ondoin Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Σε μποϋκοτάζ κατά της ακρίβειας καλεί τους καταναλωτές, την Πέμπτη, η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος. Με ανακοίνωσή της ζητεί από τους πολίτες να μη διαθέσουν «ούτε ευρώ στην αγορά για να δείξουν την αντίθεσή τους στην ακρίβεια». http://www.inka.gr/
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εδώ στη Λάρισα γιορτάζουμε τον πολιούχο αύριο (καθώς και την επέτειο μου με την κοπέλα μου), οπότε όλα θα είναι κλειστά. Κανένα πρόβλημα λοιπόν. Δεν αγοράζουμε τίποτα
21century Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Σε ομαδική αντίδραση απέναντι στο συνεχιζόμενο κύμα ακρίβειας καλεί η Γενική Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος. Συγκεκριμένα ζητεί από τους καταναλωτές να προχωρήσουν σε μποϊκοτάζ την προσεχή Πέμπτη (15/5) και να μη διαθέσουν «ούτε ευρώ στην αγορά για να δείξουν την αντίθεσή τους στην ακρίβεια». Μπουκοτάζ εξαγγέλει το Freegr με δεκάδες συνεργαζόμενα blogs και στα Είδη Πληροφορικής κάνουμε τα τεχνολογικά site για την αβάσταχτη φορολογία του 19% ΦΠΑ σε αγορές προιόντων και υπηρεσίων. Το τρένο της τεχνολογίας παρά τις βαρύγδουπες εξαγγελίες δεν φτάνει ποτέ στον προορισμό του αφού από προιόντα και υπηρεσίες από ένα απλό ποντίκι ως την αγορά ενός υπολογιστή ή σέρβερ ακόμα και λογισμικού ο βραχνάς του 19% επιβαρύνει τον ιδίωτη και επιχειρηματία, την ώρα που κάποιοι καυχιόνται ότι δίνουν επιδότηση σε φορητούς με την ίδια φορολογία για τους φοιτητές. Αναλογίστηκαν πόσο Φ.Π.Α. πληρώνουν στη Γερμανία, Σουηδία, Αγγλία, Ολλανδία και αλλού για είδη Πληροφορικής ή θέλουν να δημοσιοποιήσουμε τους πίνακες της Ε.Ε.; Το αίτημα για μείωση του Φ.Π.Α. ξεκίνησε απο πέρσι τον Ιανουάριο απο το blog μας και προς τιμήν τους το υιοθέτησαν περιοδικά Πληροφορικής.
loco Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Άσχετα με το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν όλοι οι Έλληνες μποϋκοτάζ (βλ. IQ Έλληνα), όσοι κάνουν έχουν φροντίσει να αγοράσουν τα της πέμπτης από την τετάρτη (βλ. IQ Έλληνα), άρα whats the point? Δηλαδή πότε οι πολίτες αυτής της χώρας κάνανε κάτι ΟΛΟΙ μαζί για να το κάνουνε τώρα; Εδώ 2-3 μέρες μείνανε χωρίς βενζίνη και ήταν σα να ήρθε ο 3ος παγκόσμιος.
leftermann Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 το άκουσα χθες αυτό για το μποϋκοτάζ, αλλά ξεχάστηκα ρε γαμώτο, και πήγα πρωί πρωί και πήρα ένα κοτόπουλο από τον χασάπη της γειτονιάς. Μαλακία μου. Έχασα μοναδική ευκαιρία να χτυπήσω την ακρίβεια και να την ταρακουνήσω συθέμελα, να ξεκινήσω την δική μου μικρή επανάσταση...
