Προς το περιεχόμενο

Ο Άντρας ο Σωστός ...

χάπι

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πως κρατάς μια γυναίκα ευτυχισμένη είναι πότε να μην της δώσεις αυτό που θέλει όταν ακριβώς το θέλει.

Αν καταλάβει ότι τα αιτήματα της βρίσκουν άμεση ανταπόκριση τότε την έχει κάτσει.

Ο άντρας ο σωστός είναι αυτός που δεν μπορεί μια γυναίκα να πει κάτι κακό για αυτόν...

Ο aledjo λύπη από την συζήτηση και ανησυχώ...

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
... τι χαρακτηρίζει τον "Άντρα το Σωστό", κατά τη γνώμη σας ?

Ή πως κρατάτε μια γυναίκα ευτυχισμένη ?

22 cm.

Λοιπον, περα απο την πλακα και επειδη το χαπι φαινεται εντονα προβληματισμενο (γιατι χαπακι? ποναει το δοντακι?) με το εν λογω θεμα, θα ηθελα να δωσω και εγω την -παντα σωστη- αποψη μου.

Λοιπον, εχοντας μιλησει με αρκετους δικηγορους οι οποιοι εχουν κατα καιρους μπει πολλες φορες σφηνα στη παπαδιστικη τεχνοτροπια "ους ο Θεος συνεζευξε, ανθρωπος μη χωριζετω", εχω να πω οτι ΟΛΟΙ συνεκλιναν στο οτι μια σχεση και ενας γαμος ειδικοτερα, κρατιεται απο το ΣΕΧ (και ναι, μιλαω για σεχ και οχι για σεξ) :D

Παρ'ολα αυτα περιμενω εναγωνιως και την παρεμβαση του guru_του sex_aledjo.

Δημοσ.
22 cm.

Παρ'ολα αυτα περιμενω εναγωνιως και την παρεμβαση guru_του sex_aledjo.

Η πράσινη νεράιδα του αψεντιού πιστεύω έχει δίκιο.... ;)

Χάπι τη λες εσύ?

Δημοσ.

...άντε πάλι :P

well έχω ακούσει κοπέλα να αναφέρει χαρακτηριστικά , ότι έχει κάνει τους καλύτερους ύπνους της ζωής της στην αγκαλιά του δικού της , και για αυτο ειναι ακόμα μαζί του...

ps κουφάλες έχω την εντύπωση οτι γουστάρετε να διαβάζετε τον aledjo έτσι; χμ...

Δημοσ.

Εγώ λέω ότι τα 22 cm είναι μια χαρά για το σενάριο που περιγράφει ο Critter. Από 'κει κι ύστερα όμως χρειάζονται και κάποια παραπάνω πράγματα, που δεν περιγράφονται με διαστάσεις, ή άλλα φυσικά μεγέθη (μήκος, διάμετρος, βάρος κλπ.)

Δημοσ.

Νομίζω ότι σ' αυτό το θέμα, από την στιγμή που δεν απαντάει ο aledjo, πιο αρμόδιες να απαντήσουν είναι οι γυναίκες.

Δημοσ.
Εγώ λέω ότι τα 22 cm είναι μια χαρά για το σενάριο που περιγράφει ο Critter. Από 'κει κι ύστερα όμως χρειάζονται και κάποια παραπάνω πράγματα, που δεν περιγράφονται με διαστάσεις, ή άλλα φυσικά μεγέθη (μήκος, διάμετρος, βάρος κλπ.)

Καλά ναι δεν λέω σωστά το θέτεις αλλά δεν μπορούμε να γινόμαστε συγκεκριμένη...

Γιατί τα άλλα που δεν περιγράφονται με φυσικά μεγέθη έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του καθενός.

Τα 22cm όμως σίγουρα θα έκανε ευτυχισμένες πολλές γυναίκες.... (σε ότι έχει να κάνει με το κρεβάτι τουλάχιστον)

Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες που τα 22cm είναι λίγα (σπάνιο) και για άλλες που είναι υπερβολικό (πιο συνηθισμένο)

Αλλά φεύγουμε Off Τopic εάν συνεχίσουμε την συζήτηση για τα μεγέθη... ;)

Δημοσ.

...κι οι γυναίκες του φόρουμ, έχουν εξαφανιστεί ! Ούτε η Γκαρνέλ δεν εμφανίζεται να γράψει ότι ο άντρας ο σωστός είναι "σεξουαλικός, ρομαντικός και αντεξουσιαστής"... :P

edit/ για καμιά γυναίκα τα 22 cm δεν είναι πολλά, εκτός κι αν η κοπέλα δεν έχει κ@υλώσει αρκετά οπότε και τα 10 πονάνε... Μην ξεχνάς ότι από "εκεί" βγαίνει μωρό...

Δημοσ.
Καλά είναι τα 22 αλλά πρέπει αν ξέρεις και τι να τα κάνεις. Από μόνα τους δεν φτάνουν. :mrgreen:

Σοφή κουβέντα !;)

(ας σοβαρευτούμε μη μας κλειδώσουν)

Δημοσ.
Καλά είναι τα 22 αλλά πρέπει αν ξέρεις και τι να τα κάνεις. Από μόνα τους δεν φτάνουν. :mrgreen:

Δεν είναι το μέγεθος αλλά η τεχνική που μετράει;

dude, πάλιωσε...

ο σωστός άντρας είναι αυτός που σου μοιάζει και προτίθεται να σου μοιάζει σε βάθος χρόνου μόνο και αν του μοιάζεις και προτίθεσαι να του μοιάζεις σε βάθος χρόνου.

Δημοσ.
ο σωστός άντρας είναι αυτός που σου μοιάζει και προτίθεται να σου μοιάζει σε βάθος χρόνου μόνο και αν του μοιάζεις και προτίθεσαι να του μοιάζεις σε βάθος χρόνου.

κι αν υπάρξει τέλμα από την πολλή ομοιότητα στους χαρακτήρες ?

Δημοσ.

Διαφωνω καθετα, οριζοντια, διαγωνια και εντος εκτος και επι τα αυτα.

Το σωστο ταιρι(ανεξαρτητως φυλου) δεν ειναι αναγκη να σου μοιαζει, αλλα ειναι αναγκη να ταιριαζετε.

Κατα τη γνωμη μου, το μεγαλυτερο λαθος στις σχεσεις γινεται απο αυτους που προσπαθουν να αλλαξουν το ταιρι τους και να το προσαρμοσουν στα μετρα τους. Ειτε ακομα χειροτερα απο αυτους που προσπαθουν να αλλαξουν τους εαυτους τους και να προσαρμοστουν στα μετρα των αλλων.

Δε μιλαω φυσικα για μικρες αλλαγες και καθημερινες υποχωρησεις οι οποιες ειναι εκ των ων ουκ ανευ, αλλα για αλλαγες στην προσωπικοτητα μας.

Ειτε ταιριαζουμε, ειτε δεν ταιριαζουμε ρε κοπελια. Μακαρι να ταιριαζουμε.

υγ: χαπι εκανα εντιτ το πρωτο μου ποστ περι των 22 cm. Φυσικα δεν αλλαζω γνωμη. Απλως συμπληρωνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...