jasondr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλησπέρα παιδιά.Αναγκάζομαι να κάνω άλλη μια ερώτηση απο τότε που έβαλα Vista!!! Όπως λές και στο θέμα έχω το wag200g και το μTorrent. Έχω ανόιξει κανονικά μέσα απο τις ρυθμίσεις του router την πόρτα που έχω ορίσει και στο μΤorrent αλα εξακολουθεί να μου βγάζει : " Welcome to the ΅Torrent Port Checker. A test will be performed on your computer to check if the specified port is opened. Checking port 24928 on 77.49.196.23... Error! Port 24928 does not appear to be open. ": όταν κάνω δοκιμή για την πόρτα. Το firewall των Vista είναι κλειστό ενώ το Kaspersky αν και δουλεύει επιτρέπει στο mTorrent να συνδέετε. Παρακαλώ όποιος μπορεί να βοηθήσει. Ευχαριστώ! Έχω διαβάσει προηγούμενα θέματα αλα τα περισσότερα έχουν να κάνουν με port forwarding που στην προκειμένη έχει ίδι γίνει
Freakster Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Έχεις κάνει static ip, port forwarding ΚΑΙ έχεις ανοίξει θύρες στο Kaspersky; (το Kaspersky suite με το firewall εννοείς, σωστά; ) Στο ρουτερ, τις ρυθμίσεις τις έχεις κάπως έτσι;
poulinos Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 στο pc σου εχεις δωσει καρφωτα την ip στο tcp/ip και πρεπει να εχεις δωσει την ip που εχεις βαλει στο port forward.αν το εχεις στο obtain an ip address automatically τοτε ειναι λογικο που τρως πορτα.καρφωτα η ip στο τcp/ip.ιδια ip με αυτην που εχεις βαλει στο port forward.στην περιπτωση του φιλου πιο πανω την 101 θα πρεπει να εχεις δωσει στο pc.και ελπιζω να μην ειναι τιποτα με το kaspersky παρολο πουθ το αφηνεις να περναει.
karava Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Πρεπει να πας στο Port range forwarding και όχι στο single port....Το έχω κι εγώ αυτό το router και το χρησιμοποιούσα με μ torrent μια χαρά. Εννοείται να δώσεις καρφωτά τις ip διευθύνσεις από TCP/IP ιδιότητες και στο μ torrent ρυθμισεις(το γραναζάκι εννοώ) >σύνδεση να αποεπιλέξεις "το επέλεξε τυχαία θύρα κατά την εκκίνηση "για να κανεις forward τη συγκεκριμένη πόρτα που δεν θέλεις να αλάζει όταν ξεκινάς το μ torrent.(Τώρα πήγα σε Hol double play και μου λείπει αφού για να έχω τηλεφωνο πρέπει να χρησιμοποιώ το δικό τους router.
poulinos Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 το port range ειναι το ιδιο με το single port forwarding με τη μονη διαφορα οτι στο port range μπορεις να ανοιξεις πολες θυρες μαζι.
vagpap Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2008 Μια ιδέα. Αν έχεις ανοιχτό PeerGuardian την ώρα που κάνεις το test, κλείσ' το. Η ip που έχει το test του μTorrent είναι blacklisted.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.