Lost_Horizon Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ΧΘες το βραδυ και ενω δε μου εχει παρουσιασει ποτε προβλημα η οθονη μου εδω και 3-4 χρονια που την εχω, ενω ειχα ανοιχτο τον υπολογιστη, ξαφνικα αλλαζουν τα χρωματα και παγωνει η οθονη. Μετα απο ctrl+alt+delete και esc καταφερνω να βγω απο την εφαρμογη που ετρεχα και μου βγαινει ενα μυνημα το οποιο ελεγε αποτι θυμαμαι οτι ενα αρχειο που εχει σχεση με την οθονη δε λειτουργει σωστα ή κατι τετοιο. Κανω λοιπον restart τον η/υ και με το που κανει το ram test στην αρχη,αντι να βγει μετα η μαυρη οθονη, βγαινει μια οθονη μαυρη με μπλε καθετες γραμμες και μετα να διαλεξω αν θελω ασφαλης λειτουργια κλπ. Την πρωτη φορα πατησα να παω με κανονικη λειτουργια με αποτελεσμα να κανει restart μονο του το pc συνεχεια. οταν πατησα ασφαλης λειτουργια μπηκα, αλλα τα χρωματα ηταν αλλαγμενα. Αυτο που εκανα ηταν να καθαρισω το ανεμηστηρακι απο την καρτα γραφικων και να συνδεσω μια παμπαλαια οθονη που ειχα. Με την παλια οθονη λοιπον μπορω και μπενω στην ασφαλης λειτουργια χωρις τα χρωματα να ειναι αλλαγμενα (κατι ειναι και αυτο..), αλλα κατα τ'αλλα δεν μπορω να τρεξω στην κανονικη λειτουργια, αφου κανει restart. Τι φταιει παιδια? Η καρτα γραφικων ή η οθόνη? Και τι μπορω να κανω? Βοηθηστε γιατι μεχει δεσει τα χερια αφου το χρειαζομαι το pc για δουλειες
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Moderators Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Πιθανοτατα η καρτα γραφικων. Αφου λες οτι ειναι και παλια, μαλλον παραδιδει πνευμα. Καλου κακου δοκιμασε την ''προβληματικη'' οθονη σε αλλο pc που δουλευει σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.