Arxidamos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Ε τότε η κάρτα γραφικών είναι σου το είπαν και πριν. Μην κουράζεσαι άδικα εφ' όσον τα προβλήματα εξαφανίστηκαν όταν άλλαξες κάρτα. Με το memtest όμως τι σχέση έχει, και δεν ολοκληρώνεται; αα ξέχασα να πω ότι και την 2η φορά που έτρεξα memtest, errors μέχρι το 65% δεν βρήκε...
frenzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν έχει σχέση. Απλά κλάνει η κάρτα γραφικών και τα παίρνει όλα μαζί. Anyway memtest με την 7600GS έτρεξες; Αν έτρεξες και δεν σου έβγαλε προβλήματα πας για κάρτα γραφικών.
Arxidamos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν έχει σχέση. Απλά κλάνει η κάρτα γραφικών και τα παίρνει όλα μαζί. Anyway memtest με την 7600GS έτρεξες; Αν έτρεξες και δεν σου έβγαλε προβλήματα πας για κάρτα γραφικών. :lol: αυτό υποψιάζομαι και εγώ... τέσπα ευχαριστώ για τις συμβουλές... θα ξαναβάλω την 7600 και θα τα δοκιμάσω όλα... αν και χθες έπαιζα 1 ώρα όπως είπα και ήταν όλα οκ...
frenzy Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν πρόκειται να βγάλει τίποτα το memtest αλλά κάντο να σου φύγουν οι υποψίες. Πάντα όταν αποφασίζεις να αναβαθμίσεις τυχαίνουν κάτι τέτοια για να το επισπεύσεις...
Arxidamos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δεν πρόκειται να βγάλει τίποτα το memtest αλλά κάντο να σου φύγουν οι υποψίες. Πάντα όταν αποφασίζεις να αναβαθμίσεις τυχαίνουν κάτι τέτοια για να το επισπεύσεις... :-D:-D δυστυχώς δεν μπορώ να το επισπεύσω περισσότερο γιατί δεν έχει έρθει ακόμα o Q9450 . Ένας φίλος που είχε παρόμοιο πρόβλημα (σβήσιμο οθόνης, κόλλημα του υπολογιστή και μόνη δυνατότητα σβησίματος από τον διακόπτη tou PSU κτλ), μου είπε ότι άλλαξε τους πυκνωτές, και δούλευε μια χαρά. Παίζει να κάνω τίποτα παρόμοιο με αυτό;
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 μπα δεν αξίζει καν τον κόπο κάνε boot από ένα live δισκάκι και δες αν θα στο κάνει πάλι κάτι μου λέει οτι δεν είναι hardware πρόβλημα
Arxidamos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 μπα δεν αξίζει καν τον κόπο κάνε boot από ένα live δισκάκι και δες αν θα στο κάνει πάλι κάτι μου λέει οτι δεν είναι hardware πρόβλημα Όταν λες live δισκάκι; Το δισκάκι των Windows εννοείς;
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 Δημοσ. 16 Μαΐου 2008 linux windows ότι βρεις απλά bootαρε από εκεί και άστο να δεις αν θα σκαλώσει πάλι
Arxidamos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Επαναφέρω λίγο το θέμα guyz, γιατί τώρα αυτό το πρόβλημα το κάνει και στα καλά του καθουμένου! Έκει που δουλεύω κανονικά, π.χ. IE7, Photoshop, σβήνει η οθόνη πάλι, και μένει ανοιχτό! Τι στο καλό παίζει;; Έχω πραγματικά νευριάσει... Μήπως φταίει τίποτα το PSU; Φίλε vatos, όταν λες προβλημα software τι ακριβώς εννοείς; Να πω την αλήθεια δεν έκανα αυτό που μου είπες, πεπεισμένος ότι έφταιγε μόνο η κάρτα... αλλά πριν λίγο, το έκανε πάλι 2 φορές, και την 2η φορά μου έβγαλε μια μπλε οθόνη κατα την εκκίνηση (όχι τη γνωστή με τα κινέζικα, αυτή έγραφε πάνω στην γωνία Windows XP, και απότι κατάλαβα, έκανε έλεγχο τον δίσκο...). Βοηθήστε ρε παιδιά λίγο...
Arxidamos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το έκανε και 3η φορά, εδώ όμως είχα και θόρυβο!! Άκουγόταν ένας δυνατός ήχος (ένα γκρρρρ...), δεν κατάφερα να εντοπίσω με σιγουριά την πηγή, αλλά μάλλον προερχόταν από τον δίσκο... τώρα που τον ελέγχω όμως, λέει ότι είναι όλα καλά! Θα τρελαθώ!! :mad: ένα χέρι βοηθείας παιδιά...χάνομαι...
21century Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κανε με την βοήθεια ενος φιλου σου τεχνικου μετρήσεις με πολύμετρο πανω στην μητρική να δούμε τις τάσεις και τυχον προβλήματα..
Arxidamos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Κανε με την βοήθεια ενος φιλου σου τεχνικου μετρήσεις με πολύμετρο πανω στην μητρική να δούμε τις τάσεις και τυχον προβλήματα.. Τεχνικό φίλο, δύσκολο... εγώ είμαι ο τεχνικός στην παρέα! (φαντάσου οι άλλοι ) Ηλεκτρολόγος κάνει τίποτα; Δηλαδή παίζει να φταίει το PSU;;
Vatos_locos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 λοιπών ξεκίνα με ένα φορματ αν και από ότι καταλαβαίνω ο δίσκος ή το Psu σου πάνε για βρούβες καιρός νομίζω να αλλάξεις pc
Arxidamos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Αυτό είναι που με καίει φίλε... επείδη θα κάνω αναβάθμιση αλλάζοντας τα πάντα εκτός από το PSU, το όποιο έχει 3 βδομάδες μόνο!! Είναι το Zalman 600w από eshop... Και εδώ έρχεται η τραγική ειρώνεια: Θυμήθηκα, ότι το κουτί του τροφοδοτικού, δεν είχε ούτε ζελατίνα, ούτε αυτοκόλητο εκεί που ανοίγει... Το τροφοδοτικό μέσα βέβαια ήταν τυλιγμένο κανονικά, μέσα σε σελοφάν (έτσι δεν λέγεται εκείνο με τις φουσκάλες, που τις πατάς και σπάνε; )... Λέτε να παίζει τίποτα με μούφα PSU, να μου έδωσαν κάνα μεταχειρισμένο;;
Arxidamos Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2008 Το ξαναέκανε πάλι 2 φορές, απανωτά... δεν έμπαινε καν στα windows (κολλούσε και έσβηνε στο φόρτωμα)... Σε πόσες μέρες το βλέπουν το PSU αυτοί στο eshop;; Λέτε να παίζει αυτή η περίπτωση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.