Προς το περιεχόμενο

Ο Άντρας ο Σωστός ...

χάπι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχω πάθει κάτι (ακόμα :P) ! Απλά ξεκίνησε η σκέψη μου από μια απάντηση που έδωσα στη μπιμπιμπό, που θέλει να γίνει άντρας, σχετικά με το πως πρέπει να είναι ο άντρας ο σωστός, κατά τη δική μου άποψη. Μετά σκέφτηκα να το μοιραστώ με όλα τα αξιότιμα μέλη, για να εκφράσουν κι αυτά την πολύτιμη άποψή τους κι έτσι ανέβασα θέμα.

livewire... LOL

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

O Mithrantir το έκλεισε καλύτερα από όλους.

και συνεχίζουμε πιο εύθυμα:

το αυτοκίνητο του σωστού άντρα

BallnChain.jpg

Δημοσ.

πω πω και σημερα πανηγυρι εχουμε? μολις ξυπνησα ενιωσα μια δυναμη να με τραβαει προς το ποντικι να πατησω insomnia και δω αυτο το τοπικ!

ειχε χαρη που εχθες το βραδυ περασα ομορφα με μια κοπελα και ειμαι καλα....

διαβασα στα γρηγορα μερικα ποστ, τα περισσοτερα ειναι ΑΚΥΡΑ.

Σωστος αντρας ειναι αυτος που οταν γουσταρει να ευχαριστησει μια γυναικα, μπορει!

ασχετα αν αυτη εχει επιθυμιες κτλ κτλ. μπορει αυτη να λεει οτι θελει τρυφεροτητα κτλ αλλα να της δωσεις μια σφαλιαρα και να της αρεσει.

ΔΕ λαμβανουμε ποτε υποψην μας τι μας λενε οι γυναικες για τι επιθυμιες τους κτλ!

ο σωστος ο αντρας ΔΕΝ εχει αναγκη να ακουσει ουτε την ιδια την γυναικα τι θελει-χρειαζεται.

ο σωστος ο αντρας προσαμοζεται αναλογα με τη γυναικα και ΞΕΡΕΙ ο ιδιος τι θελει πριν απο αυτην!

οι τροποι ειναι πολλοι. ο σωστος ο αντρας ξερει ποιος τροπος χρειαζεται σε καθε γυναικα.

ΔΕΝ υπαρχει ενας μονο τροπος, αν υπηρχε τοτε θα ηταν βαρετο για ολους.

ειλικρινεια κτλ που αναφερατε, δε ταιριαζουν με ολες τις γυναικες. ειναι αλλες που γουσταρουν το ψεμα, το δουλεμα, ακομα και να γινονται σκυλακια....

ΔΕΝ υπαρχει συνταγη του σωστου αντρα = αυτο αυτο αυτο και αυτο.

αν πραγματικα ξερανε τι θελουν οι γυναικες, εμενα πραγματικα δε θα μ'αρεσε, γιατι θα ηταν σαν να διαβαζα ενα manual και εκανα οτι ακριβως ελεγε για να τη ριξω.

αφου καμια δε ξερει, περιμενουν Ο ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ να ξερει γι'αυτες.

ετσι καμια γυναικα δεν ειναι ιδια, ουτε κανενας αντρας δεν ειναι ιδιος!

οσο για τα 22cm λετε ολο βλακειες! κομπλεξικα πραγματα λετε.

εχετε σκεφτει ποτε οτι ολες οι γυναικες δεν εχουν το ιδιο μεγεθος βυζι?

γιατι να εχουν οι αντρες? βλακειες...

ΔΕΝ εχει καμια σχεση το μεγεθος!

αν τις γυναικες τις ενοιαζε μονο το μεγεθος τοτε θα πηγενανε σε ενα σεχ shop και θα περνανε ενα ομοιωμα 50cm να κανουν τη δουλεια τους χωρις να εχουν τους αντρες πανω απο το κεφαλι τους.

