Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάθε act κάνει και νέο install,με χάλασε λίγο αυτό αλλά ευτυχώς κρατάει μόνο 3 λεπτά και μετά δεν έχει καθόλου loading ενδιάμεσα σε όλο το act.Θα ήταν καλύτερο να το έκανε όλο install από την αρχή.

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πιστευώ πως αν σε αυτά τα σημεία έλεγε "loading" αντι για "installing" κανένας δεν θα το καταλάβαινε, ούτε θα γκρίνιαζε. Γι'αυτά που μας προσφέρει το παιχνίδι, αυτό ειναι το λιγότερο και όπως είπες και εσύ ενδιάμεσα των acts τα loading times είναι γελοία.

Δημοσ.

MGS4 tops one million sales in Europe

Posted on June 24th, 2008 at 06:58 EDT

Konami Digital Entertainment announced today that Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots has sold one million copies across Europe since its release on June 12.

The critically acclaimed stealth-action proved to be an instant hit with consumers upon its release, debuting at number one on the UK All Format Charts and becoming the fastest selling PlayStation 3 title in the region to date.

The publisher also confirmed that it shipped a further 25,000 copies of the Limited Edition SKU to retailers across Europe, noting they “were snapped up almost immediately.”

Martin Schneider, Sales and Marketing Director for Konami Digital Entertainment Germany, commented: “The Metal Gear Solid series has again proved its huge potential, and we are delighted with the fantastic response the game has enjoyed at retail.”

“MGS4 is nothing short of a masterpiece – an epic conclusion to the Solid Snake story. We are extremely pleased with the positive feedback we have received from retail and consumers alike, and will keep satisfying their needs with updates to the gameʼs ʽExtraʼ option, and via new content to Metal Gear Online.”

http://www.psu.com/MGS4-tops-one-million-sales-in-Europe-News--a0004058-p0.php

Konami announces MGS4 add-on

Konami has announced that a free downloadable add-on for Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots will be made available on PS3 on Thursday (June 26th) in Europe.

http://www.mcvuk.com/news/30943/Konami-announces-MGS4-add-on

UK Charts: MGS4 Still top selling software for each console

Δημοσ.

αυτά είνα... και η Ευρώπη πήρε τελευταία το Database; Γιατί ωρε; πφφ τελος πάντων. Έρχοντε και τα καλύτερα :)

Δημοσ.

Γιατί το ευρωπαϊκό MGS Database θα περιέχει πολλές γλώσσες και όχι μόνο ιαπωνικά ή αμερικάνικα :). Πάλι καλά να λες που θα έρθει με μια εβδομάδα καθυστέρηση.

Δημοσ.

Σήμερα άρχισα και εγώ να παίζω το MGS 4. Απο γραφικά τρομερα! Απο στυλ παιχνιδιού χαίρομαι που άλλαξε προς το καλύτερο κατα πολύ σε σχέση με τα άλλα και κυρίως απο το 3 που τερμάτισα πριν λίγες μέρες.

3 ερωτήσεις. 1ον) όταν αλλάζω texture π.χ. απο έναν τοίχο μου βγάζει ένα διάφανο "κύκλο" γύρω μου και με εκνευρίζει.Όταν έχω το default χρώμα χωρίς texture όλα ok. Πώς βγαίνει αυτός ο ενοχλητικός"κύκλος" και

2ον) Πώς επαναφέρω το texture της στολής στο default?

3ον) Όταν πάτησα "new game" μου έβγαλε κάτι διαφημίσεις απο κάτι κανάλια ας πούμε και περίμενα πόση ώρα να τελειώσουν αναγκαστικά μιάς και δεν μπορούσα να τις προσπεράσω για να αρχίσω το game. Σε κάθε game του PS3 αυτό γίνεται? Σου σπάει τα νεύρα?

Δημοσ.
όταν αλλάζω texture π.χ. απο έναν τοίχο μου βγάζει ένα διάφανο "κύκλο" γύρω μου και με εκνευρίζει.Όταν έχω το default χρώμα χωρίς texture όλα ok. Πώς βγαίνει αυτός ο ενοχλητικός"κύκλος"

αυτο ειναι το threat ring, σου δειχνει που ειναι κοντα σου εχθρος κανοντας μια καμπυλη προς τα πανω, στην κατευθυνση του εχθρου, δεν νομιζω οτι απενεργοποιειται.

