stake Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 δεν φενεται και ασχημο το μηχανακι....για να δουμε θα τα αξιζει τα λεφτα του,αν και δεν την βλεπω ιδιετερα τσιμπιμενη την τιμη για τις επιδωσεις του
21century Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Φημολογείται ότι στην χώρα μας πιθανόν να έρθει με τιμή στα 399 ευρώ οπότε θα δουλέψει ο ανταγωνισμός, δεν μένει παρα να το δούμε να γίνεται πραγματικότητα..
Missionary Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Οι επιλογές μας αυξάνονται συνέχεια στους υποφορητούς! Θα τσιμπήσω σίγουρα έναν τέτοιο για του χρόνου που θα είμαι erasmus και θα αποχωριστώ το desktop μου
ocelotgr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 καιρος να φευγει το 12αρι μου φαινεται, για ενα τετοιο κ ενα 17αρι...
Achilles Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Τα 400 ευρώ κατά τη γνώμη μου είναι το ανώτερο ποσό που αξίζει να δώσει κανείς για τέτοιο μηχάνημα, και αυτό με την προϋπόθεση ότι η οθόνη του θα είναι πολύ καλής ποιότητας. Ο μόνος λόγος που δεν αγοράζω ένα eeePC είναι η μέτρια ποιότητα της οθόνης του.Όπως και να έχει, το αργότερο τον Σεπτέμβριο η αγορά θα έχει κατακλειστεί από τέτοια μηχανάκια, από διάφορους κατασκευαστές, οπότε μάλλον ο ανταγωνισμός θα ρίξει και τις τιμές. Τον Σεπτέμβριο με βλέπω με ένα τέτοιο μηχανάκι! Υπομονή... Έχεις δίκιο. Το φθινόπωρο μάλλον θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο και οι τιμές θα είναι λογικές. Πάντως αν η MSI διατηρήσει την πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων της (προσωπική εκτίμηση), μάλλον θα υπερνικήσει τις ASUS και HP.
Voodooman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πάντως αν η MSI διατηρήσει την πολύ καλή ποιότητα των προϊόντων της (προσωπική εκτίμηση)... Και δική μου. Είναι από τις αγαπημένες μου εταιρίες, Βγάζει ωραία πράγματα, σε καλή ποιότητα και σε λογικές τιμές.
kavaliotis Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μου φαινεται οτι χανετε ολοι το νοημα της φορητοτητας οπως και του ιδιου του προιοντος. Ο ενας λεει οτι 400 ευρω ειναι πολλα για κατι τετοιο, δηλαδη για ενα υπερφορητο λαπτοπ που τρεχει WindowsXP και εχει μεσα ενα σωρο καλουδια!!! Μεχρι περσυ προπερσυ, ποσα λεφτα επρεπε να δωσουμε για κατι τετοιο? Σκεφτειτε λιγο... Και στην τελικη ρε παιδια, ποιος ειπε οτι ειναι για ολους αυτα τα λαπτοπ. Σιγουρα δεν μπορει να ειναι το μοναδικο λαπτοπ καποιου, ειναι το φορητο του φορητου! Ειναι gadget και πρεπει να το καταλαβετε, δεν το φτιαξανε για την κυρα Μαρικα αλλα για καποιον που γουσταρει τα gadgets και τον συγχρονο τροπο ζωης που αφηνει καποιον να δουλευει ανετα σε ενα μπαρακι το project του παν/μιου ή το project για να κλεισει την συμφωνια με την πολυεθνικη κτλ! Αν ητανε να το παρει ο καθενας, τοτε θα ητανε σουπιτσα και θα εχανε μερος της μοναδικοτητας του. Ειναι σαν τα κινητα, ολοι εχουν κινητο, αλλα ελαχιστοι εχουν iPhone... Αρκετοι εχουν πια λαπτοπ, λιγοι θα εχουν και υπερφορητο...
nickolas Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Με πλήρεις δυνατότητες και 400 ευρώ κόστος θα γίνει "σουπίτσα" που λες, και πολύ καλά θα κάνει. Με 10 ίντσες οθόνη μπορεί να είναι ο μοναδικός φορητός κάποιου που έχει και έναν desktop. Oι υποφορητοί ήταν status σύμβολο, τώρα πλέον θα γίνουν τα entry level pc. 400 ευρώ θα κάνει η ακριβή έκδοση με ΧΡ και 6 ώρες αυτονομία? Αν ναι, εγώ ψήνομαι άγρια!
Tigran Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Κι εγώ με 350-400? το παίρνω το ακριβό μοντέλο. Με χαλάνε τα XP βέβαια, αλλά εντάξει. Φαντάζομαι θα μπορούμε να τα βγάλουμε.
