Voodooman Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Σε αυτή την κατηγορία για μένα μετράει πάνω απ' όλα η φορητότητα και να μπορεί να κάνει βασικά πράγματα όπως σερφάρισμα,word editing κλπ. Επίσης η σύγκριση MSI ή ASUS με Innovator είναι λίγο άστοχη κατά την άποψή μου.Και τα hundai βγάζουν 150 άλογα full extra και στοιχίζουν π.χ. 15000 Ε αλλά δεν τα συγκρίνουμε με τα VW Φυσικά όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Για τον καθένα μετράνε διαφορετικά πράγματα. Και μπορεί το DVD drive να μην είναι κάτι απολύτως απαραίτητο πια, αλλά φαντάσου σε κάποιο ταξίδι να σου δώσουν λίγο πριν φύγεις ένα DVD και εσύ να μην μπορείς να το δεις στο ταξίδι. Μπορεί και να είναι πίκρα. Η σύγκριση δεν γίνεται μεταξύ Hyundai και VW, αλλά μεταξύ Skoda και VW. Υπάρχουν πολλοί που προτιμούν το Oktavia με τους 190 ίππους και όχι το αντίστοιχο Passat, γιατί το πρώτο είναι αρκετά φτηνότερο. Έτσι μου μοιάζει και το innovator, έχει "αμάξωμα skoda" και "καρδιά VW". To εσωτερικό είναι αντίστοιχο ποιοτικά, το περιτύλιγμα διαφέρει. Υπάρχει μία (μικρή) περίπτωση το σασί να είναι χειρότερο ποιοτικά, αλλά όπως είπαμε είναι θέμα προτεραιοτήτων...
nikos_gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Εδώ με το ζόρι παίρνουμε hardware από το e-shop και προσευχόμαστε να μην μας χαλάσει,θα πάμε να πάρουμε hardware μαρκα e-shop;
fsbmaniac Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 μερικοι χρηστες ακομα δεν εχουν οριμασει παραμενουν στην ηλικια των 12 ... Πολυ καλη η τιμη του....πολυ καλη ποιοτητα....φορητοτητα ζηταμε δεν ζηταμε κατι αλλο.wake up
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 αυτα τα innovator ειναι μεγαλες μουφες,εγω τωρα ειμαι ισπανια και πουλανε msi 12.1 με celeron m540 1.8GHZ 1G RAM και 120GB sata 470ευρω, και με 670 με τον T8300 2.4GHZ Κ και με 2G ραμ δεν ξερω αν αυτα υπαρχουν στην ελλαδα πλεον,αλλα αν δεν υπαρχουν παλι δεν βρισκω καποιο λογο να παει καποιος να δωσει 600 ευρω στο εν λογο καταστημα με ολα οσο εχουν ακουστει στο φορουμ μας για το service τους. εδω ειναι και το site το ισπανικο http://www.pc-online.net/busqueda.php?Seccion=1&Familia=209&Subfamilia=209001&marc=404
Apoll Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν κατανοώ την δικαιολογία του κόστους. Ας μην ξεχνάμε ότι με λίγα λεφτά παραπάνω πέρνουμε πιο δυνατά συστήματα. Η φορητότητα είναι η καραμέλα που μας τα πουλάνε. Φορητότητα έχει και ένα Acer Ferrari στις 12" ή ένα SONY VAIO στις 10" που κοστίζουν χιλιάδες. Εγώ πάντως περιμένω την λύση μιας μικρής Ολλανδική εταιρία που ετοιμάζει αντίστοιχο προϊόν πραγματικά φτηνα χρησιμοποιώντας VIA επεξεργαστή με το νέο S3 chipset που να κάνει αποδικωποίηση ισάξια με πολύ δυνατά Media Centers σε blue-ray. Σε Pico-ΙΤΧ μητρική. Αυτό μάλιστα.
