BucketheadGR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Το παιχνίδι πρέπει να τα σπάει. Ελπίζω να πέσει η τιμή μέχρι τις αρχές του άλλου έτους να το τσιμπήσω. Άντε πείτε και άλλοι εντυπώσεις. Μεγειές. Μία απορία για το review του gametrailers: το είχα δει το πρωί και μετά το ξαναείδα που το έκαναν πάλι add πριν λίγη ώρα. Το έβγαλαν και το ξαναέβαλαν;
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Λοιπόν παιδιά το πήρα το απόγευμα και το έλιωσα μέχρι τώρα στο ps3. Πριν πω οτιδήποτε δηλώνω ότι έχω και τις 3 κονσόλες (360,wii,ps3) για να μην με πείτε fanboy κλπ. Για το mgs4 τώρα, εντυπώσεις: Είναι μακράν το καλύτερο παιχνίδι για ps3, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει αδυναμίες... Έχει πολύ καλά γραφικά (δεν είναι βέβαια gow αλλά σχεδόν τo φτάνει σε ποιότητα). Εκπληκτική μουσική και εφέ, φοβερή σκηνοθεσία από Kojima. Πολύ καλός χειρισμός, πορωτικός θα έλεγα, αν και το τρέξιμο του snake δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 10 χρόνια. Πολύ μηχανικός και μαγκωμένος δηλαδή. Βέβαια το παιχνίδι είναι πορωτικό, κλασικό mgs με τρελή δράση! Κόλαση Πάμε στα αρνητικά τώρα: Πολύ βίντεο ρε παιδί μου όμως. Έχω φτάσει μέχρι το act2 και έχω δει σχεδόν 1 ώρα βίντεο! Έλεος πια ρε Κοτζίμα, είπαμε. Κάποιες στιγμές είναι τόσο μεγάλα τα βίντεο που βαριέσαι... Είδα σε ελάχιστες φορές πτώση του frame rate, οι σκιές των ανθρώπων κλπ είναι με γωνίες και όχι λείες και ψιλοτρεμοπαίζουν. Κάποιοι τοιχοι κλπ έχουν πολύ απλά γραφικά και θολά. Κάνεις 10 λεπτά Install στην αρχή, αλλά και ένα 3λεπτο install μετά από κάθε act! Τί να πω. Και το ΑΙ των εχθρών (το παίζω στο normal πριν το hard, γιατί έχει 2 νόρμαλ) είναι λίγο κουλό πάλι. Ξέρετε είναι στα 3 μέτρα και δεν σε βλέπουν και τέτοια... Και κάποιος να πει στον Κοτζίμα ότι έχει και χρώμα η ζωή. Δεν είναι όλα γκριζοπρασινοκίτρινα...Έλεος Μου άρεσε σε γενικές γραμμές, και είναι ο μόνος λόγος για μένα να έχεις ps3 αυτή την στιγμή. Είναι και το μόνο παιχνίδι που αγόρασα και έχω. Αφού τερματιστεί περιμένω για ff13, gt5, pro2009. Αυτά. Πάω να παίξω πάλι...LOL
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 χαχα τα βιντεος οντως ειναι ψιλοσπαστικα.ανεκαθεν ηταν.ευτυχως ομως που ειναι καλοσκηνοθετημενα και προχωρανε ομορφα το στορυ. οσο αφορα την παλετα χρωματων που λες,για κοιτα μηπως θελει ρυθμισμα η τιι σου.δεν την προσεξα τοσο μονοτονη οσο λες.για κοιτα στις ρυθμισεις για θερμοκρασια χρωματος στην τιβι σου. have fun φίλε, με την παιχνιδάρα που έχεις στα χέρια σου δεν πειράζει πάντως , η ζωή συνεχίζεται και χωρίς Metal Gear... χαχα μην ανησυχεις,για ολους εχει ο θεος :Ρ
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Με τρώνε τα χέρια μου... must buy ps3... :|
privateer Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 MGS4 first 90 minutes = 30 minutes gameplay The final figures then for our first 90 minutes play on Metal Gear Solid 4: Time spent watching:- 60 minutes Time spent playing: - 30 minutes http://www.buttonbandits.com/2008/06/12/metal-gear-solid-4-first-90-minutes/
v0rtex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 τελικά ακούγεται όντως πρωτοποριακό, τόσο πρωτοποριακό που θα'πρεπε να έχουμε και καινούργια περιγραφή για αυτού του είδους τα παιχνίδια ..το "MG" πως σας ακούγεται ? (MovieGame) Αντε αμα βγάλει και ο Seagal καμιά ταινία για το ps3 που να σε αφήνει σε κάποια φάση να ρίξεις και καμιά μπουνιά θα το αγοράσω και γω!
anamenos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 χαχα τα βιντεος οντως ειναι ψιλοσπαστικα.ανεκαθεν ηταν.ευτυχως ομως που ειναι καλοσκηνοθετημενα και προχωρανε ομορφα το στορυ. οσο αφορα την παλετα χρωματων που λες,για κοιτα μηπως θελει ρυθμισμα η τιι σου.δεν την προσεξα τοσο μονοτονη οσο λες.για κοιτα στις ρυθμισεις για θερμοκρασια χρωματος στην τιβι σου. χαχα μην ανησυχεις,για ολους εχει ο θεος :Ρ αυτό να το ξαναπείς, εγώ καμιά 20αριά + παιχνίδια το Χρόνο , εσύ το πολύ ένα άντε δυο :mrgreen:
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 τελικά ακούγεται όντως πρωτοποριακό, τόσο πρωτοποριακό που θα'πρεπε να έχουμε και καινούργια περιγραφή για αυτού του είδους τα παιχνίδια ..το "MG" πως σας ακούγεται ? (MovieGame) Αντε αμα βγάλει και ο Seagal καμιά ταινία για το ps3 που να σε αφήνει σε κάποια φάση να ρίξεις και καμιά μπουνιά θα το αγοράσω και γω! Ρε man... ξερό trolling λέμε Ότι και να λέμε το mgs4 φάκς άσιζ.. Με τρώνε τρομερά πολύ τα χέρια μου... Ούτως η άλλως απο το 3 τα fmv ήταν πολλά... Δέν είναι κάτι καινούριο αυτό. Αυτό το 3λεπτο install ανάμεσα στα act ακούγεται μπαρούφα.. αλλα τι να κάνεις.. /me jealous
telegamesvg Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Aυτο με το install στο Ps3 ειναι προβλημα που οσο μεγαλωνουν τα παιχνιδια γινεται και ενοχλητικοτερο ... Αλλη μια αποδειξη οτι οταν σχεδιασαν τοPS3 το gaming το αφησαν σε δευτερη μοιρα ... Για το MGS4 τωρα ,τα σχόλια στην συντριπτικη τους πλειοψηφία ειναι θετικά , οπότε μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια στο PS3 ..και ειδικα για τους φαν του Snake ειναι ...must buy !!!!
v0rtex Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Ρε man... ξερό trolling λέμε χαβαλές να γίνεται :mrgreen:
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Aυτο με το install στο Ps3 ειναι προβλημα που οσο μεγαλωνουν τα παιχνιδια γινεται και ενοχλητικοτερο ...Αλλη μια αποδειξη οτι οταν σχεδιασαν τοPS3 το gaming το αφησαν σε δευτερη μοιρα ... Οσον αφορά το παιχνιδι ,τα σχόλια στην συντριπτικη τους πλειοψηφία ειναι θετικά , οπότε μιλαμε για ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια στο PS3 ..και ειδικα για τους φαν του Snake ειναι ...must buy !!!! Βασικά αν ισχύει αυτό που λέγεται για τα 50gb... αυτό είναι και το όριο του install για παιχνίδι... Το περισσότερο που θα χρειαστεί δλδ να κάνει game ever στο ps3..
MiltoZ Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Πάντως επειδή έχει κι αυτό κάποια flaws, δεν είναι για δεκάρια. Όπως και το Halo3 και όπως και το GTA4 που έπεσε πολύ δεκάρι. Ωραία παιχνίδια και τα 3 αλλά τα δεκάρια τα παίρνουν για εμποριούς λόγους. Εκτός πια κι αν αυτό είναι τόσο εντυπωσιακό ή τόσο προτοποριακό, οπότε πάω πάσο. χαβαλές να γίνεται :mrgreen: Νομίζω αυτό το thread πρέπει να μεταφερθεί στο section για κινηματογράφο.
raven360 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Κινηματογραφος η οχι αυτο ειναι ενα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει ποτε και ειμαι Χ360 fan περισσοτερο, τα γραφικα του ειναι σιγουρα κορυφαια εκτος απο μερικα textures στο περιβαλλον, το gameplay απιστευτα εθιστικο και ο ηχος κορυφαιος. Give it a try πριν το κρινεται καποιοι, βεβαια ειναι παιχνιδι για τους φανς αν ποτε δε σας αρεσε το mgs τοτε μαλλον δε θα σας αρεσει και αυτο. Ειμαι ACT IV και οτι και να πω ειναι λιγο, για αυτο το λογο αγορασα PS3 απλα..;)
polakis21 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Είμαι act2 στην ζούγκλα και έχω πορωθεί πάντως, παρά τα προηγούμενα σχόλιά μου... Υ.Γ. Πόσα act έχει το παιχνίδι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα