Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελπίζω να μην δουλεύεις, να μην εχεις σχέση, να μην έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις και γενικότερα να ζεις με ελάχιστη τροφή. 

Αν αποφασίσεις να παίξεις και τα τέσσερα MGS, ακόμα και να έχεις κάτι από τα παραπάνω θα το χάσεις 😛

• Like 1
  • Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Ελπίζω να μην δουλεύεις, να μην εχεις σχέση, να μην έχεις κοινωνικές υποχρεώσεις και γενικότερα να ζεις με ελάχιστη τροφή. 

Αν αποφασίσεις να παίξεις και τα τέσσερα MGS, ακόμα και να έχεις κάτι από τα παραπάνω θα το χάσεις 😛

Τα πετυχες ολα εκτος απο τη σχεση :P οποτε ελπιζω να μην χασω τιποτα αφου ηδη δεν εχω κατι απο τα παραπανω ....

Spoiler

Στο 4 καταφερα να παιξω μεχρι και το 2ο act που συνανταω για 2η φορα των πωλητη οπλων με την ατριχη μαιμου.Για ποτε ομως περασαν 7 ωρες ουτε που το καταλαβα..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 3/8/2018 στις 9:46 ΜΜ, Bourdoulas είπε

Τι παιχνιδαρος τωρα το τερματισα και ας μην εχω παιξει τα προηγουμενα με λιγες αναζητησεις σστο google αλλα και μεσα το ιδιο το παιχνιδι μου εδωσε να καταλαβω πολλα οσο και πολλα συναισθηματα.Ειδικα στο τελος.Κριμα που δεν θα βγαλει συνεχεια της ιστοριας ο kojima .Eνα απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει στη ζωη μου.Ειδικα για 2008 ηταν σε αλλη εποχη.Λογικα ομως θα τα ξαναπαιξω ολα απο την αρχη μαζι με το 4 που μολις τερματισα για να νιωσω πιο πολυ.

Επεξ/σία από jerry banana
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...