agpol07 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ΑΑΑΑ δεν παμε καλα. Ακουστε τι μου συνεβει πριν λιγο. Βαζω βλεπω ταινια (the air i breathe -- εε βλεποταν). Οταν τελειωσε κ επειδη βαριομουν να σηκωθω εκλεισα το mbp μου με το χειριστηριο (μεσω mira). Ολα καλα μεχρι εδω. Μετα απο λιγη ωρα και ενω ηταν κλειστο το mac, τσουπ ανοιξε μονο του!!! Και για να μην μακρυγολογω απο τοτε μου βγαζει ο Αctivity Monitor οτι usereventagent (not responding) καθε φορα που μπαινω και οταν κανω force quit μετα απο λιγο ξανα βγαινει. Και επιπλεον δεν δουλευει το χειριστηριο. Εσβησα το mira αλλα τιποτα. Τι να πω ρε παιδια.. κουφαθηκα.. Κοιταξα λιγο με google βρηκα μερικα forums αλλα δεν εβγαλα ακρη.. Ξερει κανεις τις πταιει? Αα εκανα κ καινουριο χρηστη (ετσι μπας και) αλλα το ιδιο. αυτο με το usereventagent λυθηκε (εφταιγε ενα audio plug in που ειχε περασει το hear). Αλλα το χειριστηριο συνεχιζει να μην δουλευει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agpol07 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Και για την ιστορια ας προσθεσω και αυτο: Τελικα αλλαξα μπαταρια στο χειριστηριο αλλα παλι τιποτα. Μετα εκανα unpair το χειριστηριο απο το Syst Pref>Security και τωρα δουλευει. Οτι να'ναι λεμε.. Αλλα να ανοιξει μονος του ρε παιδια? Πολυ περιεργο δεν ειναι..? Τεσπα αυτα ειχα να πω "αγαπημενο μου ημερολογιο".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.