Προς το περιεχόμενο

Velvet Assassin

kostacurtas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Απο το λιγο που επαιξα, μου αφησε πολυ καλες εντυπωσεις. Καλα γραφικα(τρεχει αψογα ολα τερμα με 4850 σε 1680) και πολυ ατμοσφαιρικο.Σιγουρα θα το συνεχισω.

Το μονο που με χαλασε ειναι οτι τα stealth kills γινονται αρκετα ευκολα πατωντας μονο ενα κουμπι.

Δημοσ.

Πανω απο 50 stealth kills εχει, σαν ανιματιον...τωρα αν με ενα κουμπι το κανει αυτο, y Not!? απο τι βλεπω θα εχεις να κανεις και με πολλα αλλα, puzzles, shoot em up φαση..κλπ.

Δημοσ.
Scene: 2009-04-29 19:31:43 4.55GB

γιατί πρέπει να είναι scene έκδοση για να το κατεβάσει κάποιος; Αφού το 90% των scene πλέον είναι p2p εκδόσεις με διαφορετικό signature..

Δημοσ.
Γιατί πολύ απλά scene είναι εγγύηση για μένα και όπως λέει και το site "not scene...not here".

Φυσικά θα αστειεύεσαι...

Ποιο scene; αφού κλέβουν την μια p2p release μετά την άλλη..Καλά για crack δεν μιλάμε...

Δημοσ.

Παντως ειναι αρκετα καλο το παιχνιδι.Δεν υστερει και πολυ σε σχεση με τα splinter cell(το τελευταιο ειδικα ειχε καταντησει κουραστικο).Ουτως ή αλλως αυτου του ειδους τα παιχνιδια(stealth) χρησιμοποιουν ενα συγκεκριμενο μοτιβο και μονο το thief ξεχωριζει ποιοτικα αλλα και σε ιδεες απο τα υπολοιπα.

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:27 ----------

Η scene εχει φαει 2 μεγαλες ηττες φετος: Dark Athena+Panzers Cold War.Ειδικα με το πρωτο που εχει και DRM και περιμενει κοσμακις..

Δημοσ.
Φυσικά θα αστειεύεσαι...

Ποιο scene; αφού κλέβουν την μια p2p release μετά την άλλη..Καλά για crack δεν μιλάμε...

Δεν ξέρω για πιο site μιλάς αλλα εγώ που είμαι στο TL χρονια τώρα όλοι από εκεί τα κλέβουν, δηλαδή το αντίθετο που λες, anyways.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Αν και δεν ειναι pc exculsive θα συμφωνησω οτι ειναι παρα πολυ καλο!! Το τερματισα πριν λιγες μερες, Ενα απο τα καλυτερα παιχνδια που εχω παιξει!

Δημοσ.

Και να φανταστώ οτι το αγόρασες, γιατι θέλεις να βοηθήσεις την βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών να ορθοποδήσει...not

Δημοσ.

Ναι το αγορασα για να βοηθησω την βημιοχανια των παιχνιδων αλλα και να στηριξω το pc gaming. Γι αυτο και το αγορασα 2 φορες(για pc εννοειται)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...