(ρε επρεπε να ειχα ηχογραφησει αυτο που μου ειπε η κοπελα εχθες το βραδυ για να εχω αποδειξεις αλλα δε το σκεφτηκα)

Δημοσ.
... τι χαρακτηρίζει τον "Άντρα το Σωστό", κατά τη γνώμη σας ?

Ή πως κρατάτε μια γυναίκα ευτυχισμένη ?

Παρακαλώ μην το καφρέψουμε κι αυτό το θέμα και μας το κλειδώσουν.

Ευχαριστώ !

''Η μουρμούρα πάντως δεν είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά των ανδρών, ούτε οι "πλάγιες" προσεγγίσεις. Αντίθετα είναι ευθύβολοι, διεκδικούν αυτό που θέλουν κι όταν έχουν κάτι να πουν, το λένε στα ίσια κι όχι με τέχνασμα.''

''edit/ επιπλέον, ο άντρας ο σωστός έχει αυτοσεβασμό. Σέβεται τις αρχές του, τις αναμνήσεις του, την προσωπική του ζωή.''

αυτά πολύ καλά και να προσθέσω:

είναι αυτός που μόλις βγάλει την ζώνη , κάνει την γυναίκα να τον περιποιείται αναλόγως και μόλις κάτσει στο κρεβάτι την κάνει να κάθεται στα τέσσερα

Δημοσ.
μια ερώτηση: στο Μενίδι έχετε και γυναίκες;

μεσα στα σπιτια πολλεεεεες!

στους δρομους του μενιδιου ελαχιστες!

περιμενουν το σωστο τον αντρα να τις βγαλει σε αλλα μερη....

Δημοσ.
''Η μουρμούρα πάντως δεν είναι από τα βασικά χαρακτηριστικά των ανδρών, ούτε οι "πλάγιες" προσεγγίσεις. Αντίθετα είναι ευθύβολοι, διεκδικούν αυτό που θέλουν κι όταν έχουν κάτι να πουν, το λένε στα ίσια κι όχι με τέχνασμα.''

''edit/ επιπλέον, ο άντρας ο σωστός έχει αυτοσεβασμό. Σέβεται τις αρχές του, τις αναμνήσεις του, την προσωπική του ζωή.''

Να που συμφωνείς μαζί μου και σε κάτι Houston. (Τώρα πρέπει να τρομοκρατηθώ ?:P)

Να το λες όμως, σε ποιον ανήκουν τα quoted και από που τα πήρες....) (χάπι, Official Off Topic Thread)

Δημοσ.
Aυτό που δεν κατάλαβες από την παράδοση είναι πως δεν έχει εφαρμογή σε περιβάλλον εκτός του εργαστηρίου. Όταν μια έρευνα μπορεί να επαναληφθεί με όλες τις παραμέτρους εκτός από αυτές που μετρώνται ίδιες, τα αποτελέσματα είναι έγκυρα.

Και αντε πες απο την παραδοση δεν το καταλαβα, τον υπολοιπο ενα χρονο που εκατσα εκει και ακουγα, παλι τιποτα δεν επιασα? Τσαμπα τα δινουν τα high honour στο νησι τελικα.

Θυμαμαι εκεινον τον αμοιρο Δανο προφεσσορα με τα γεννια να σκουζει ¨statistics is the most subjective of all numerical sciences. Nevertheless, common people don't know it. Good for us".

Τα περι εκτος εργαστηριου δεν ισχυουν, οι στατιστικες τετοιου ειδους δεν εμπλεκονται με εργστηρια. Spss και matlab for beginners.

Τα ερωτηματολόγια τα ίδια έχουν ελεγχθεί στατιστικά ως προς την εγκυρότητά τους και υπάρχουν πολλοί τρόποι να μετρήσεις την ευτυχία όπως συγκέντρωση κάποιων νευροδιαβιβαστών, εγκεφαλική λειτουργία, αρτηριακή πίεση, θερμοκρασία, γλώσσα του σώματος. Οι περισσότερες κατανομές ανθρώπινων ψυχολογικών χαρακτηριστικών είναι bell-shaped. Το επίπεδο σημαντικότητας ορίζεται από 0.05 εως 0.025 αναλόγως με την προηγούμενη ερευνητική εργασία στο αντίστοιχο θέμα. Σπάνια είναι 0.1

Η ευτυχια δεν μετριεται μεσω θερμοκρασιακων μετρησεων, νευροδιαβιβαστων και αρτηριακης πιεσεως. Αξιωμα.

Επισης, οι κατανομες ανθρωπινων ψυχολογικων χαρακτηριστικων λογω της ιδιαιτεροτητας τους δεν ειναι fixed αλλα δυναμικα προσαρμοζομενες. Ενα a 5% ή και ακομα 2,5% καταλαβαινεις οτι ειναι εξαιρετικα μεγαλο, ειδικα αν οι ερευνες γινονται απο το 1939 οπως λες και αρα υπαρχει επαρκες και αντιπροσωπευτικο στατιστικο δειγμα ε?

Actually οι περισσότερες από αυτές τις έρευνες μετράνε τα χαρακτηριστικά που κάνουν ένα γάμο να ευημερεί. Αλλιώς δεν θα είχαν καμία αξία. Και στέκουν πολύ απλά γιατί επαναλάμβάνονται.

In reality, αυτο που λες δεν μπορει να μετρηθει. Με καμια ερευνα και με καμια Παναγια. Δωσε ενα ερωτηματολογιο σε ενα ζευγαρι και να εισαι σιγουρος οτι σε ενα τετοιο θεμα ταμπου, οι μισες απαντησεις τουλάχιστον θα ειναι biased.

Γιατί καταλήγεις με φτηνές ατάκες πάλι; Τέλος πάντων για να σου απαντήσω και σε αυτό το οτι δεν έχει διαλυθεί, σημαίνει πως τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν απειλείται.

Δεν ειναι φτηνες ατακες. Πανακριβα τις πηρα.

Αρα, ενας γαμος ο οποιος δεν απειλειται σημαινει a priori οτι ειναι και πετυχημενος? Και αρα το σμιξιμο των 2 συζυγων με γνωμονα τις ομοιοτητες τους, θεωρειται και πετυχημενο?

Σκεψου απο γνωστους σου ποσοι γαμοι υπαρχουν ακομα και δεν διαλυονται χαρη των παιδιων τους. Ναι, οκ δεν απειλουνται, αλλα δεν τους λες και κινηση ματ.

Δημοσ.
οχι MiltoZ στον Αbsinthe:p, απλά δεν άλλαξα παράγραφο

Ok ειμαι εγωιστης και ξεροκεφαλος, αλλα τουλαχιστον εχω το νιονιο να φιλτραρω ο,τι βλεπω και διαβαζω σε reviews και magazines και οχι να τα δεχομαι ακριτα. Το προτιμω.

Δημοσ.

Οκ Absinthe θα δεχτώ τη δική σου θεώρηση πως η ψυχολογία και η στατιστική πάνε στα σκουπίδια (για να μην πάει το πτυχίο σου) και πως για να πετύχει μια σχέση πρέπει οι εμπλεκόμενοι να...ταιριάζουν. Μόνο μια ερώτηση: Που το σκέφτηκες ρε αδερφέ; σε φωτορομάντζο το διάβασες;

Δημοσ.
Οκ Absinthe θα δεχτώ τη δική σου θεώρηση πως η ψυχολογία και η στατιστική πάνε στα σκουπίδια (για να μην πάει το πτυχίο σου) και πως για να πετύχει μια σχέση πρέπει οι εμπλεκόμενοι να...ταιριάζουν. Μόνο μια ερώτηση: Που το σκέφτηκες ρε αδερφέ; σε φωτορομάντζο το διάβασες;

Συνηθιζω να σκεφτομαι και πραγματα χωρις τη βοηθεια γραπτων ερεθισματων. Κοινως, σκεφτομαι και μονος μου.

Εσυ?

Δημοσ.

Παιδιά παρακαλώ να μην τσακωθούμε και μας κλείσουν ! Καθένας έχει δικαίωμα στην άποψή του, ανεξάρτητα από το αν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένη ή όχι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...