piroedros Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλησπερα. Θελω τα φωτα σας στο παρακάτω θεμα. Υπαρχει σε κτιριο , ισογειο οπου θα παει η γραμμη του ΟΤΕ (adsl ) .Εκει θα μπει ενα Modem/router (δεν γνωρίζω ποιο και γι αυτο ζητάω τη γνώμη σας) Σε κάθε όροφο θα μπει ενα wi-fi access point για να εχουν και οι 3οροφοι προσβαση. Μεχρι εδω καλα. Ξερω και ποιο access point να παρω κλπ. Το θεμα ειναι αλλο. Επειδη ολα τα δωμάτια , ολων των ορόφων, δεν εχουν σταθερο Pc (αλλα εχουν και αλλα εχουν φορητο), θελω να βρω ενα Modem/ROuter , που να εχει συστημα διαχείρισης, ωστε να μπορω πχ να ανοιξω 12 λογιαριασμους χρηστων με διαφορετικο κωδικο ο καθένας, ωστε να μπορω αναλογα με τις αναγκες να τους ενεργοποιω/απενεργοποιω. Εχω κανει μια ερευνα μικρη στο e-shop, αλλα δεν εχω βγαλει ακρη για το ποιο modem/router , μπορει να κανει αυτη τη δουλεια. Ευχαριστώ για την κατανόηση Piroedros
DenoM Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Καλησπερα. Θελω τα φωτα σας στο παρακάτω θεμα. Υπαρχει σε κτιριο , ισογειο οπου θα παει η γραμμη του ΟΤΕ (adsl ) .Εκει θα μπει ενα Modem/router (δεν γνωρίζω ποιο και γι αυτο ζητάω τη γνώμη σας) Σε κάθε όροφο θα μπει ενα wi-fi access point για να εχουν και οι 3οροφοι προσβαση. Μεχρι εδω καλα. Ξερω και ποιο access point να παρω κλπ. Το θεμα ειναι αλλο. Επειδη ολα τα δωμάτια , ολων των ορόφων, δεν εχουν σταθερο Pc (αλλα εχουν και αλλα εχουν φορητο), θελω να βρω ενα Modem/ROuter , που να εχει συστημα διαχείρισης, ωστε να μπορω πχ να ανοιξω 12 λογιαριασμους χρηστων με διαφορετικο κωδικο ο καθένας, ωστε να μπορω αναλογα με τις αναγκες να τους ενεργοποιω/απενεργοποιω. Εχω κανει μια ερευνα μικρη στο e-shop, αλλα δεν εχω βγαλει ακρη για το ποιο modem/router , μπορει να κανει αυτη τη δουλεια. Ευχαριστώ για την κατανόηση Piroedros Για δες αν κάνοντας χρήση των επιλογών του FritzBox fon wlan 7140 μπορεί να είναι αυτό που ψάχνεις...αν κάποιος γνωρίζει την ακριβή χρήση της επιλογής που έχω σημειώσει στο αρχείο ας βοηθήσει λιγάκι παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.