Dark_Wanderer Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 OK είμαι καινούριος και μπήκα καθαρά και μόνο για ένα πρόβλημα που έχω (φαντάζομαι το είχαν και άλλοι). Αν υπάρχει παρόμοιο topic ζητώ συγνώμη και παρακαλώ να μου δοθεί κάποιο Link (έψαξα και δε βρήκα). Αγόρασα το παιχνίδι από play-asia (Hong Kong) και την πάτησα με τα regions. Δε μου επιτρέπει η steam να γράψω το παιχνίδι, λόγω διαφορετικών περιοχών (το serial number είναι για Ασία, ενώ είμαι Ελλάδα). Υπάρχει κάποιος τρόπος να κρύψω το IP μου, ώστε να καταφέρω να ξεγελάσω τη steam, ή να το αλλάξω σε κάποιο ΙΡ της περιοχής εκείνης; Γενικά αν υπάρχει οποιαδήποτε λύση, pls give a hint. Είμαι τελείως άσχετος με αυτά τα θέματα... Ευχαριστώ και sorry για το πιθανό spam.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Τι εννοείς να γράψεις? Κανε τα game install offline, και μετά πάνε και άλλαξε το region από το cgf. Μετά τρέξε το steam και θα είσαι ok λογικά.
Dark_Wanderer Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Βασικά για να εγκαταστήσεις το παιχνίδι πρέπει να το δηλώσεις μέσω του internet. Το πρόβλημα μου είναι ότι το παιχνίδι είναι από Ασία και η steam αναγνωρίζει το region μου. Ρωτάω αν υπάρχει κάποιος τρόπος να "ξεγελάσεις" την Steam (και φυσικά ποιος είναι αυτός ο τρόπος).
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Όχι δεν χρειάζεται να το δηλώσεις για να το εγκαταστήσεις από όσο ξέρω. Κάντο μια install και μετά άλλαξε manually το region. Δηλαδή τι όσοι δεν έχουν internet δεν παίζουν ΗΛ? Εκτος και άμα τώρα το κάναν έτσι που δεν νομίζω.
Dark_Wanderer Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Και αυτό θέλει registration, αναγκαστικά. Το λέει και πίσω στο κουτί. Φυσικά, όταν πας να το εγκαταστήσεις σου ζητάει να κάνεις login στο account της steam, ώστε να στο "ξεκλειδώσουν". Τέλος πάντων, αν έχει κάποιος κάτι να μου πει τον ευχαριστώ προκαταβολικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.