Προς το περιεχόμενο

Κοκα Κολα στο λαπτοπ!!!!

Vagnes

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια....λιπον οι αποψεις μου..

εαν δεν θελουμε να το παμε σε τεχνικο....

μολις γινει το συμβαν το γυριζουμε αναποδα οπως ειπατε,το αφηνουμε να στεγνωσει οπως επισης ειπατε ,το αποσυναρμολογουμε οπως ειπατε αλλα ΔΕΝ βαζουμε ουτε νερα ουτε βρεγμενα πανια,ουτε οινοπνευμα(περιεχει 5% υγρασια,την επαθα με καθαρισμο κινητου με οινοπνευμα)

παμε σε καταστημα ηλεκτρονικων και παιρνουμε σπρει καθαρισματος για ηλεκτρονικα,δεν ξερω πως λεγεται.

οσο για το threat εριξε μπυρα ενας φιλος μου στο λαπτοπ μου ενω δουλευε :-( ευτυχως ζει το λαπτοπ μου αν και εκανα το λαθος με το σεσουαρ.

Δημοσ.

mkyprian δεν μας καλουσες και μας να πιουμε κανα μπυρονι?το λαπτοπ σου την ακουσε μετα?χεχε!

εγω εχω ριξει το λαπτοπ μου...μετραει?

Δημοσ.

Και μενα μου χει πεσει, αλλα από μικρο υψος (καρεκλα). Κατα τα αλλα, όωπς ειπα, το χω σαν τα ματια μου. Δεν υπάρχει κακια στιγμη, απροσεκτες κινησεις μονο. Όπως και σε ολη μου την ζωη, προσεχω για να εχω. Ποτε νερο στο ιδιο τραπεζι με το λαπτοπ, και μα τον τουτατη, ποτέ σε ποτηρι! Δηλαδη, τι αλλο εκτος από το τελευταιο θα μπορουσατε να κανετε για να κινδυνευσει περισσοτερο, να τον βαλετε να ισορροπήσει στην απλώστρα (υπαρκτο περιστατικο)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...