Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Αυτό κατάλαβες εσύ;

E ναι ρε gherudo. για αυτο το βαλανε! Το αστειο αναφερεται στο ps1! :lol::lol: Χαλαστικες τωρα εεεε! Το γουσταρες πολυ να ειναι για το χβοχ 360και το wii! θες να σου αρχισει να κανει πλακες το 360 πανω στο ps3 , σε καθε παινχιδι τοτε θα σκαμε απο τα γελια με την καζουρα που θα του κανει, εδω και ενα χρονο κανουμε κηδειες μην αχισουμε και τα ανεκδοτα! KEEP ΚHΔEIOING!:lol:

Πατα και το psbutton και κανε ΑΑΑΑΑΑΑΑ ειδα επιτελους ενα φως!:lol:

Δημοσ.
E ναι ρε gherudo. για αυτο το βαλανε! Το αστειο αναφερεται στο ps1! :lol::lol: Χαλαστικες τωρα εεεε! Το γουσταρες πολυ να ειναι για το χβοχ 360και το wii! θες να σου αρχισει να κανει πλακες το 360 πανω στο ps3 , σε καθε παινχιδι τοτε θα σκαμε απο τα γελια με την καζουρα που θα του κανει, εδω και ενα χρονο κανουμε κηδειες μην αχισουμε και τα ανεκδοτα! KEEP ΚHΔEIOING!:lol:

Πατα και το psbutton και κανε ΑΑΑΑΑΑΑΑ ειδα επιτελους ενα φως!:lol:

Δεν αναφέρεται στο MGS1 επειδή ήταν σε δύο δισκάκια απλά αναφέρει τις δυνατότητες του bluray και την αποκλειστικότητά του στο PS3.

Ο καθένας βέβαια το παίρνει το μήνυμα όπως τον βολεύει.Τώρα με τις ζέστες να σε δω απόκλειρε πως θα παίζεις ΧΒΟΧ360 :P

"3 Rings to Rule Them All".

Δημοσ.

Εχω xboxaki και μια φορα το αλλαξα επειδη εκανε μπανιο! Του εχω πεταξει τα ματια εξω και παιζει, τουλαχιστον σε μενα!

Εδω την προηγουμενη εβδομαδα το εκανα κανονικο μπανιο, ηθελα να κανω κατι modes με την υδροψυξη στο pc , και κατα λαθος το εκανα λουτσα ! αλλα μια χαρουλα ζει!

Ειναι και αθορυβο το δικο μου με το αργο firmware, τον μισο θορυβο απο ps3 κανει! και δεν λεω λαλακιες ....Γιατι το 360 δεν κανει θορυβο το drive του κανει σαν υδροπλανο!

Δημοσ.

Ειναι και αθορυβο το δικο μου με το αργο firmware, τον μισο θορυβο απο ps3 κανει! και δεν λεω λαλακιες ....

επειδη το εβαλες στο ψυγειο για να μην ζεστενεται, δεν πιανει αυτο για μειωση θορυβου, αν ανοιξεις την πορτα του ψυγειου τον ιδιο θορυβο θα κανει οπως και πριν.

Δημοσ.

Πάντα τα Metal Gear ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια για τους λάτρεις του είδους.

Το τελευταίο πραγματικά θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ σε Video Game. Από γραφικά ειδικά είναι ίσως τα καλύτερα που έχω δει από κάθε παιχνίδι συμπεριλαμβανομένου και του PC.

Το τερμάτισα μέσα σε 4 ημέρες. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού είναι τα Video (Real Time!!!) το οποίο φτάνει της 10 ώρες και το το gameplay μόλις τις 8ώρες.

Κάποια στιγμή θα το αρχίσω ξανά...

Δημοσ.

July the 5th. It's her birthday. I did some tests with the system clock.

I set it to July 4th 23:59:00, checked the PIP cam and there was no cake. But as soon as time reached July 5th 00:00:01 the cake appeared! (Had to unpause and pause again for the cake to show up).

I just realized that Sunny's activity is time related as well. At night, Nomad lights are off and you don't see her. During day time, lights are on and you see her busy doing her stuff.

Anyway, yes, Sunny was born on July the 5th.

July 4th @ 23:59:45

2ymsqy1.jpg

July 5th @ 00:00:27

vp8f38.jpg

More pics of the cake...

zkmop2.jpg

zkmop2.jpg

And...

nfqqol.jpg

laugh.gif Sunny's hiding in a cardbox laugh.gif never noticed this before. She walks away after a while.

Δημοσ.

Μόλις το τερμάτισα.Μου πήρε 19 ώρες και 21 λεπτά και μου έδωσε το Eagle crest.To Metal Gear Online είναι πολύ τρέλα.Θα πάρω και νέο bluetooth handsfree για να ενεργοποιήσω τη λειτουργία SOP!!!!

Δημοσ.

μόλις τερμάτισα το metal gear solid 4 στο normal.τώρα το αρχισα πάλι από την αρχή στο big boss[δηλαδή στο hard] όμως μου είναι δύσκολο.μίπος ξέρετε κανενα cheat [κωδικός]?

Δημοσ.

Σήμερα ξανατερμάτισα το MGS4 κάνοντας Skip όλες τις ταινίες και το τερμάτισα σε 11.5 ώρες.Άρα οι ταινίες δεν συμπεριλαμβάνονται στο τελικό σύνολο των ωρών καθώς υπερτερούν τον χρόνο των 7.5 ωρών που υπολόγιζα από την πρώτη φορά που τερμάτισα το παιχνίδι και μου πήρε 19 ώρες και 21 λεπτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...