χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 χάπι, εσύ δεν θα απαντήσεις; Έχω απαντήσει ήδη στο οφίσιαλ οφτόπικ. Ο σωστός άντρας σέβεται τον εαυτό του και τη σχέση του (πρώην, τωρινή, επόμενη), είναι ευθύβολος και ειλικρινής, διεκδικεί αυτά που θέλει με τίμιους τρόπους και γενικά είναι ο άντρας, ο οποίος σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να αφεθείς να είσαι γυναίκα (όχι μόνο με τα 22 cm). Εσύ Λούσι δε θα απαντήσεις ?
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δηλαδή οι άντρες με μικρότερο από 22cm δεν μπορούν να κάνουν τη γυναίκα τους να αφεθεί και να είναι γυναίκα; Θέλει οπωσδήποτε κόλλα Α4 στο πλάγιο για κάτι τέτοιο; I feel so alone and deformed
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Το αντίθετο λέμε βρε mindtrapper εδώ και τόσες σελίδες...
Houston Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δεν υπάρχει συγκεκριμμένος τύπος που να εφαρμόζεται σε όλες τις περιπτώσεις. Κάποιες γυναίκες θέλουν απο τους άντρες σεβασμό, άλλες θέλουν να τους φέρονται σαν σκουπίδια (μαζοχίστριες κοινώς) και άλλες να έχουν το πάνω χέρι. κανονικά αυτές έπρεπε να μένουν στα αζήτητα (δεν υπάρχει ισορροπία όταν τον ρόλο του άντρα σε μια σχέση τον αναλαμβάνει η γυναίκα) επειδή όμως αυτές οι γυναίκες αποτελούν -εκ φύσεως - είτε το θέλουμε είτε όχι , πραγματικότητα , βρίσκοντας εύφορο έδαφος στις πλάτες κάποιων αντρών , και επειδή νομίζω ότι πρόκειται για καταστάσεις που δεν εκφράζουν τους περισσότερους, λέω αυτήν την άποψη υπονοώντας την αντίδραση της υγιούς μερίδας του ανδρικού πληθυσμού.
mindtrapper Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μισό, έχω βγάλει χάρακα για να τσεκάρω κάτι... Πλάκα κάνω χάπι. Αν και, για να προσφέρω και στο topic, ο άντρας ο σωστός μάλλον δε θα κόλλαγε σε λεπτομέρειές και κόμπλεξ και θα τα έδινε όλα Το πιο ενδιαφέρον θέμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι το πως θα στεκόταν μια γυναίκα δίπλα σε έναν σωστό άντρα; Με ευγνωμοσύνη και αντίστοιχη συμπεριφορά ή παροξυσμικές κρίσεις "δεν-ξέρω-ποια-είμαι-τι-θέλω-και-που-πάω" και θα του έσπαγε τα νεύρα του ανθρώπου; Κοινώς "αξίζει" να προσπαθείς να είσαι πάντα σωστός;
aledjo Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 "και άλλες να έχουν το πάνω χέρι." μπραβο! εγω τετοιες γυναικες θελω που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν το πανω χερι και να τις κανω να μετανιωσουν για οτι σκεφτηκαν! δε μπορειτε να φανταστητε τη ικανοποιηση νιωθω...
Houston Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μισό, έχω βγάλει χάρακα για να τσεκάρω κάτι... Πλάκα κάνω χάπι. Αν και, για να προσφέρω και στο topic, ο άντρας ο σωστός μάλλον δε θα κόλλαγε σε λεπτομέρειές και κόμπλεξ και θα τα έδινε όλα Το πιο ενδιαφέρον θέμα που πρέπει να εξετάσουμε είναι το πως θα στεκόταν μια γυναίκα δίπλα σε έναν σωστό άντρα; Με ευγνωμοσύνη και αντίστοιχη συμπεριφορά ή παροξυσμικές κρίσεις "δεν-ξέρω-ποια-είμαι-τι-θέλω-και-που-πάω" και θα του έσπαγε τα νεύρα του ανθρώπου; Κοινώς "αξίζει" να προσπαθείς να είσαι πάντα σωστός; μιλάμε για σωστές γυναίκες ε και η σωστή γυναίκα όταν βρει τον σωστό άντρα , γίνεται κατοικίδιό του, και η αλήθεια είναι ότι γουστάρει πολύ….. κι ας τσινάει
Lomar Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 "και άλλες να έχουν το πάνω χέρι." μπραβο! εγω τετοιες γυναικες θελω που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι εχουν το πανω χερι και να τις κανω να μετανιωσουν για οτι σκεφτηκαν! δε μπορειτε να φανταστητε τη ικανοποιηση νιωθω... επειδή βλέπω οτι είναι τις μόδας τώρα τελευταία αυτού του τύπου οι απαντήσεις... φαντάζομαι οτι είχες δύσκολα παιδικά χρόνια κ πολλά αποθυμένα πλέον...
Toufas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 χαπι εγω δεν θελω το msn σου αλλα θα μου το εδεινες ε? παρε δωρο για να σε κακομαθω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.