Achilles Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Όχι ρε παιδιά σήμερα μποϋκοτάζ. Πως θα πάνε οι φίλοι και συγγενείς μου να μου πάρουν δώρο για την γιορτή μου. Γαμώ την γκαντεμιά μου. ρε leftermann
Achilles Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 χρόνια πολλά και καλά Ακίλις ! Να σαι καλά βρε χάπι. Και συ ότι επιθυμείς.
livewire Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πολλά φιλιά στον φίλο Achilles! Εγώ πάντως θα πιω ένα ποτάκι απόψε στις 00:01, στην υγειά του! Ontopic, σήμερα βολεύει να δοκιμάσω αν μπορώ να περάσω μια μέρα χωρίς να ξοδέψω /πληρώσω τίποτα. Challenging.
elena blue Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Άσχετα με το ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν όλοι οι Έλληνες μποϋκοτάζ (βλ. IQ Έλληνα), όσοι κάνουν έχουν φροντίσει να αγοράσουν τα της πέμπτης από την τετάρτη (βλ. IQ Έλληνα), άρα whats the point? Δηλαδή πότε οι πολίτες αυτής της χώρας κάνανε κάτι ΟΛΟΙ μαζί για να το κάνουνε τώρα; Εδώ 2-3 μέρες μείνανε χωρίς βενζίνη και ήταν σα να ήρθε ο 3ος παγκόσμιος. σωστα τα λες, στη γειτονια μου ενα βενζιναδικο ειχε αποθεματα και ειχε σχηματιστει την κυριακη το βραδυ ουρα 2 χιλιομ! λες και ο θεος τα ποδια μας τα εδωσε για διακοσμητικο στοιχειο η ειναι "ντροπη" να χρησιμοποιουμε τα μεσα μαζικης μεταφορας... τωρα, σχετικα με το μποϋκοταζ στα σ/μ: οχι μια μερα, αλλα ολοκληρη εβδομαδα πρεπει να κρατησει, να ταρακουνηθουν οι ιθυνοντες της αγορας να δειτε για ποτε θα πεσουν οι τιμες. οκ, σιγουρα καποιες ευαισθητες ομαδες του πληθυσμου θα ειχαν προβληματα (βλεπε μωρα παιδια που χρειαζονται το γαλα τους και τις πανες τους η οι ηλικιωμενοι), αλλα τα προιοντα που χρειαζονται βρισκονται και στα παντοπωλεια- παραλληλα στηριζουμε και τον μικρομεσαιο επιχειρηματια. ειναι ταλαιπωρια, ομως μονο με αυτον τον τροπο μπορουμε να πετυχουμε το γενικο συμφερον. α! υπαρχει βεβαια και πιο δυναμικος τροπος (αν και βιαιος): πλιατσικο. achilles, χρονια σου πολλα.
leftermann Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Αχιλλέα χρόνια σου πολλά. Να ξέρεις όμως πως είσαι η αιτία που ένα σύνολο ανθρώπων δεν θα μπορέσει σήμερα να αντισταθεί στην ακρίβεια. Οι κερδοσκόποι και τα καρτελ θα συνεχίσουν να καταδυναστεύουν τον μεροκαματιάρη καταναλωτή και να τινάζουν στον αέρα τον οικογενειακό προϋπολογισμό αφήνοντας άδειο το καλάθι της νοικοκυράς εξαιτίας σου. Θα μπορέσεις να ζήσεις με αυτό το βάρος;;;; Εκτός βέβαια και αν προνόησαν, και σου αγόρασαν τα δώρα χθες. Παρομοίως κι εσύ, θα πρέπει να έχεις ήδη ψωνίσει λικεράκια, φοντανάκια, ουισκάκι και ξηροκάρπια για τους βραδινούς σου καλεσμένους, ε;
Achilles Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πολλά φιλιά στον φίλο Achilles!Εγώ πάντως θα πιω ένα ποτάκι απόψε στις 00:01, στην υγειά του! Και συ τέκνον βρούτε. Ευχαριστώ πολύ πάντως για τις ευχές σου. Αλλά ας μην καφρέψουμε το σοβαρό τούτο τόπικ. EDIT: Thanks you all. Και για είμαστε ontopic με μια μέρα, διαφορά δεν γίνεται. Άλλα μέτρα πρέπει να παρθούν και άλλες κινητοποιήσεις πρέπει να γίνουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.