kavaliotis Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μαλιστα. Τωρα λοιπον απο οτι καταλαβα θελετε με 400? να χωρεσουν μεσα σε ενα 10' λαπτοπ και DVD drive. Ωραια. Ντροπη τους, εγω θελω 7" λαπτοπ με Crossfire 4870χ2 και τον Q9450 με 8GB RAM και 1ΤΒ RAID0 SSD. Ρε αθανατε ελληνα, μεχρι και περσυ επρεπε να δωσεις 2000+ χιλιαρικα για υπερφορητο και τωρα που στο δινουν με 400 παλι θες πιο κατω! Στον σταθερο μου υπολογιστη το DVD Drive τα τελευταια χρονια που εχουμε γρηγορο ιντερνετ το χρησιμοποιω ΜΟΝΟ για να αδειασω τον σκληρο και για κανεναν αλλον λογο. Ολα τα κατεβαζω απο το ιντερνετ, οποτε δεν υπαρχει λογος υπαρξης του, ιδιως σε τετοιο λαπτοπ. Να ναι καλα τα usb flash drives στην τελικη... Λοιπον για να τελειωνουμε με το θεμα. Το υπερφορητο λαπτοπ το συγκεκριμενο προοριζεται για ιντερνετ και word processing. Ειναι gadget απο μονο του. Καποιος θα το παρει για να το εχει μαζι του συνεχεια μεσα στην τσαντα του, να το παιρνει στα ταξιδια του για να μπαινει ιντερνετ, να τσεκαρει e-mails και να περναει τις φωτογραφιες και τα βιντεο που βγαζει στις διακοπες μεσα στον μεγαλο (για τα δεδομενα) σκληρο δισκο των 80GB (καμμια 50-60GB πραγματικα μετα απο εγκατασταση windows και προγραμματων. Εγω προσωπικα θα το εχω για να το εχω διπλα μου στον καναπε και να μπαινω ιντερνετ να μιλαω με το SKYPE σε FULL SCREEN με την παρεα (σαν μεγαλο βιντεοτηλεφωνο) μεσω wifi, θα το εχω να το εχω στο αμαξι μεσα στο ντουλαπακι, ισως με ενα bluetooth GPS να το κανω πραγματικα μεγαλο GPS, media center αν χρειαστει... Ειναι απειρες οι χρησεις του! Θα μου πει καποιος, "το ιδιο μπορεις να κανεις και με τα αλλα λαπτοπ". Ναι, αλλα αυτο δεν ειναι ~3 κιλα που ειναι σχεδον τα περισσοτερα, ειναι 1.2 κιλα... Και επειδη στην δουλεια εχουμε ενα λαπτοπ (2.500 ευρω) με 10.6" οθονη, τελικα δεν ειναι καθολου μικρη και το λαπτοπ ειναι πραγματικα ελαφρυ!
tanaod Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Τον συγκεκριμένο φορητό τον θεωρώ πάρα πολύ καλό, τουλάχιστον για τις ανάγκες μου. Ποιές είναι αυτές; Πολύ απλά, επεξεργασία κειμένου και internet. Έχω "κανονικό" laptop αυτή τη στιγμή, που αναγκάστηκα να αγοράσω λόγω σχολής και επειδή δεν μπορούσα να διαθέσω πολλά χρήματα πήρα ένα HP με μέγεθος οθόνης 15,4 στα 600 ευρώ. Από τα πιο φτηνά που είχα βρει τότε. Πιστέψτε με, αν πριν 1 χρόνο υπήρχε αυτό το laptop της MSI θα το είχα αγοράσει, πολύ απλά γιατί μου έχει βγει η μέση να τον κουβαλάω κάθε μέρα πάνω κάτω στο εργαστήριο και μου έχει βγει και η πίστη να καταφέρω να δουλέψει το wireless σε linux. Με βλέπω από Σεπτέμβριο να πουλάω το HP και να χτυπάω το MSI.
jimchristo Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Για προπαραγγελία εδώ --> http://www.expansys.com.gr/p.aspx?i=168086
Voodooman Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Αθάνατος Έλληνας είναι αυτός που δεν έχει μάθει ακόμη να συνδιαλέγεται, να ακούει τις απόψεις των άλλων. Αθάνατος Έλληνας είναι ο απόλυτος, αυτός που θεωρεί ότι η δική του άληθεια είναι η μόνη αλήθεια. Αθάνατος Έλληνας είναι αυτός που εύκολα καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς, που θεωρεί ότι αυτός είναι ώριμος και οι υπόλοιποι παιδιά. Καληνύχτα και καλή τύχη!
