Προς το περιεχόμενο

Κλείνουν το RAM και το HITECH?

kfyros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αμέ. Ακόμα θυμάμαι την διαλεξή του όταν του είχαν σκάσει οι Πυλώνες για να προμοτάρει τους gateway. Αργότερα τα γύρισε τούμπα.

Δημοσ.
Μα τι λέτε τώρα??? η στήλη του Δήμου ήταν απλά κορυφή. Τι δε σας άρεσε δηλαδή? Καυστική, με ειδήσεις, με απαντήσεις, με σωστή χρήση της ελληνικής γλώσσας . Ειδικά όταν είχε και τους ¨Διαλόγους"....

στο δήμου το μόνο καλό στα άρθρα του ήταν η κοινωνική προέκταση της πληροφορικής και πάλι έλεγε κάτι τραγικά (ακραία)...

το σπασοκλαμπάνικο ήταν που διαφήμιζε τα φοβερά και - πάντοτε - "αθόρυβα" μηχανάκια που του χάριζαν οι εταιρείες για να διαφημίζει. όποια εταιρεία δν του έσκαγε καλά φράγκα την έκραζε γτ τα μηχανάκια της έκαναν θόρυβο, που μετρούσε με ντεσιμπελόμετρο (καλά το λέω; ) και τόνιζε οτι ξεπερνούσε - πάντοτε - τα όρια που το ανθρώπινο αυτί πάθαινε ζημιά...

btw, το ram έχει φοβερά άρθρα εκλαϊκευμένης φυσικής, τα υπόλοιπα είναι gtb αναλύσεις, ανάλογα τα φράγκα που σκάστηκαν κ η μλκ είναι π το περιοδικό έκοψε τις "κωδικολογίες"...

EDIT:

Αυθεντία; Αυθεντία σε ποιον τομέα; Του «απλού χρήστη»... ; :lol:
===> ατακάρα που μετράει :lol:
Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι εγινε απολυση, εφυγε επειδη τσαντιστηκε με εναν-μια που την ελεγε ασχημα στις τελευταιες στηλες. Αυτη την στιγμη μου διαφευγει η ιστορια αλλα αν θυμηθω θα κανω edit

Δημοσ.

το σπασοκλαμπάνικο ήταν που διαφήμιζε τα φοβερά και - πάντοτε - "αθόρυβα" μηχανάκια που του χάριζαν οι εταιρείες για να διαφημίζει. όποια εταιρεία δν του έσκαγε καλά φράγκα την έκραζε γτ τα μηχανάκια της έκαναν θόρυβο, που μετρούσε με ντεσιμπελόμετρο (καλά το λέω; ) και τόνιζε οτι ξεπερνούσε - πάντοτε - τα όρια που το ανθρώπινο αυτί πάθαινε ζημιά...

χαχαχα όπως τα λες είναι ... εντελώς ανυπόφορος .. το βασικό που μου την έσπαγε ήταν το δήθεν "σοφιστικέ - αριστοκρατικό - σνόμπ" στυλάκι του

Δημοσ.

θυμάμαι που μου έλεγες κ καλά οτι το ram με το οποίο ήμουν πορωμένος, κ καλά πόσο πουλημένο περιοδικό ήταν κ δν σε πίστευα, ε, μετά κάναμε κ κάτι κείμενά του δήμου στο φροντηστήριο για την έκθεση (!) και κατάλαβα πόσο αεριτζής έιναι το παληκάρι...

Δημοσ.

Αν και εχω σταματήσει εδώ και χρόνια να ασχολούμαι με την τεχνολογία το RAM ποτέ δεν μου άρεσε .. το μόνο που λάτρευα ήταν το Computer για όλους

btw θυμάστε το ROM που έβγαζε μιαν εποχη ο ΔΟΛ ; κράτησε μερικά χρόνια και το κλείσανε αφού δεν τραβούσε .. λογικό εφόσον δεν είχε ένα καθαρό concept .. ήταν λίγο απ'ολα

Δημοσ.

τί είπες τώρα... rom, άντε να κράτησε 1 χρόνο; έδινε κάτι δικές του "εκπαιδευτικές" εφαρμογές με και καλα υπερντιζαινάτο-φουτούρα interface για να γουστάρουμε οι πιτσιρικάδες και είχε 'virtual reality tour αρχαίας ελλάδας, σύμπαντος, πλανητών, τα πάντα, λίγο απόλα, βασικά αντιγραφή κάργα του ram ήταν και μάλιστα πολύ περίεργη.

που να έχω τώρα τα τεύχη του...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...