Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κινηματογραφος η οχι αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε και ειμαι Χ360 fan περισσοτερο, τα γραφικα του ειναι σιγουρα κορυφαια εκτος απο μερικα textures στο περιβαλλον, το gameplay απιστευτα εθιστικο και ο ηχος κορυφαιος. Give it a try πριν το κρινεται καποιοι, βεβαια ειναι παιχνιδι για τους φανς αν ποτε δε σας αρεσε το mgs τοτε μαλλον δε θα σας αρεσει και αυτο.

Ειμαι ACT IV και οτι και να πω ειναι λιγο, για αυτο το λογο αγορασα PS3 απλα..;);)

Στο ίδιο καζάνι βράζουμε, :-D και εγώ xbox 360 fan περισσότερο είμαι αλλά η αλήθεια πρέπει να λέγεται, καιρό είχα να νιώσω έτσι με ένα παιχνίδι, το παιχνίδι απλά θερίζει. Το μόνο του αρνητικό και για εμένα είναι τα πολύ μεγάλα cut scences στα οποία όμως έχει γίνει απίστευτη δουλειά και έτσι σώζεται. Το δεκάρι μάλλον το αξίζει, νόμιζω τώρα ότι μπορώ να πώ χαλάλι τα λεφτα που έδωσα για το ps3 γιατί μέχρι τώρα δεν μπορούσα να το πώ έυκολα.

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
αυτό να το ξαναπείς, εγώ καμιά 20αριά + παιχνίδια το Χρόνο , εσύ το πολύ ένα άντε δυο :mrgreen::mrgreen:

αυτο θα ηταν αληθεια αν δεν ειχα και χβχ2.οποτε ισχυει ακομα αυτο που σου ειπα:

για ολους εχει ο θεος ;)

Καλά μόνο 5 acts? Πολύ μικρό ρε παιδιά...

Ρε Κοτζίμα τί έκανες τόσα χρόνια?

MGS4 first 90 minutes = 30 minutes gameplay

The final figures then for our first 90 minutes play on Metal Gear Solid 4:

Time spent watching:- 60 minutes

Time spent playing: - 30 minutes

http://www.buttonbandits.com/2008/06/12/metal-gear-solid-4-first-90-minutes/

χαχα αυτο μου θυμισε ενα παλιο σκηνικο που ειχα με ενα παιδι σε ενα αλλο φορουμ.

τσακωνομασταν για το hulk του ang lee,για ποσο πολυ action ειχε.

η γνωμη μου ηταν οτι ειχε αρκετη δραση,ισως οχι τοσο πολυ οσο αλλες κομικ ταινιες οπως spidy,αλλα ικανη να ευχαριστησει τον μεσο θεατη.

αυτος επεμενε οτι ηταν σχεδον ανυρπακτη,και ηταν τοσο φανατισμενος στο να αποδεικνυει οτι παντα εχει δικιο,ωστε για να με διαψευσει εκατσε και μετρησε σε ολη την ταινια,τους χρονους που ξεκιναγε και τελειωνε η καθε σκηνη δρασης. :-D

ενολιγοις αυτο που θελω να πω ειναι το εξης για τους κυριους του παραπανω λινκ:

arguing.jpg?cb=1115204527

τελειοποιουσε το τελειο ;)

Δημοσ.
MGS4 first 90 minutes = 30 minutes gameplay

The final figures then for our first 90 minutes play on Metal Gear Solid 4:

Time spent watching:- 60 minutes

Time spent playing: - 30 minutes

http://www.buttonbandits.com/2008/06/12/metal-gear-solid-4-first-90-minutes/

χαχα αυτο μου θυμισε ενα παλιο σκηνικο που ειχα με ενα παιδι σε ενα αλλο φορουμ.

τσακωνομασταν για το hulk του ang lee,για το ποσο πολυ action ειχε.

η γνωμη μου ηταν οτι ειχε αρκετη δραση,ισως οχι τοσο πολυ οσο αλλες κομικ ταινιες οπως spidy,αλλα ικανη να ευχαριστησει τον μεσο θεατη.

