Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η σειρα mg ειναι ενα απο τις αγαπημενες μου. Κριμα που δεν εχω ps3 να το χαρω και εγω. Κατι ακουσα οτι υπαρχει πιθανότητα να κυκλοφορίσει και σε xbox360 αργοτερα. Γνωριζει κανεις τπτ?

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αφού βρίκσουν και τα κάνουν οι εταιρείες, μπράβο τους. Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι gamers συμπεριφέρονται σαν ανώριμα 12χρονα, δεν τους αξίζει και καλύτερη αντιμετώπιση από τους παραγωγούς και τους κριτικούς.

Να που και οι δήθεν δημοσιογράφοι (γιατί αμφιβάλω αν οι μισοί απο αυτούς έχουν σπουδάσει κάτι σχετικό) τάσοντε υπερ των άμοιρων καταναλωτών-gamers μιας και καλούντε να τους προστατέψουν απο την κακιά Konami. Δεν μας *μπιμπ* λέω εγώ, γίνανε και "δημοσιογραφοί" ηλεκτρονικών παιχνιδιών, κοινωνικοί λειτουργοί. Το μόνο που σκοπεύουν είναι να δημιουργήσουν δράμα για να τραβήξουν κόσμο στην σελίδα τους.
Δημοσ.
Αφού βρίκσουν και τα κάνουν οι εταιρείες, μπράβο τους. Ετσι κι αλλιώς οι περισσότεροι gamers συμπεριφέρονται σαν ανώριμα 12χρονα, δεν τους αξίζει και καλύτερη αντιμετώπιση από τους παραγωγούς και τους κριτικούς.

σωστό και αυτό...το ότι είμαστε ανώριμοι είναι σήμα κατατεθέν πιστεύω. :-D

Δημοσ.

PS3 MGS4 80gb Bundle sells thousands in Minutes, Kills Amazon in the process

Well, good job folks. We told you that amazon.com would sell the Metal Gear Solid 4 80GB bundle today. And you all listened. Thousands of you swarmed the site, got rid of their inventory in seven minutes, and best of all -- you killed amazon.com.

Demand for the Metal Gear bundle was so high, that the popular online retailer simply couldn't handle the traffic. If this is the fervor in just one store, imagine how well the bundles are going to sell when they release nationwide next Thursday

Δημοσ.

Προτιμώ παιχνίδια έξυπνα σαν το MGS4 παρά ανθρωπάκια με στολές από ράγκμπι....πιου πιου πιου;).Άντε έφτασε ο καιρός για λιώσιμο:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...