dchris Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Γεια σας, Τελευταία, όταν κάνω speedtest (speedtest.forthnet.gr) μου βγαζει το εξής αποτέλεσμα: Other network traffic is congesting the link Μπορει καποιος να μου πει τι μπορει να σημαίνει και πως το αντιμετωπίζω? Ευχαριστω
Superior Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καντο καλυτερα μετα απο ενα restart του pc, αμεσως μολις μπει στα windows και πριν τρεξεις οτιδηποτε αλλο. Αν το ξαναβγαλει κοιταξε στον task manager (ctrl+alt+del) αν υπαρχει καποιο process (οχι application) που απασχολει την συνδεση ...
agoraki_23 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εγώ να σου πω την αλήθεια μου το έβγαζε συνέχεια και είχα παρατηρήσει στις ρυθμίσεις του ρούτερ εκτός από τη pppoe σύνδεση που είχα κάνει είχε default κάποιες άλλες ρυθμίσεις ubr.. Μόλις τις διέγραψα και κράτησα μόνο αυτήν που έφτιαξα το μήνυμα αυτό εξαφανίστηκε. Δε ξέρω αν είναι αυτό το πρόβλημα αλλά έτσι το έλυσα εγώ.
dchris Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 το restart δεν κανει τιποτα. Πως θα δω αν καποια διεργασια απασχολεί το δικτυο? To μονο που βλεπω ειναι το network utilization 0%....αρα μαλλον δεν ειναι αυτο ε? επισης, στο wan setup του router έχω μονο μια σύνδεση pppoe και τιποτα αλλο.... αρα ούτε αυτο μάλλον....
Superior Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Δημοσ. 15 Μαΐου 2008 Πως θα δω αν καποια διεργασια απασχολεί το δικτυο?To μονο που βλεπω ειναι το network utilization 0%....αρα μαλλον δεν ειναι αυτο ε? για να δεις ποιο process απασχολει εστω και ελαχιστα την συνδεση σου, κατεβασε απο το παρακατω link το netlimiter monitor (οχι το pro, ουτε το lite) και θα σου δειξει αναλυτικα ποσα bytes ανεβαινουν/κατεβαινουν και απο ποιο application/process http://www.netlimiter.com/download.php
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.