Προς το περιεχόμενο

Ενα hands-free για ολα.

therock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη εχω 3 κινητα που χρησιμοποιω,με ενδιαφερει καποια λυση για να μπορω ναχρησιμοποιω bluetooth hands-free το οποιο να δεχεται κλησεις και απο τα τρια κινητα.Μπορει κατι τετοιο να γινει?

Εχω ηδη ενα που ειχα παρει πριν καιρο της se αλλα γενικα καταφερνω να το συνδεσω μονο με se κινητο.Σε panasonic και samsung δεν το αναγνωριζει καν οταν κανω σαρωση για συσκευες.

Δημοσ.

μέχρι τώρα στην αγορά υπάρχουν bluetooth που μπορούν να συνδεθούν σε 2 κίνητα. Για 3 δεν υπάρχει τίποτα, τουλάχιστον απ' ότι ξέρω.

Δημοσ.

Αυτα που συνδεονται σε 2 ποια ειναι?

Επισης το καθε handsfree εχει συμβοτητα ,ε συγκεκριμενα μοντελα η γενικα με ολα?Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αυτο που εχω λειτουργει μονο με το se.

Δημοσ.

Ούτε εγώ έχω ακούσει ότι υπάρχει bluetooth που να συνδέεται σε 2 κινητά ταυτόχρονα.Έχετε να προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο?

Δημοσ.

i.Tech ClipIImini colours

Ακουστικό Bluetooth v2.0 με βομβητή, συμβατό με όλα τα κινητά και δυνατότητα σύνδεσης με δύο συσκευές και χρόνο ομιλίας έως και 6ώρες, μόλις 16,5 gr (silver blue pink) τιμή ~49,00 ?

Επίσης το CLIP-V(ΜΑΥΡΟ),διατίθεται πλέον σε design LEATHER

Δημοσ.
i.Tech ClipIImini colours

Ακουστικό Bluetooth v2.0 με βομβητή, συμβατό με όλα τα κινητά και δυνατότητα σύνδεσης με δύο συσκευές και χρόνο ομιλίας έως και 6ώρες, μόλις 16,5 gr (silver blue pink) τιμή ~49,00 ?

Επίσης το CLIP-V(ΜΑΥΡΟ),διατίθεται πλέον σε design LEATHER

To clip v έχει δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης με 2 κινητά; Έχω την εντύπωση πως δεν γίνεται. (μακάρι να γίνεται,έχω ήδη 2:) )

Δημοσ.

Παντως γενικα ποιο το δυσκολο κομματι να λειτουργει με πανω απο μια συσκευη?Απο κατασκευαστικη αποψη εννοω.

Δημοσ.
για το clip v έλεγα φίλε μου. Για το άλλο γνώριζα οτι συνδέεται με 2 συσκευές.

Sorry δικιά μου βλακεία έκανα copy-paste τα χαρακτηριστικά και ήταν και αυτό στο τέλος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...