Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παιχνιδι το ειχα αφησει λογω δουλειας και δεν το ειχα αγορασει αμεσως..

Απλα σπερνει και θεριζει.. Ενα masterpiece πραγματικο που συνεχιζει την φημη των προκατοχων του.

Kojima son.. Thank you.. :P

Δημοσ.

Πόσοι από εδώ μέσα πιστεύετε ότι θα βγει στο Xbox 360 αυτή η παιχνιδάρα?Εγώ πάντως ελπίζω...

Υ.Γ.Τι εισαγωγή είναι αυτή ρε μάγκες?Μουσικάρα, David Hayter, φοβερή σκηνοθεσία...

Ούτε του Σπιλμπεργκ να ήταν..(Την έχω δει σίγουρα 20 φορές...)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

joker99 μετά απο την πώληση πάνω απο κάποιες χιλιάδες η 1,2 εκατομμύρια αντίτυπα βγαίνουν σε platinum δηλαδή σε άλλο κουτί αλλά το ίδιο παιχνίδι πολύ φτηνότερα....Κάπου στα 20-25€

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδια ειμαι πολυ αργος στην παρεα (για την ακριβεια 10 χρονια μετα αφοτου βγηκε το  παιχνιδι) γραφω εδω γιατι τωρα  το εχω βαλει στο ps3 και κατεβαινει. Ελεγα πριν αγορασω το ps4 να τερματισω τους must buy τιτλους του  ps3και τωρα ηρθε η σειρα τουmg4. Περιμένω  πολυ δραση και γενικα να ειναι παιχνιδαρα. Εαν γίνεται  και μπορείτε  πείτε  μου τις εμπειρίες  σας με το παιχνιδι και αποφύγετε  τα spoilers παρακαλω. Θα ξαναγραψω στην ομαδα οταν το τερματισω η οταν μου κανει κατι εντυπωση μεσα στο παιχνιδι.Τελος να σημειωσω πως με το μονο mg που εχω ασχοληθει ειναι το τελευταίο  που βγηκε οχι αυτο με τα zombies αλλα το προηγουμενο που εχει την Quiet. Οποτε τεραστιο γνωστη της σειρας δεν με λετε :P παρολαυτα ομως θεωρω πως θα το απολαύσω. Ευχαριστώ  για το χρόνο  σας περιμενω να συζητήσουμε  :). 

ΥΓ:Πρεπει να εχω παιξει  και τα αλλα mg για να καταλαβω τι γίνεται? Μου και ειχε πει ενας φιλος φαν της σειρας την υποθεση γενικα ολων των mg και πηγε να μου  ανατιναχτει ο εγκεφαλος.Το μονο που ξερω με σιγουριά  ειναι οτι ο πρωταγωνιστής ειναι ηλικιωμενος χρονικα μετα απο τα υπολοιπα mg και ειναι το τελευταίο  του κεφάλαιο?. Επισης ο Kojima καταστρεφει εγκεφαλους. 

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το σεναριο δενει με τα προηγουμενα της σειρας.Αν δεν εχεις παιξει προηγουμενα metal gear solid δεν θα καταλαβεις πολλα απο το σεναριο.

Ενα αρνητικο που βρηκα ηταν τα τεραστια σε διαρκεια βιντεος.Μιλαμε  μια και μιαμιση ωρα να παρακολουθεις βιντεο του παιχνιδιου.Θα σε κουρασει καποια στιγμη.

Ειναι ομως καλο παιχνιδι που αξιζει να παιξεις.

Επεξ/σία από Mr_Terror
  • Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε

Ναι το σεναριο δενει με τα προηγουμενα της σειρας.Αν δεν εχεις παιξει προηγουμενα metal gear solid δεν θα καταλαβεις πολλα απο το σεναριο.

Ενα αρνητικο που βρηκα ηταν τα τεραστια σε διαρκεια βιντεος.Μιλαμε  μια και μιαμιση ωρα να παρακολουθεις βιντεο του παιχνιδιου.Θα σε κουρασει καποια στιγμη.

Ειναι ομως καλο παιχνιδι που αξιζει να παιξεις.

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου , εχω ακουσει οτι και στα υπολοιπα mgs ομως το παρακανει με τα cut scenes. Αλλα αποτι φένεται  για να το λες θα το παρακανει πολυ στο 4.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γενικά, αν είναι εφικτό παίξε τα 3 πρώτα -metal gear solid/metal gear solid: guns of the patriots/metal gear solid: snake eater ,με αυτή τη σειρά- γιατί δεν θα καταλάβεις χριστό σε αυτό (όταν λέω χριστό εννοώ απολύτως τι πο τα) + θα χάσεις και όλο το emotional της φάσης, μιας και θα παίξεις ουσιαστικά το φινάλε της σειράς χωρίς να ξέρεις βασικά πράγματα ή χαρακτήρες και lore... άσε που είναι καλύτερο να δεις πως έκανε escalate το gameplay through the series και κατέληξε στο 4ο κεφάλαιο