αυτος επεμενε οτι ηταν σχεδον ανυρπακτη,και ηταν τοσο φανατισμενος στο να αποδεικνυει οτι παντα εχει δικιο,ωστε για να με διαψευσει εκατσε και μετρησε σε ολη την ταινια,τους χρονους που ξεκιναγε και τελειωνε η καθε σκηνη δρασης. :-D

ενολιγοις αυτο που θελω να πω ειναι το εξης για τους κυριους του παραπανω λινκ:

arguingna0.jpg

Δημοσ.

ποιος εχει linux στο ps3 του να μας πει ποσο μεγαλο ειναι το δισκακι?

αν εχει και filestracture ακομα πιο καλα:P

Δημοσ.

δεν εχω παίξει ολα τα παλιοτερα της σειράς παρα μονο λίγο στο ΡSΧ

στέκει μόνο του το 4 ? ή δεν θα καταλαβαινω χριστο?

τέσπα θα το πάρω έτσι κ αλλιώς :P

Δημοσ.

Δεν θα καταλάβεις και πολλά, τουλάχιστον έτσι λένε οι "έμπειροι" της σειράς. Και μένα το πρώτο mgs που θα ασχοληθώ είναι αυτό (όταν τα ΕΛ.ΤΑ αποφασίσουν να μου το παραδώσουν δηλαδή lol). Υπάρχουν στο youtube vidεάκια που εξηγούν το story, ψάξτο αν θέλεις για να μην έχεις κενά :).

Δημοσ.

Δεν υπαρχει αυτο το παιχνιδι, παιζω σημερα σχεδον ολη μερα και δεν βαρεθηκα ουτε ενα λεπτο, απλα καποια στιγμη επρεπε να πεσω για υπνο, το παιχνιδι ειναι οτι καλυτερο εχω παιξει, το αξιζει και με το παραπανω το 10-αρι, το περιμενα οτι θα ειναι καταπληκτικο, αλλα ξεπερασε ακομα και τις πολυ ηψηλες προσδοκιες που ειχα, ευγε στον Kojima.

Υ.Γ. παλι καλα που καταφερε να κανει μονο το 1/10 απ'οσα ηθελε , γιατι τωρα θα ειμασταν σε κανα νοσοκομειο.

Δημοσ.

Kατι συγκεκριμενο που να σου εκανε περισσοτερο εντυπωση ??

Θελω να πω π.χ οτι οταν βγηκε το GOW παθαμε ολοι πλακα με τα γραφικα ....

Σε αυτο το παιχνιδι τι ειναι αυτο που εντυπωσιαζει περισσοτερο , αν εξαιρεσουμε οτι καποιος μπορει να ειναι fan της σειρας ...

Δημοσ.

Τα graphs είναι πολύ καλά...Αλλα αυτό που κάνει το MGS αυτό που είναι, είναι το gameplay και story...στο AI έχει προσθέτει και οσμή...real time weapons και upgrades...πανέξυπνο camouflage system...νταξή απλά παίξτο....ναι όσοι δεν ξέρουν από MGS δεν θα καταλάβουν πολλά από story αλλα παραλά αυτά αξίζει...τώρα φυσικά έχει ιστορία από το 1987 από το πρώτο που έπαιζα στο NES!

Κάτι μου λέει ότι ο Snake θα ξαναγίνει νέος στο τέλος, και σε κάποια στιγμή δείχνει ότι θα υπάρξουν κιάλα MGS γιατί λέει under construction σε ένα vid που μιλάς με Naomi!!!

Δημοσ.

παιδια.. το χω λιώσει εδω κ 9 ώρες... δεν αντεχω άλλο!! Το PS3 μέχρι 3 ώρες είχε λειτουγήσει, σήμερα πραγματικά τα έβγαλε τα λεφτα του!!

Θέλω να το σταματήσω κ δε μπορω! Θελω υπνο-φαί κ δε με αφήνει..

ΥΓ Για όσους το ξεκινανε, μην το βάλουν στην προ-τελευταία δυσκολία, είναι αρκετά δύσκολο μεχρι να συνηθίσουν τον πλήρη χειρισμό.. καλύτερα να το βάλουν στο πρώτο επίπεδο Normal κ μετά στο πιο δύσκολο οταν πανε για τον 2ο τερματισμο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...