savabk Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Έχω σύνδεση Forthnet 1024 στις Σέρρες. Εδώ και μερικές μέρες μου συμβαίνει το εξής : όταν πάω να κατεβάσω από το RapidShare ,κατεβάζει με 6 kb/sec , ενώ από αλλά site κατεβάζει με 80 και άνω. Λέτε να έβαλαν Download limiter στο RS;
Superior Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μπα, κατι αλλο παιζει, δοκιμασε να κατεβασεις απο διαφορους servers του rapidshare. Και επισης ελπιζω να κατεβαζεις με καποιον download manager (πχ flashget, idm, κλπ)
savabk Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Εννοείτε ότι έχω δοκιμάσει με διαφόρους servers.Κατεβάζω με το USD αλλά και κατευθείαν με το Firefox.Το ίδιο αποτέλεσμα
Tzimmys Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Άλλαξε τον τίτλο του post σου. Αυτό που περιγράφεις είναι rapidshare limit και όχι forthnet limit.
savabk Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Από πού κι ως που Rapidshare limit? Αφού με άλλη σύνδεση κατεβάζω κανονικά.Κατά την γνώμη μου η Forthnet έχει εφαρμόσει φίλτρο και περιορίζει το bandwidth από το Rapidshare.
kom Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 2.6mbit κατεβαζω τωρα απο RS με forthnet αλλαξε τον τιτλο και μη κραζεις την εταιρεια αδικα
savabk Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Φίλε kom κατέβαζες με 2.6mbit, άρα είσαι στο ιδιόκτητο δίκτυο. Ενώ εγώ όχι. Και ποιος σου λέει ότι ισχύει το ίδιο και για τους δυο μας ? Αν η Forthnet πληρώνει στον ΟΤΕ με ογκοχρέωση για τις γραμμές? Τότε η υποψία μου είναι δικαιολογημένη, τουλάχιστον μέχρι κάποιος εδώ μέσα να μου πει κάποια άλλη αιτία η κάποιος με της δικές μου προυποθέσεις(Σερρες,1024 γραμμή) να μου πει ότι κατεβάζει κανονικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 αμφιβάλω αν έβαλαν limiter...θα είχε βουήξει ο τόπος... κάτι άλλο φταίει
savabk Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Λοιπόν,από τώρα κατεβάζω ξανά με κανονικές ταχύτητες. Τελικά έτσι και δεν κατάλαβα τι έφταιγε. Θεωρώ το θέμα λήξαν. Αν θέλει κάποιος μοντεράτορ ας κλείσει το topic.
admin11111 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Τσάμπα κατηγόρησες την εταιρία.. Αυτό οφείλοταν ή σε DSLAM (επειδή ήταν συνδεδεμένοι πολλοί) ή σε Rapidshare (επειδή κατέβαζαν πολλοί) Limit βάζει μόνο ο ΟΤΕ σε torrents (traffic shapping)
S2Katana Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 2.6mbit κατεβαζω τωρα απο RS με forthnet αλλαξε τον τιτλο και μη κραζεις την εταιρεια αδικα Θα συμφωνήσω. Εγώ με 2Mbit κατεβάζω με 230kb/s σταθερά. @kom, τρομερή ταχύτητα έχεις.
Dreamina Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Αρχικά δεν ισχυεί ο κόφτης που προαναφέρθηκε. Και κοίτα μήπως έχει πρόβλημα η γράμμη σου και δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική του ποστάρω γιατί έχω πρόβλημα χωρίς να έχεις μιλήσει με το τεχνικό τμήμα της εταιρίας. Περιμένεις ότι εδώ θα σου πούν κατευθείαν την λύση και αν σου πουν η Φορθνετ φταίει τι θα κάνεις θα πάς από το κατάστημα και θα τους δείξεις το forum?..Ή μήπως το Insomnia Kαι το κάθε insomnia έχει πρόσβαση στο Pc σου για να σου κάνει έλεγχο. Φιλικά, μίλα με κανά τεχνικό της Φορθνετ και άμα δεν βγάλεις άκρη τα ξαναλέμε
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαΐου 2008 λέει ότι κατεβάζει με normal ταχύτητες πλέον...
poulinos Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Δημοσ. 20 Μαΐου 2008 Φίλε kom κατέβαζες με 2.6mbit, άρα είσαι στο ιδιόκτητο δίκτυο. Ενώ εγώ όχι. Και ποιος σου λέει ότι ισχύει το ίδιο και για τους δυο μας ? Αν η Forthnet πληρώνει στον ΟΤΕ με ογκοχρέωση για τις γραμμές? Τότε η υποψία μου είναι δικαιολογημένη, τουλάχιστον μέχρι κάποιος εδώ μέσα να μου πει κάποια άλλη αιτία η κάποιος με της δικές μου προυποθέσεις(Σερρες,1024 γραμμή) να μου πει ότι κατεβάζει κανονικά. να δω τι αλλο θα ακουσουμε.μιπως πληρωνουν και σε ειδος.λες μια ετερεια να βαλει traffic shaping και να σου ριξει εσενα την ταχυτητα στα 6 kilobytes?traffic shaping ειπαμε οχι μηδενισμο ταχυτητας.και λες να εδιναν 2,6 mbyte στον αλλον και διαμεσω οτε να σου διναν εσενα 6???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.