PaZaRiOTiS Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Με την αρτιότητα του Leopard έχουμε φτάσει να ασχολούμαστε με τις μικρολεπτομέρειες που χρήστες των windows Θα βρίσκανε ασήμαντες σε σχέση με τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Έτσι και γω ενοχλούμε αρκετά με την sidebar του finder στα Leopard. Μου φαίνονται πολύ μικρά τα fonts και τα icons. Στα προηγούμενα OSX η sidebar ήταν πολύ πιο όμορφη και εύχρηστη. Έχω ψάξει αρκετά σε ξένα forum, αλλά δεν έχει βρει κανείς λύση, παρόλο που αυτό το θέμα απασχολεί πολλους. Μήπως έχει βρεί κανείς λύση από εδώ μέσα? Λέτε η μαμά-apple να συμπεριλάβει καμιά ρύθμιση για την sidebar σε επόμενο update? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiCk_ Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Nop, από οτι ξέρω δεν υπάρχει λύση στο να μεγαλώνεις τα fonts της sidebar Προσωπικά τα έχω συνηθίσει, αλλά ας ελπίσουμε οτι σε μελλοντικό software update θα μας δίνετε η επιλογή να καθορίζουμε εμείς το size .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 όταν λέτε finder sidebar πια εννοείτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εννοείτε τη μπάρα στο Finder Window η οποία έχει Devices - Shared - Search For κτλ;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ok, αν και γω μια χαρά τι βλέπω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.