Προς το περιεχόμενο

Bios Update problem.

sukalas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
μαλλον φιλαρακο την πατησες....το "βιοσ απ'ντειτ" δεν ειναι παιχνιδι....ξερεις ποσες μητρηκες μου εχουν μινει στα χερια στη δουλεια μου την ωρα που εκανα update κατι να παει στραβα και να κολησει η διαδικασια????μετα τιποτα!!!RMA....και αμα βρεις ακρη με το καταστημα που την πηρες τυχερος θα εισαι!!!!

Mη μου λες τέτοια..

Δημοσ.
Πόσους δίσκους έχεις στο σύστημά σου; Όταν πατά F11 τι διαλέγεις και μπαίνει σε Windows; Από την στιγμή που μπαίνει μάλλον το bios είναι ok. Συνήθως στο bios μπαίνεις με το πλήκτρο del ή με το F2. Πότε πατάς το πλήκτρο για να μπεις στο bios; Δοκίμασε να κάνεις επανεκκίνηση και πάτα - άφησε το πλήκτρο που σε βάζει στο biow συνεχώς.

2 δίσκους ο ένας με windows.Με f11 μπένω στο χειροκίνητο bootαρισμα και επιλέγω το δίσκο με windows.Αυτόματα δε μπένει windows.Στο μενου του βιος μπένω με f2 οταν ξεκινάει αλλα δε αποκρίνεται.. ενδεχόμενο να το πατάω λάθος στιγμή δεν υπάρχει γιατί δε θα έμπενε ούτε boot menu.

Ο grub είναι ένας boot manager που κάθετε πάνω σε κάποιο boot sector. Μάλλον υπάρχει και κάποιος άλλος δίσκος στο σύστημα σου με τον grub και το σύστημα σου κοιτά εκεί πρώτα για boot.

Στον C: μόνο θα μπορούσε να είναι.Θα προσπαθήσω να το βρω μέσω windows μπας και φταίει αυτό.

Δημοσ.

τίποτες...Μα καλά δεν υπάρχει τρόπος να περάσω ολόκληρο bios στη rom και να διαγράψω εξ ολοκλήρου το παλιό-προβληματικό..η έστω κάποιος τρόπος να διορθώσω το σφάλμα που εμφανίζεται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...