κουνας τον controller.

3ον) Όταν πάτησα "new game" μου έβγαλε κάτι διαφημίσεις απο κάτι κανάλια ας πούμε και περίμενα πόση ώρα να τελειώσουν αναγκαστικά μιάς και δεν μπορούσα να τις προσπεράσω για να αρχίσω το game. Σε κάθε game του PS3 αυτό γίνεται? Σου σπάει τα νεύρα?

LOL αυτο που ειδες ειναι τηλεοπτικες εκπομπες και διαφημισεις για μελοντικη τηλεοραση, και συγκεκριμενα στην εποχη του snake, ειναι 4 διαφορετικα προγραμματα, μαγειρικη, γυμναστικη, τηλεπαιχνιδι, talk show (στο οποιο ο συνεντευξιαζομενος ειναι ο ηθοποιος που κανει την φωνη του snake) και μετα απο αυτα δειχνει και απο μια διαφημιση για PMC.

Η Limited edition στο blu-ray με το making off τα εχει ξεχωριστα και μπορεις να τα δεις ξανα, στο παιχνιδι στα βγαζει καθε φορα που κανεις new game.

Δημοσ.
Σήμερα άρχισα και εγώ να παίζω το MGS 4. Απο γραφικά τρομερα! Απο στυλ παιχνιδιού χαίρομαι που άλλαξε προς το καλύτερο κατα πολύ σε σχέση με τα άλλα και κυρίως απο το 3 που τερμάτισα πριν λίγες μέρες.

3 ερωτήσεις. 1ον) όταν αλλάζω texture π.χ. απο έναν τοίχο μου βγάζει ένα διάφανο "κύκλο" γύρω μου και με εκνευρίζει.Όταν έχω το default χρώμα χωρίς texture όλα ok. Πώς βγαίνει αυτός ο ενοχλητικός"κύκλος" και

RTFM :shock:

Δημοσ.
αυτο ειναι το threat ring, σου δειχνει που ειναι κοντα σου εχθρος κανοντας μια καμπυλη προς τα πανω, στην κατευθυνση του εχθρου, δεν νομιζω οτι απενεργοποιειται.

κουνας τον controller.

LOL αυτο που ειδες ειναι τηλεοπτικες εκπομπες και διαφημισεις για μελοντικη τηλεοραση, και συγκεκριμενα στην εποχη του snake, ειναι 4 διαφορετικα προγραμματα, μαγειρικη, γυμναστικη, τηλεπαιχνιδι, talk show (στο οποιο ο συνεντευξιαζομενος ειναι ο ηθοποιος που κανει την φωνη του snake) και μετα απο αυτα δειχνει και απο μια διαφημιση για PMC.

Η Limited edition στο blu-ray με το making off τα εχει ξεχωριστα και μπορεις να τα δεις ξανα, στο παιχνιδι στα βγαζει καθε φορα που κανεις new game.

Σε ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Δημοσ.
lol το 3ο σχόλιο ήταν όλα τα λεφτά!!!!

Μάλλον έιπα μπαρούφα αλλα ποτέ δεν κάθομαι να δώ τα videakia τα άσχετα γι'αυτό δεν ήξερα τι είναι αυτές οι διαφημίσεις.Χε χε! To game @α@αει!

Δημοσ.

Σε όλα τα videakia σου εμφανίζει ένα κουμπάκι - νομίζω το x πάντα - να πατήσεις που εμφανίζει διάφορες "εικόνες" μέσα στην κανονική εικόνα του video. Ίσως κάτι ανάλογο παίζει για την αλλαγή καναλιού.

Στην πρώτη πίστα βρήκα ένα κουτί, έρχονται οι αντίπαλοι να με βρούν, ψάχνω στο invetory να βρω το κουτί να μπω μέσα - μιας και αποφεύγω το run and gun και προτιμώ stealth και knockout με το μαχαίρι - αλλά αυτό πουθενά. Τι παίζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...