοσμητικά αντικείμενα κύριε εισαγγελέα. Εγώ άρπαξα ότι βρήκα μπροστά μου για να αμυνθώ... Στα σκοτάδια που να ξεχωρίσω το gladius από τον πέλεκυ; Δεν νομίζω να ξανανέβει στο λόφο. Εκτός αν έχει πάρει απόφαση να γνωρίσει τον Αλλάχ από κοντά. The Hills Have Eyes:p:p:p:p:p:p
Fidelio Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Yeap , αναλόγως θα έπρατα το ίδιο , εχω μείνει σε ερημική περιοχή, προσωπικά με αγριεύει - δεν θεωρώ απαραίτητο να του έδινα και 30 ευρώ επιπλέον , αυτό δείχνει ψυχραιμία βέβαια... Σίγουρα μπορώ να διαισθανθώ μια τέτοια περίπτωση , είναι τι σήματα θα λάβεις εκείνη την στιγμή απο το σκηνικό, αυλή , πρωί-πρωί , ερημική περιοχή , φιγούρα στην αυλή να κινείται , θόρυβος και το σκυλί να γαβγίζει. Η εικόνα δεν είναι τόσο δύσκολο να σε ξεγελάσει όμως..
papahlamidas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Η διατάραξη οικιακής ειρήνης και η παραβίαση του ιδιωτικού ασύλου σπανίως συνοδεύονται από ψύχραιμες σκέψεις papahlamida, είναι αυτόματο ένστικτο επιβίωσης στοιβαγμένο στο πίσω μέρος του εγκεφάλου εδώ και 20.000 χρόνια. Το πιο λογικό ήταν να πάρω το σπαθί μου και να γρυλίζω. Δεν είμαι από αυτούς που κάνουν πως κοιμούνται κλειδωμένοι στην κρεβατοκάμαρα, στα σίγουρα. Θα πέσουνε κορμιά όπως και να 'χει. Φίλε αιγεα μήπως υπερβάλλεις λίγο? Όταν καταλάβεις ότι κάποιος μπορεί να σου κλέψει κάτι σίγουρα θα πας και θα το υπερασπιστής.... Το θέμα είναι όμως ότι στην τελική εάν αντιδράσεις όπως λες με κάποιο σπαθί ή γενικά επιτεθείς στον άλλο πόσο μάλλον να του κάνεις κάποια σωματική βλάβη εφ όσον φυσικά δεν προσπαθήσει και εκείνος με την σειρά του να προξενήσει σε εσένα τότε μάλλον μετά από ότι θα έχει συμβεί θα εύχεσαι να είχες σκεφτεί πιο ψύχραιμα... (δεν λέω ότι κάτι τέτοιο είναι εφικτό εκείνη την στιγμή) Γενικά η βία δεν βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.