Freakster Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Σε σύγκριση με το eee pc 900.. Υπάρχει κάποιος λόγος, κάποιος να προτιμήσει το eee? Απο ότι βλέπω το περνάει σε κάθε χαρακτηριστικό το eee αλλά έχουν την ίδια τιμή..
kotetsi Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2008 Προπαραγγελία σε ιταλικό online store με 395 ευρώ (XP version). Και το ερώτημα: να το αγοράσω; Οι απαιτήσεις μου: θέλω ένα φτηνό και ελαφρύ notebook που θα μπορώ να παίρνω ΣΥΝΕΧΕΙΑ και ΠΑΝΤΟΥ μαζί μου και να κάνω τα εξής (εκτός των κλασσικών Word, internet κλπ): α. να ετοιμάζω παρουσιάσεις της δουλειάς μου στο Photoshop (δηλαδή κειμενάκι, φωτογραφιούλες, κανένα Ctrl+T και μέχρι εκεί, ούτε editing ούτε φίλτρα, μιλάμε για ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΛΑ) και β. να δουλεύω ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ AutoCAD και Rhino (δηλαδή να παρουσιάσω ένα σχεδιάκι που θα έχω δουλέψει κάπου αλλού, να κάνω κανένα απλό σχηματάκι, πάλι ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΛΑ). Επειδή δεν ξέρω πού πάω να μπλέξω αλλά ξέρω ότι δε θέλω να δώσω μία περιουσία (την έδωσα ήδη για να πάρω το 8710w), πιστεύετε ότι το εν λόγω μοντέλο μπορεί να καλύψει τις λίγο αυξημένες -σε σχέση με αυτές που έχει ο μέσος χρήστης που θα το αγοράσει- ανάγκες μου ή θα πρέπει να στραφώ σε κάτι άλλο;
kavaliotis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δεν ξερουμε ακομα ποσο καλα θα μπορει να παιξει τις συγκεκριμενες εφαρμογες που λες γιατι κατι ειχα διαβασει οτι για να "πεσει" η καταναλωση των Atom επεξεργαστων (που εχει και το Wind), "βγαλανε" απο μεσα απο την CPU τις multimedia εντολες (SSE κτλ). Αν και στις ιδιοτητες του επεξεργαστη εμφανιζονται (μαλλον για compatibility λογους), στην ουσια δεν υπαρχουν, κατι που σημαινει τρομακτικη μειωση στις επιδοσεις (το site ελεγε οτι στο encoding ας πουμε ειναι πιο αργος και απο celeron 300!). Τωρα ολα αυτα ειναι θεωρητικα γιατι μεχρι να το πιασουμε στα χερια μας ή να γινουν εκτενεστατα reviews σε everyday εφαρμογες, λεμε λογια του αερα. Επαναλαμβανω οτι το Wind Netbook εχει ως target group τους ανθρωπους που θελουν ενα ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟ και ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΥ φορητο υπολογιστη που να μπορει να τρεξει windows με ανεση, να μπορει να μπαινει πολυ ευκολα στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ, να χρειαζεται κειμενογραφο και να μπορει να ακουει παντου την μουσικη του, online videos, chatting και γενικα πραγματα που δεν ειναι cpu intensive. Αυτο που με εκνευριζει ειναι καποια reviews που το βγαζουν αχρηστο το λαπτοπ γιατι δεν βγαζει καλο σκορ στο 3DMark, δεν κανει γρηγορο video encoding, δεν τρεχει τα καινουργια παιχνιδια κτλ... Ελεος! Εγω θα το παρω για τους παραπανω λογους που σου ειπα. Εχω εναν παρα πολυ γρηγορο σταθερο υπολογιστη που τον αναβαθμιζω τακτικα οποτε μεχρι τωρα δεν μου πηγαινε η ψυχη να παω να δωσω 1-1.5 χιλιαρικο για να παρω ενα λαπτοπ που σε 1-2 χρονια θα ειναι παλι "παλιο" και στην τελικη ποσο θα το χρησιμοποιησω? Ενω το να δωσω ~400 ευρω για ενα λαπτοπ που θα μπορει να τρεχει τα ΧΡ και να το εχω μαζι μου οποτε θελω μεσα σε μια τσαντα (μιας και ειναι 1,2 κιλα max) για να μπαινω ιντερνετ, να περναω μεσα φωτογραφιες απο το ταξιδι που ειμαι, να παιζω κανα ελαφρυ παιχνιδι να περασει η ωρα και γενικα να εχω ενα φτηνο notebook που με ικανοποιει, ειναι τελειο. Στην ευρωπη βλεπω οτι θα ειναι διαθεσιμο μεσα με τελη Ιουλιου, εγω ελπιζω να μου το φερουν τελη Ιουνιου απο Αμερικη, μεχρι τοτε ειδωμεν!
Hlapatsas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2008 Κομπλέ είναι το μηχάνιμα και έχει και σχετικά καλή οθονούλα για την κατηγορία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις