papahlamidas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Το πως κρατάς μια γυναίκα ευτυχισμένη είναι πότε να μην της δώσεις αυτό που θέλει όταν ακριβώς το θέλει. Αν καταλάβει ότι τα αιτήματα της βρίσκουν άμεση ανταπόκριση τότε την έχει κάτσει. Ο άντρας ο σωστός είναι αυτός που δεν μπορεί μια γυναίκα να πει κάτι κακό για αυτόν... Ο aledjo λύπη από την συζήτηση και ανησυχώ...
Absinthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ... τι χαρακτηρίζει τον "Άντρα το Σωστό", κατά τη γνώμη σας ? Ή πως κρατάτε μια γυναίκα ευτυχισμένη ? 22 cm. Λοιπον, περα απο την πλακα και επειδη το χαπι φαινεται εντονα προβληματισμενο (γιατι χαπακι? ποναει το δοντακι?) με το εν λογω θεμα, θα ηθελα να δωσω και εγω την -παντα σωστη- αποψη μου. Λοιπον, εχοντας μιλησει με αρκετους δικηγορους οι οποιοι εχουν κατα καιρους μπει πολλες φορες σφηνα στη παπαδιστικη τεχνοτροπια "ους ο Θεος συνεζευξε, ανθρωπος μη χωριζετω", εχω να πω οτι ΟΛΟΙ συνεκλιναν στο οτι μια σχεση και ενας γαμος ειδικοτερα, κρατιεται απο το ΣΕΧ (και ναι, μιλαω για σεχ και οχι για σεξ) Παρ'ολα αυτα περιμενω εναγωνιως και την παρεμβαση του guru_του sex_aledjo.
papahlamidas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 22 cm. Παρ'ολα αυτα περιμενω εναγωνιως και την παρεμβαση guru_του sex_aledjo. Η πράσινη νεράιδα του αψεντιού πιστεύω έχει δίκιο.... Χάπι τη λες εσύ?
Fidelio Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ...άντε πάλι well έχω ακούσει κοπέλα να αναφέρει χαρακτηριστικά , ότι έχει κάνει τους καλύτερους ύπνους της ζωής της στην αγκαλιά του δικού της , και για αυτο ειναι ακόμα μαζί του... ps κουφάλες έχω την εντύπωση οτι γουστάρετε να διαβάζετε τον aledjo έτσι; χμ...
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εγώ λέω ότι τα 22 cm είναι μια χαρά για το σενάριο που περιγράφει ο Critter. Από 'κει κι ύστερα όμως χρειάζονται και κάποια παραπάνω πράγματα, που δεν περιγράφονται με διαστάσεις, ή άλλα φυσικά μεγέθη (μήκος, διάμετρος, βάρος κλπ.)
MiltoZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Νομίζω ότι σ' αυτό το θέμα, από την στιγμή που δεν απαντάει ο aledjo, πιο αρμόδιες να απαντήσουν είναι οι γυναίκες.
papahlamidas Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Εγώ λέω ότι τα 22 cm είναι μια χαρά για το σενάριο που περιγράφει ο Critter. Από 'κει κι ύστερα όμως χρειάζονται και κάποια παραπάνω πράγματα, που δεν περιγράφονται με διαστάσεις, ή άλλα φυσικά μεγέθη (μήκος, διάμετρος, βάρος κλπ.) Καλά ναι δεν λέω σωστά το θέτεις αλλά δεν μπορούμε να γινόμαστε συγκεκριμένη... Γιατί τα άλλα που δεν περιγράφονται με φυσικά μεγέθη έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα του καθενός. Τα 22cm όμως σίγουρα θα έκανε ευτυχισμένες πολλές γυναίκες.... (σε ότι έχει να κάνει με το κρεβάτι τουλάχιστον) Υπάρχουν βέβαια και γυναίκες που τα 22cm είναι λίγα (σπάνιο) και για άλλες που είναι υπερβολικό (πιο συνηθισμένο) Αλλά φεύγουμε Off Τopic εάν συνεχίσουμε την συζήτηση για τα μεγέθη...
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ...κι οι γυναίκες του φόρουμ, έχουν εξαφανιστεί ! Ούτε η Γκαρνέλ δεν εμφανίζεται να γράψει ότι ο άντρας ο σωστός είναι "σεξουαλικός, ρομαντικός και αντεξουσιαστής"... edit/ για καμιά γυναίκα τα 22 cm δεν είναι πολλά, εκτός κι αν η κοπέλα δεν έχει κ@υλώσει αρκετά οπότε και τα 10 πονάνε... Μην ξεχνάς ότι από "εκεί" βγαίνει μωρό...
MiltoZ Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλά είναι τα 22 αλλά πρέπει αν ξέρεις και τι να τα κάνεις. Από μόνα τους δεν φτάνουν.
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλά είναι τα 22 αλλά πρέπει αν ξέρεις και τι να τα κάνεις. Από μόνα τους δεν φτάνουν. Σοφή κουβέντα ! (ας σοβαρευτούμε μη μας κλειδώσουν)
frenzy Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλά είναι τα 22 αλλά πρέπει αν ξέρεις και τι να τα κάνεις. Από μόνα τους δεν φτάνουν. Δεν είναι το μέγεθος αλλά η τεχνική που μετράει; dude, πάλιωσε... ο σωστός άντρας είναι αυτός που σου μοιάζει και προτίθεται να σου μοιάζει σε βάθος χρόνου μόνο και αν του μοιάζεις και προτίθεσαι να του μοιάζεις σε βάθος χρόνου.
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ο σωστός άντρας είναι αυτός που σου μοιάζει και προτίθεται να σου μοιάζει σε βάθος χρόνου μόνο και αν του μοιάζεις και προτίθεσαι να του μοιάζεις σε βάθος χρόνου. κι αν υπάρξει τέλμα από την πολλή ομοιότητα στους χαρακτήρες ?
χάπι Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Τα ετερόνυμα, που έλκονται και τα ομόνυμα, που απωθούνται ? Δε μας λέει κάτι ?
Absinthe Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ο σωστός άντρας είναι αυτός που σου μοιάζει και προτίθεται να σου μοιάζει σε βάθος χρόνου μόνο και αν του μοιάζεις και προτίθεσαι να του μοιάζεις σε βάθος χρόνου. Διαφωνω καθετα, οριζοντια, διαγωνια και εντος εκτος και επι τα αυτα. Το σωστο ταιρι(ανεξαρτητως φυλου) δεν ειναι αναγκη να σου μοιαζει, αλλα ειναι αναγκη να ταιριαζετε. Κατα τη γνωμη μου, το μεγαλυτερο λαθος στις σχεσεις γινεται απο αυτους που προσπαθουν να αλλαξουν το ταιρι τους και να το προσαρμοσουν στα μετρα τους. Ειτε ακομα χειροτερα απο αυτους που προσπαθουν να αλλαξουν τους εαυτους τους και να προσαρμοστουν στα μετρα των αλλων. Δε μιλαω φυσικα για μικρες αλλαγες και καθημερινες υποχωρησεις οι οποιες ειναι εκ των ων ουκ ανευ, αλλα για αλλαγες στην προσωπικοτητα μας. Ειτε ταιριαζουμε, ειτε δεν ταιριαζουμε ρε κοπελια. Μακαρι να ταιριαζουμε. υγ: χαπι εκανα εντιτ το πρωτο μου ποστ περι των 22 cm. Φυσικα δεν αλλαζω γνωμη. Απλως συμπληρωνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.