Sadman Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Ρε παιδια σημερα παρατηρησα πως η ηρηδα απο το ματι μου ειναι ΚΟΚΚΙΝΗ Αν και απο μακρια φενετα καστανη,αν την δεις με φως να χτυπαει,ειναι κοκκινη. Ειναι φυσηολογικο?Η σε λιγο θα γινει και mangekyo sharingan?:lol:
flo1 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 οταν εχεις τοξινες γενικα αρχιζεις και βγαζεις κατι κοκκινακια μικρα στο ματι. το εχω παρατηρησει κι εγω. αλλα οχι και κοκκινη η ιριδα.
freedubus Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κάπως έτσι δηλαδή σαν του Κόμη Μπάφουλα είναι το μάτι σου;
ntsili Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Φίλε παίζει να είναι ιρίτιδα... Συνήθως δεν είναι κάτι που θα σε ανησυχήσει, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να σε δει ειδικός
Sadman Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 τωρα που το σκεφτομαι νομιζω παντα ετσι ητανε. Τελοσπα αυριο θα παω ουτος ή αλλιως οθφλαμιατρο,οποτε θα ρωτησω. Δλδ δεν υπαρχουνε αλλοι ανρθωποι ετσι ε? Και τελυτεα εμαθα πως ειμαι και indigo....λετε να ειμαι και τπτ αλλο?(μην πειτε μ($@)((ς,αυτο το ξερω....) YΓ:Η απαντηση του Lucifer οπως παντα,θα μεινει στην ιστορια EDIT:Δοκιμαζω εδω και κατι ωρες να το βγαλω φωτο,αλλα δεν λεει να φανει σωστα....
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Luci respect!επεσα κατω!! Sadman μην ανησυχεις απο την ηλεκτροκολυση θα ειναι!
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Χαχαχα Sharingan! Ναρουτο μου εσυ Θελω να τα δω τα κοκκινακια! Βαλε macro στη φωτογραφικη σου.
Sadman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 δεν ειναι κοκκινακια λεμε. Ολο το εκεινο που εχει το χρωμα ειναι κοκκινο. Οκ μισο παω να δοκιμασω. Gorgoroth_666 αμα χρησιμοποιουσα κιολας...Λες να περναει απο τον τοιχο και να πειραζει εμενα και οχι τον bro μου?
Sadman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δεν καταφερα τπτ καλυτερο σρυ. Η μανα εντομεταξη με το που τις το εδιξα,μονο εξορκιστη που δεν πειρε τηλ. Αλλα αλλο να το βλεπεις απο κοντα,και αλλο απο φωτο
flo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 το στεφανι γυρω απο την περιμετρο της ιριδας παρεχει πληροφοριες για την κατασταση του δερματος και των αιμοφορων αγγειων ακριβως απο κατω. η παρουσια αυτου του στεφανιου δειχνει συσσωρευση τοξικου υλικου εξαιτιας ανεπαρκους αποβολης απο το δερμα. στα ατομα που εχουν κακη αποβολη απο το δερμα, το στεφανι γινεται σχεδον μαυρο, ενω ενα πυκνο, σκουρο και παχυ στεφανι δειχνει ενα υπερβολικα τοξικο σωμα, υπερφορτωμενο με αποβλητα. αν αυτο το στεφανι εμφανιζεται πιο σκουρο πανω απο μια συγκεκριμενη περιοχη, σημαινει οτι η ανεπαρκης αποβολη απο το δερμα εχει συμβαλλει σε υπερφορτωση τοξικου υλικου στο οργανο που αντιστοιχει σε εκεινη την περιοχη.
Sadman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 μεταφραση? Σοβαρα δεν καταλαβα τπτ ομως... Οταν λες τοξικο υλικο.παιζει και ο καφες μεσα?(γιατι τοσο καιρο με καφε την βγαζω )
flo1 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ναι ειναι και ο καφες. εγω καστανο το βλεπω το ματι. δεν νομιζω να πρεπει να ανησυχεις, τα δικα μου ας πουμε αλλαζουν και χρωμα!καστανα-πρασινα-με κοκκινακια ή χωρις!
Sadman Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ησα-ησα δεν ανυσηχω... Τελειo θα ηταν αν μενουνε συνεχεια ετσι ΥΓ:Το ολο ποστ δεν το εκανα επειδη ανυσηχω ή τπτ τετοιο(αν και ευχαριστω για τον κοπο),απλα το εκανα για να δω αν φυσιολογικο ή αν υπαρχουνε αλλοι που ειναι ετσι το ματι τους.
gerr Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 ησα-ησα δεν ανυσηχω...Τελειo θα ηταν αν μενουνε συνεχεια ετσι Ε? Πριν δεν είπες ότι ήταν από πριν έτσι?? Λογικά δεν θα είναι τίποτα αλλά καλύτερα όπως είπες να πας σε έναν οφθαλμίατρο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.