Voodooman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μου φαινεται οτι χανετε ολοι το νοημα της φορητοτητας οπως και του ιδιου του προιοντος. Ο ενας λεει οτι 400 ευρω ειναι πολλα για κατι τετοιο, δηλαδη για ενα υπερφορητο λαπτοπ που τρεχει WindowsXP και εχει μεσα ενα σωρο καλουδια!!! Μεχρι περσυ προπερσυ, ποσα λεφτα επρεπε να δωσουμε για κατι τετοιο? Σκεφτειτε λιγο... Και στην τελικη ρε παιδια, ποιος ειπε οτι ειναι για ολους αυτα τα λαπτοπ. Σιγουρα δεν μπορει να ειναι το μοναδικο λαπτοπ καποιου, ειναι το φορητο του φορητου! Ειναι gadget και πρεπει να το καταλαβετε, δεν το φτιαξανε για την κυρα Μαρικα αλλα για καποιον που γουσταρει τα gadgets και τον συγχρονο τροπο ζωης που αφηνει καποιον να δουλευει ανετα σε ενα μπαρακι το project του παν/μιου ή το project για να κλεισει την συμφωνια με την πολυεθνικη κτλ! Αν ητανε να το παρει ο καθενας, τοτε θα ητανε σουπιτσα και θα εχανε μερος της μοναδικοτητας του. Ειναι σαν τα κινητα, ολοι εχουν κινητο, αλλα ελαχιστοι εχουν iPhone... Αρκετοι εχουν πια λαπτοπ, λιγοι θα εχουν και υπερφορητο... 400 ευρώ δεν είναι και λίγα λεφτά, για αρκετό κόσμο τουλάχιστον. Και στην τελική, ο πατέρας μου πήρε laptop με 400 ευρώ, συμμαζεμένο μέγεθος και δυνατότητες κατά πολύ ανώτερες οποιουδήποτε απο αυτά τα μικρούλια. Θα μου πεις, εδώ πληρώνεις το μικρό μέγεθος, αλλά το μέγεθος δεν μπορεί να είναι το άλλοθι για υψηλές τιμές. Υπάρχει μία ισορροπία ανάμεσα στην τιμή, τις δυνατότητες και το μέγεθος και θεωρώ ότι τα 400 ευρώ είναι οριακά ανεκτή τιμή για μοντέλο αυτών των δυνατοτήτων. Πόσο μάλλον όταν το eeePC κάνει περίπου τα ίδια πράγματα, με 320 ευρώ. Όσο το αν είναι για όλους ή όχι, ρώτα τις εταρίες που τα κατασκευάζουν. πάω στοίχημα ότι σκοπός τους είναι να το αγοράσει ως και η κυρία Μαρίκα και δεν έχουν καμμία διάθεση να το πουλήσουν μόνο σε λίγους τρελαμένους. Το μέγεθος της οθόνης είναι το ένα μέρος του προβλήματος, το άλλο είναι η ανάλυση και η ποιότητά της. Προτιμώ μία 7άρα υψηλής ποιότητας, παρά μία 10άρα χαμηλής. Όσο για το iphone, τί είναι και τί αξίζει είναι μια άλλη, μεγάλη κουβέντα.
nikos_gr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ξεχνάς ότι τα υπερφορητά τύπου flybook κάνουν 2500. Και γιατί πάτε στην έκδοση με τα WinXP?Θα κάνετε κάτι με αυτό το laptop όπου δεν σας καλύπτει το suse?
Peavy Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Θα προτιμήσω μάλλον το eee της ASUS λόγω SSD δίσκου περισότερο εξάλου το καλοκαίρι θα βγει και αυτό με περισότερη μνήμη και ATOM cpu.
Voodooman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Ξεχνάς ότι τα υπερφορητά τύπου flybook κάνουν 2500. Και γιατί πάτε στην έκδοση με τα WinXP?Θα κάνετε κάτι με αυτό το laptop όπου δεν σας καλύπτει το suse? Και αυτό δεν είναι κακό και κοστίζει λογικά http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176 άσε που είναι και πολύ δυνατό. Γι αυτό έθεσα ως όριο τα 400 ευρώ, γιατί στα 600 σίγουρα θα προτιμούσα αυτό. Στα 400 και στα 500 ευρώ δεν τα χαρίζουν ακριβώς.
elvisjedi Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Και αυτό δεν είναι κακό και κοστίζει λογικάhttp://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909176 άσε που είναι και πολύ δυνατό. Γι αυτό έθεσα ως όριο τα 400 ευρώ, γιατί στα 600 σίγουρα θα προτιμούσα αυτό. Στα 400 και στα 500 ευρώ δεν τα χαρίζουν ακριβώς. αν είχε και μπαταρια της προκοπης θα ηταν τελειο το συγκεκριμενο inovator
nikos_gr Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Το θέμα δεν είναι το τι μπορεί και δεν μπορεί να κάνει ένα τέτοιο laptop.Δεν το παίρνουμε για να τρέχουμε sisoft sandra Σε αυτή την κατηγορία για μένα μετράει πάνω απ' όλα η φορητότητα και να μπορεί να κάνει βασικά πράγματα όπως σερφάρισμα,word editing κλπ. Επίσης η σύγκριση MSI ή ASUS με Innovator είναι λίγο άστοχη κατά την άποψή μου.Και τα hundai βγάζουν 150 άλογα full extra και στοιχίζουν π.χ. 15000 Ε αλλά δεν τα συγκρίνουμε με τα VW
Προτεινόμενες αναρτήσεις