οverall είναι  το λιγότερο καλό από τα προαναφερθέντα αλλά και πάλι είναι πολύ δυνατό παιχνίδι (και με το καλύτερο κλείσιμο παιχνιδιού/σειράς ever :p )... νομίζω όμως πως μπορεί να εκτιμηθεί ουσιαστικά μόνο από φανς της σειράς μιας και δίνει αυτό που ακριβώς θέλουν μετά τα 3 προηγούμενα κεφάλαια + αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτούς, για κάποιον που δεν είναι ιδιαίτερα γνώστης της ιστορίας μπορεί να κουράσει και να τον μπερδέψει -κάτι που δεν κάνει το Phantom Pain πχ που παίζεται και ψιλό αυτόνομα και ο παίκτης ακολουθεί τα συμφραζόμενα -....

αφού έχεις ps3, γιατί δεν παίρνεις το πακέτο με την HD collection που έχει όλα τα Mg πλην του metal gear solid του '98, να τα παίξεις έστω εκεί με τη σειρά? Θα μπορέσεις να παίξεις εκεί και τα 2 πρώτα από τα 80ς -που δένουν με το Phantom pain- αλλά και το Peace Walker που είχε βγεί για psp και διαδραματίζεται λίγο πρίν το Phantom Pain χρονικά -και έχει και μια από τις καλύτερες ιστορίες της σειράς-;

υγ. εμένα τα cut scenes δε με κουράσανε, ίσα ίσα :p

Επεξ/σία από snake_plissken2112
  • Like 1
Δημοσ.

Στο είπανε και οι παραπάνω φίλοι, αν θες να πάιξεις το 4 και να κλάψεις άσχημα, πρέπει να παίξεις τα τρία πρώτα με τη σειρά. Είναι μεγάλο ΚΡΙΜΑ να παίξεις το 4 αυτόνομα. Στερείς τον εαυτό σου από ένα συγκλονιστικό ταξίδι και παραμύθι. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

γενικά, αν είναι εφικτό παίξε τα 3 πρώτα -metal gear solid/metal gear solid: guns of the patriots/metal gear solid: snake eater ,με αυτή τη σειρά- γιατί δεν θα καταλάβεις χριστό σε αυτό (όταν λέω χριστό εννοώ απολύτως τι πο τα) + θα χάσεις και όλο το emotional της φάσης, μιας και θα παίξεις ουσιαστικά το φινάλε της σειράς χωρίς να ξέρεις βασικά πράγματα ή χαρακτήρες και lore... άσε που είναι καλύτερο να δεις πως έκανε escalate το gameplay through the series και κατέληξε στο 4ο κεφάλαιο

οverall είναι  το λιγότερο καλό από τα προαναφερθέντα αλλά και πάλι είναι πολύ δυνατό παιχνίδι (και με το καλύτερο κλείσιμο παιχνιδιού/σειράς ever 😛 )... νομίζω όμως πως μπορεί να εκτιμηθεί ουσιαστικά μόνο από φανς της σειράς μιας και δίνει αυτό που ακριβώς θέλουν μετά τα 3 προηγούμενα κεφάλαια + αναφέρεται ξεκάθαρα σε αυτούς, για κάποιον που δεν είναι ιδιαίτερα γνώστης της ιστορίας μπορεί να κουράσει και να τον μπερδέψει -κάτι που δεν κάνει το Phantom Pain πχ που παίζεται και ψιλό αυτόνομα και ο παίκτης ακολουθεί τα συμφραζόμενα -....

αφού έχεις ps3, γιατί δεν παίρνεις το πακέτο με την HD collection που έχει όλα τα Mg πλην του metal gear solid του '98, να τα παίξεις έστω εκεί με τη σειρά? Θα μπορέσεις να παίξεις εκεί και τα 2 πρώτα από τα 80ς -που δένουν με το Phantom pain- αλλά και το Peace Walker που είχε βγεί για psp και διαδραματίζεται λίγο πρίν το Phantom Pain χρονικά -και έχει και μια από τις καλύτερες ιστορίες της σειράς-;

υγ. εμένα τα cut scenes δε με κουράσανε, ίσα ίσα 😛

Εγινε ευχαριστω πολυ!

6 ώρες πριν, Edel είπε

Στο είπανε και οι παραπάνω φίλοι, αν θες να πάιξεις το 4 και να κλάψεις άσχημα, πρέπει να παίξεις τα τρία πρώτα με τη σειρά. Είναι μεγάλο ΚΡΙΜΑ να παίξεις το 4 αυτόνομα. Στερείς τον εαυτό σου από ένα συγκλονιστικό ταξίδι και παραμύθι. 

Εγινε ευχαριστω πολυ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...