Προς το περιεχόμενο

Ιστορικη αναδρομη του ηχειου (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

padelis71992

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ενας φιλος μου κανει μια εργασια και θελει πληροφοριες για το ηχειο και την ιστορια του ξερεται που μπορει να βρει . Στο google που εψαξε δεν βρηκε τιποτα καλο .

Λιγο συντομα αν γινεται

Ευχαριστω

Δημοσ.
Παιδια ενας φιλος μου

Παντα ενας φιλος ειναι....

Στο google που εψαξε δεν βρηκε τιποτα καλο .

Γιατι ετοιμη εργασια ψαχνει?

Λιγο συντομα αν γινεται

Γιατι συντομα? Επειδη ολη την χρονια ξυνοτανε στην τεχνολογια και τωρα που κλεινει το σχολειο (αυριο) πρεπει αναγκαστηκα να την παει?

τυχαιο ειναι οτι εισαι 15 χρονων αρα και 1η λυκειου? (padelis71992)

Ιδια ηλικια ειμαστε και ξερω...αλλα νομιζω οτι μπορεις και μονο σου να κανεις μια καλη εργασια χρησιμοποιοντας Word + Google + φαντασια...

Δημοσ.
Παντα ενας φιλος ειναι....

Γιατι ετοιμη εργασια ψαχνει?

Γιατι συντομα? Επειδη ολη την χρονια ξυνοτανε στην τεχνολογια και τωρα που κλεινει το σχολειο (αυριο) πρεπει αναγκαστηκα να την παει?

τυχαιο ειναι οτι εισαι 15 χρονων αρα και 1η λυκειου? (padelis71992)

Ιδια ηλικια ειμαστε και ξερω...αλλα νομιζω οτι μπορεις και μονο σου να κανεις μια καλη εργασια χρησιμοποιοντας Word + Google + φαντασια...

Χαχαχαχα:lol::lol::lol:

περιμενα κατι τετοιο. Βασικα ειναι για τον αδερφο του φιλου μου που παει 1τη γυμνασιου

Δημοσ.
The History of Loudspeakers - Speakers

φαντάζομαι αυτό το ηχείο εννοείς, έτσι? Αυτό με ένα 1ο ψάξιμο, πες του φίλου να ψάξει και λίγο καλύτερα ... σίγουρα θα βρει πολύ περισσότερα ...

Ευχαριστω φιλε και αυτο κανει αλλα εγω δεν ειχα ψαξει ακομα και του βρηκα στη wikipedia (αλλα λεει τα ιδια με αυτη τη σελιδα που εδωσες)

ευχαριστω για το ψαξιμο παντως

Δημοσ.
Χαχαχαχα:lol::lol::lol:

περιμενα κατι τετοιο. Βασικα ειναι για τον αδερφο του φιλου μου που παει 1τη γυμνασιου

ναι...δεν πειραζει γινονται αυτα... εγω μια φορα εκανα μια εργασια της γιαγιας του ξαδερφου του πατερα του φιλου μου.... Ετσι κι αλλιως μια παρεα ειμαστε ολοι πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον..!

Δεν με παρατατε λεω γω...

Δημοσ.
ναι...δεν πειραζει γινονται αυτα... εγω μια φορα εκανα μια εργασια της γιαγιας του ξαδερφου του πατερα του φιλου μου.... Ετσι κι αλλιως μια παρεα ειμαστε ολοι πρεπει να βοηθαμε ο ενας τον αλλον..!

Δεν με παρατατε λεω γω...

:-D:-D:-D

(death to ten characters)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...