atomsk Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 The making of MGS απο το δισκάκι του Limited Edition
Udontneed2know Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2008 Αυτο ειναι μονο ενα μικρο κομματι απο το making off που ειναι περιπου 2 ωρες αν θυμαμαι καλα.
darklordvader77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 δεν το βρισκω σε Torrent.. κριμα κ φαινεται πολυ καλο! οποιος το βρει, παρακαλω να με ειδοποιησει. edit: το δα στο youtube, πολυ καλό αλλά ξενερωσα στο προτελευταιο κ τελευταιο part! με αυτον τον payton τον Αμερικανο.. τι με νοιαζει να μιλαει η οικογενεια του για το ονειρο του να παει Ιαπωνια.. ο μονος αμερικανος στο team του ειναι? ενταξει, κ γω απο μικρος θελω να παω, θα με κανουν θεμα?? ημαρτον...
atomsk Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ενταξει, κ γω απο μικρος θελω να παω, θα με κανουν θεμα?? ημαρτον... δεν πήγες όμως
darklordvader77 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 χαχα!! ποτε δεν ξέρεις όμως! αμα με δεις σε κανα βιντεάκι του MGS10, θα λεω: "αυτός ο atomsk νομιζε πως εκανα πλακα οταν ελεγα οτι θα δουλεψω διπλα στον Kojima- που να ξερε.."
nikolasz Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2008 χαχα!! ποτε δεν ξέρεις όμως! αμα με δεις σε κανα βιντεάκι του MGS10, θα λεω: "αυτός ο atomsk νομιζε πως εκανα πλακα οταν ελεγα οτι θα δουλεψω διπλα στον Kojima- που να ξερε.." Μην το γελας καθολου.Ποτε δεν ξερεις .Και για να δεις οτι και εσυ μπορεις προσεξε στα credits του mgs4 και θα δεις πως υπαρχει και ενας ελληνας στο team.Αρα ολα ειναι πιθανα!!!
BucketheadGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Με αφορμή το post του Petran για ένα flash humor video πάνω στο Ninja Gaiden 2 πατηστε εκει που λεει "watch this movie" http://www.newgrounds.com/portal/view/445123 βρήκα άλλα δύο video του ίδιου τύπου που αξίζουν κάργα για το humor τους και είναι πάνω στο Metal Gear Solid. Ο τύπος που τα έφτιαξε είναι φοβερός!!!! Το πρώτο και το δεύτερο. Πατήστε "watch this movie", θα κάνει load το flashάκiι, πατήστε play και ψοφήστε στο γέλιο. :lol: :lol: p.s. δείτε τα καθαρά σα humor το οποίο είναι πολύ πετυχημένο και όχι με άσχημο μάτι.
polakis21 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εγώ ένα έχω να πω. MGS4 τερματίστηκε και...πάπαλα πάλι ps3. Στο ράφι...
darklordvader77 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 κανε υπομονη... Soul Calibur 4 έρχεται όπου να ναι, κ μετα Tekken 6...
atomsk Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Εγώ ένα έχω να πω. MGS4 τερματίστηκε και...πάπαλα πάλι ps3. Στο ράφι... πούλα το και φάε τα λεφτά στα σουβλάκια.
gherudos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πω πω λύθηκα στα γέλια με το υπονοούμενο του Otacon για το ΧΒΟΧ360 και το Wii στο 4o act loooooooool.
Apokleiros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Πω πω λύθηκα στα γέλια με το υπονοούμενο του Otacon για το ΧΒΟΧ360 και το Wii στο 4o act loooooooool. Εγω παντως το παιχνιδι τομ τερματησα, και μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα! Πιο πόλυ μου αρεσζαν τα βιντεακια απο το gaming time! Καπου με χαλαγε ! Παντως τεχnικα προσωπικα ενα 7αρακι θα του εβαζα, αλλα σαν παιχνιδι συνολο10αρακι επειδη ειναι kojima:-)!
jimbrav Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Εγω παντως το παιχνιδι τομ τερματησα, και μου αφησε αναμεικτα συναισθηματα! Πιο πόλυ μου αρεσζαν τα βιντεακια απο το gaming time! Καπου με χαλαγε ! Παντως τεχnικα προσωπικα ενα 7αρακι θα του εβαζα, αλλα σαν παιχνιδι συνολο10αρακι επειδη ειναι kojima:-)! ξαναπηρες ps3 ???
Udontneed2know Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Πω πω λύθηκα στα γέλια με το υπονοούμενο του Otacon για το ΧΒΟΧ360 και το Wii στο 4o act loooooooool. Αν εννοεις για το "change disk" ειναι αστειο που αφορα το PS1 και το πρωτο Μetal Gear Solid.
Apokleiros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 ξαναπηρες ps3 ??? Ναι το εβγαλα αλλα οχι να αγορασω ξανα τηνν κονσολα! Τι λες ρε jimako για λαλακες ψαχνεις:lol:! Τοστιερα εχω στο σπιτι, φριτεζα εχω, φουρνο μικροκυμματων εχω, τι να το κανω! Καλα παιδες πλακα κανω μην βαρατε!:-D:-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα