{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Οποιο κουμπί και να πατήσεις αλλάζει πρόγραμμα.
kdiamant Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Read the fucking manual Manual??? Τι είναι αυτό??? Χαχαχαχα! Έχω να διαβάσω manual απο την εποχή του Nintendo! Ωραία χρόνια!!! Nindendo->Super Nintendo->GameBoy->PS1->PS2->PS3 και ποιός ξέρει τι ακόμα.... Έτσι για την ιστορία!
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Κι όμως το manual του mgs είναι ιδιαίτερα προσεγμένο, ίσως να πρέπει να του ρίξεις μια ματιά.
nikolasz Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω ακουσει οτι οταν παρουσιαζονται οι ηρωες του mgs4(αναφερομαι στο σημειο που δειχνοθν τον χαρακτηρα για πρωτη φορα και λεει το ονομα του και ποιος του δινει το voice)αν πατησεις καποιο απο τα R ή L κουμπια σου βγαζει τους artist του καθε χαρακτηρα.Θα το δοκιμασω στο new game .
gherudos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Στην πρώτη πίστα βρήκα ένα κουτί, έρχονται οι αντίπαλοι να με βρούν, ψάχνω στο invetory να βρω το κουτί να μπω μέσα - μιας και αποφεύγω το run and gun και προτιμώ stealth και knockout με το μαχαίρι - αλλά αυτό πουθενά. Τι παίζει? Πρέπει να πατήσεις start->items και να το μεταφέρεις από τη λίστα με όλα σου τα items στη λίστα με τα items που έχεις επάνω σου.
chill Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Thanx gherudos CliffyB Calls Metal Gear Solid “Passive Entertainment” http://www.ripten.com/2008/06/25/cliffyb-calls-metal-gear-passive-entertainment/ Μα και πάλι διάρκεια mgs4 χωρίς τα cutscences>ολοκληρωτική διάρκεια του gow οπότε τι μας λέει το τρελό αγόρι? Μαντεύω την επόμενη δήλωση του Cliffy : "ο kojima στην γενέθλια τούρτα, σβήνοντας τα κεράκια ευχήθηκε να γίνει cliffyb" xD
Udontneed2know Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 θα κατσω να σας γραψω τι λεει ο ιδιος στο blu-ray που εχει μεσα η limited, να κανετε συγκριση.
p3tran Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Μα και πάλι διάρκεια mgs4 χωρίς τα cutscences>ολοκληρωτική διάρκεια του gow οπότε τι μας λέει το τρελό αγόρι? αγαπητε μου κανεις μπαμ οτι δεν εχεις ασχοληθει με το Gears. το παιχνιδι εχει βγαλει πραγματικα ΑΠΕΙΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΡΕΛΛΗΣ ΠΟΡΩΣΗΣ ONLINE για πολυ κοσμακη εδω μεσα, αλλα και παγκοσμια, οποτε τι να λεμε τωρα για mgs διαρκεια κλπ κλπ βεβαια, ο cliff ειπε κι αλλα πραγματα μαζι με το <<αποκομμα>> που κανουνε copy/paste τα περισσοτερα <<news-sites>> που ψοφανε για κλικς, αλλα αμα απομονωσεις μια προταση, δημιουργεις πιο ευκολα εντυπωσεις, και μιας και περιπου 1 εκατομμυριο κοσμακης πηρε προσφατα το mgs, ειναι ενα θεμα που προσφερεται για κλικ-κλικ απο τους επιτηδειους. διαβαστε ολοκληρη τη συνεντευξη να δειτε οτι απο τα συμφραζομενα δεν κανει καμια επιθεση ο cliffyς... http://xbox360.ign.com/articles/884/884154p3.html απλα λεει οτι αυτο που κανει αυτος, ειναι διαμετρικα αντιθετο με αυτο που εκανε ο kojima. αδικο εχει? παει ο marcus να γινει αγαλμα για να γλυτωσει το περιπολο? μην τρελαθουμε τωρα!!
biscoto Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 passive entairtement το metal gear? που είχε interactive στοιχεια από εποχές PSX.. όταν έπαιζε playstation ο cliff πριν 10 χρονια δεν τα έλεγε αυτά
giorgos147 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2008 αν και δεν έχω διαβάσει τι λέτε εδώ...ένα έχω να πω!ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΠΟΤΕ!!!!
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Βρε p3tran στο single player αναφέρομαι. Εξάλλου τι νομίζεις ότι το mgs δεν έχει online? Όπως και να έχει πάντως σε τέτοιους τίτλους το online μου είναι το λιγότερο αδιάφορο. Όσον αφορά τον Cliffy θεωρώ τα λεγόμενα του αναξιόπιστα γενικά. Θυμάμαι τι έλεγε για το GoW στο pc και τι είχε πει για το GoW στο 360. Παρουσιάζει τα πράγματα όπως γουστάρει. Αν μη τι άλλο το γεγονός ότι αναφέρεται στο mgs είτε κράζοντας το όπως λέει το link που έδωσα είτε όχι όπως υποστηρίζεις εσύ, λέει πολλά πιστεύω. Δεν είδα πουθενά τον Kojima να μνημονεύει το GoW το αντίθετο είδα.
raven360 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Αν μη τι άλλο το γεγονός ότι αναφέρεται στο mgs είτε κράζοντας το όπως λέει το link που έδωσα είτε όχι όπως υποστηρίζεις εσύ, λέει πολλά πιστεύω. Δεν είδα πουθενά τον Kojima να μνημονεύει το GoW το αντίθετο είδα. Εγω θυμαμαι τον κοτζιμα να λεει καλα λoγια για το gears οταν ειχε βγει.. Επισης σαν καθαρο gameplay ειναι μεγαλυτερο το gears, τα εχω τελειωσει και τα 2 πανω απο 3 φορες και στο gears εκανα αρκετα περισσοτερο..
Lomar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ρε p3tran no offence αλλά μας τα τσερουκοποίησες... οκ ντάξει το gow είναι wow ktl, mpla mpla mpla, το mgs δεν έχει καμία σχέση με gow, για άλλες φάσεις καψίματος είναι το ένα, για άλλες το άλλο... σύγκρινε μου το splinter cell με το metal gear, αλλά όχι το gow...
Predatorkill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 σύγκρινε μου το splinter cell με το metal gear, αλλά όχι το gow... Αληθεια, με το καινουριο Splinter τι διαολο γινεται, θα βγει ποτε; παει ο marcus να γινει αγαλμα για να γλυτωσει το περιπολο? μην τρελαθουμε τωρα!! O Μαρκος τους πινει το αιμα, δε κρυβεται σε κιβωτια και τσουπ, πεταγεται η μπαλαρινα με το δικανο στο χερι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα