Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδια το βιντεο αναφερεται στο mgs 1 και οχι στο xbox360.Αν θυμαστε στο mgs1 ερχοταν με 2 cd και χρειαζονταν swap.Και στο βιντεο ο kojima αστιευεται αναφερομενος στο disk swapping.Τωρα αν εσεις το γενικευεται στο xbox360 τι να πω...τα συμπερασματα δικα σας.Απλα πιστευω οτι ο kojima δεν θα εκανε ποτε τετοιο χτυπημα κατω απο την ζωνη.

Δημοσ.
Ρε παιδια το βιντεο αναφερεται στο mgs 1 και οχι στο xbox360.Αν θυμαστε στο mgs1 ερχοταν με 2 cd και χρειαζονταν swap.Και στο βιντεο ο kojima αστιευεται αναφερομενος στο disk swapping.Τωρα αν εσεις το γενικευεται στο xbox360 τι να πω...τα συμπερασματα δικα σας.Απλα πιστευω οτι ο kojima δεν θα εκανε ποτε τετοιο χτυπημα κατω απο την ζωνη.

όποιος έχει την μύγα ... :-D

Δημοσ.

....

....

....

....

....

....

...

..

!

Eξερετικα αφιερωμενο, ξερετε σε ποιους....

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2183374&postcount=59

:lol:

....

....

!!!!

!!!

!!

!

edit: διόρθωση εεε 8 δισκάκια

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2183994&postcount=71

:lol:

Δημοσ.

Όποιος πάντως παίζει στα παραπάνω βίντεο δεν το'χει καθόλου :P

Και επίσης... μόνο εμένα εκνευρίζει που φαίνεται τόσο πολύ ο (_I_) του snake? :P

Δημοσ.
Και επίσης... μόνο εμένα εκνευρίζει που φαίνεται τόσο πολύ ο (_I_) του snake? :P

ποτε δεν είναι αργά να εξρευνήσεις την σεξουαλικότητα σου klainmaingr, άστο να έρθει απο μόνο του :lol:

Δημοσ.

Λοοοολ

Μα είναι ακαλαίσθητο όπως και να'χει :P

Τι σκατά σκεφτόταν ο kojima όταν τον έβλεπε να σχεδιάζεται :P

Mia μέρα μόνο; Άντε τυχερούληδες :| /me envy

Δημοσ.
Λοοοολ

Μα είναι ακαλαίσθητο όπως και να'χει :P

Τι σκατά σκεφτόταν ο kojima όταν τον έβλεπε να σχεδιάζεται :P

κατι τετοιο φανταζομαι:

(kojima) - ρε μ@λακες, δεν σας ειπα 1000 φορες οτι θελω να φαινεται το stringάκι του οταν σκυβει? :-D

Δημοσ.

Καποιοι τυχεροι το παιζουν απο χτες, εγω εχω παραγγειλει την Limited Και υπαρχει και μια πιθανοτητα να μην προλαβω να το παρω λογω μικρης διαθεσης και μεγαλης ζητησης, ελπιζω να πανε ολα καλα και να το εχω αν οχι αυριο τουλαχιστον την παρασκευη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...