MiltoZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 darklordvader77 και nikolasz δεν είπε κανείς ότι το παιχνίδι είναι μάπα, σίγουρα είναι αντικειμενικά πολύ καλό παιχνίδι. Το κατά πόσο είναι το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς είναι συζητήσιμο. Άλλοι είναι που θέλουν να βγάλουν μάπα κάποια αντικειμενικά πολύ καλά παιχνίδια.
jimbrav Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 παιδια αντικειμενικά ... το παιχνιδι λεει πολλα.... απο τα καλύτερα ολων των εποχων.το να βρισκουμαι καποιες λεπτομερειες που δεν μας αρεσουν δε λεει τιποτα.οσοι δεν εχετε ps3 ειναι ευκαιρια να το αποκτησετε για να χαρείτε ενα αριστουργημα (μην αρχισετε μετα να λετε αντε και το τελειωσα το mgs4 το ps3 τι να το κανω....loool) χαλαρώστε και enjoy it....
Toufas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ναι αλλα σε καποιον που δεν εχει παιξει κανενα mgs του ειναι αδιαφορο....
atomsk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 παιδια αντικειμενικά ... το παιχνιδι λεει πολλα....απο τα καλύτερα ολων των εποχων.το να βρισκουμαι καποιες λεπτομερειες που δεν μας αρεσουν δε λεει τιποτα. εγώ πάντος με ένα πράγμα χαλάστηκα..στην τελευταία μονομαχία λίγο πριν τις τελευταίες μπουνιές, δεν βγάζει ένδειξη ότι συνεχίζεις να παίζεις (και καλά να πατήσεις το R1 για να βαρέσει) συμπτωματικά, νόμιζα ότι ήταν cutscene και κάθησα και τις έφαγα με αποτέλεσμα να χάσω και να ξεκινήσω το fight απο την αρχή
Fiorinda Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Toufas... Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να έχει παίξει κάποιος προηγούμενο mgs για να τον ενδιαφέρει?? Δηλαδή αν κάποιος το παίξει για πρώτη φορά αποκλείεται να του αρέσει? Με την ίδια λογική δεν πρέπει κανείς να παίζει κανένα sequel όπως πουχου Halo 3, Gears 2, Forza 2, Resident Evil 5, Resistance 2 εκτός από τους fan αυτών των σειρών. Τα παιχνίδια είναι για όλους...
atomsk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ναι αλλα σε καποιον που δεν εχει παιξει κανενα mgs του ειναι αδιαφορο.... Τα 15χρονα σίγουρα όχι εκτός και ψαχτήκαν απο μόνοι τους με τους προηγούμενους τίτλους. Το franchise του MGS υφίστατε απο το 87, όλοι εμείς που είμασταν έφηβοι στην δεκαετία του 90 αποκλείεται να μην έχουμε παίξει έστω και έναν τίτλο. Και όχι δεν είναι αδιάφορο γιατί κάλλιστα αν κάποιος έχει PS3 μπορεί να παίξει mgs1 και mgs2 και 3 (60gb έκδοση). Και εκτός αυτού, πέραν της πρόσφατης εγκυκλοπέδιας που έβγαλε η Konami υπάρχουν τόσα αφιερόματα για την ιστορία του MGS που αν διαθέσει κάποιος λίγο χρόνο θα μάθει όλα όσα έχουν γίνει. Επίσης το πόσο αδιάφορος είναι ο τίτλος φαίνεται απο τις πωλήσεις αλλά δε πειράζει καλή προσπάθεια.
Fiorinda Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 τα παιχνιδια ειναι μονο για τους Hardcore Έτσι... πρέπει να είσαι πολύ "haaaard" την σήμερον ημέρα Πάντως μια που μιλάμε για... "σκληρούς", το παιχνίδι είναι ότι πρέπει για τον p3tran μια που υπογράφει και "Ράμπο" στο forum :lol::lol:
atomsk Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ξέρει κανέις τι παίζει με τα extras και τα passwords ; Αναρωτιέμαι αν θα βάλουν κάνα επιπλέον χαρακτήρα για unlock :/
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Μόλις το τελειωσα για δεύτερη φορα one man army style γιατί την πρώτη φορα το έπαιξα MGS style sneaky-no kills...λέω να πιάσω το online, προσπάθησα αλλα μου ζήτησε update και το αφίσα...λέει η μπα?
TH_boy_20 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 ναι αλλα σε καποιον που δεν εχει παιξει κανενα mgs του ειναι αδιαφορο.... ε! ευκαιρια να γνωρισει και τις πιο παλιες σειρες...
Toufas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Τα 15χρονα σίγουρα όχι εκτός και ψαχτήκαν απο μόνοι τους με τους προηγούμενους τίτλους. Το franchise του MGS υφίστατε απο το 87, όλοι εμείς που είμασταν έφηβοι στην δεκαετία του 90 αποκλείεται να μην έχουμε παίξει έστω και έναν τίτλο. Και όχι δεν είναι αδιάφορο γιατί κάλλιστα αν κάποιος έχει PS3 μπορεί να παίξει mgs1 και mgs2 και 3 (60gb έκδοση). Και εκτός αυτού, πέραν της πρόσφατης εγκυκλοπέδιας που έβγαλε η Konami υπάρχουν τόσα αφιερόματα για την ιστορία του MGS που αν διαθέσει κάποιος λίγο χρόνο θα μάθει όλα όσα έχουν γίνει. Επίσης το πόσο αδιάφορος είναι ο τίτλος φαίνεται απο τις πωλήσεις αλλά δε πειράζει καλή προσπάθεια. ελα μην λες τωρα βλακείες...λες και επαιζες metal gear στο nes... απλα, δεν ειπα πουθενα οτι ειναι κακο παιχνιδι δεν το εχω δει καν απλα απευθινεται πιο πολυ στους fan της σειρας (οχι πως ειναι κακο αυτο, αλλα μην το λεμε το πιο καλο παιχνιδι που εχει βγει) και οταν ειχε βγει στο ps1 ημουν 17.... εσεις πριν καιρο λεγατε οτι οι πωλησεις δεν παιζουν ρολο, τωρα παιζουν? ε! ευκαιρια να γνωρισει και τις πιο παλιες σειρες... ps2 δεν εχω αρα δεν εχω επιλογη.
Udontneed2know Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 δεν ειπα πουθενα οτι ειναι κακο παιχνιδι δεν το εχω δει καν απλα απευθινεται πιο πολυ στους fan της σειρας (οχι πως ειναι κακο αυτο, αλλα μην το λεμε το πιο καλο παιχνιδι που εχει βγει) για εξηγησε μας πως μπορουν να συμβαδιζουν αυτα τα δυο?
Toufas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 στο οτι καποιος που δεν εχει ιδεα για την ιστορια δεν θα το δει επηρεασμένος απο το saga που περιβαλει το game, και ακομα και εσεις λετε οτι ειναι πιο πολυ ιστορια. εξαλλου εσυ απο screenshots ειδες το gears και τα halo (που ουτε αυτα εχω παιξει και μου ειναι αδιαφορα) και τα θαψες. κατι λενε οτι θα βγει το 1 στο xblα, αν βγει θα το παρω παντως...μεχρι τοτε για μενα δεν ειναι ενας τιτλος να με κανει να παρω ps3. (και τωρα εχετε 3ο παιχνιδι που αξιζει στο ps3...) edit: κατεβασα το 1 στο pc δεν δουλευει στα vista, κατεβασα emulator χαλια... θα περημενω για xboxlive η αν βρω κανα ps2.θα επαιζα το πρωτο στο gamecube αλλα διαβαζω οτι ειναι χαλια η ιστορια. τα γραφικα δεν με απασχολουν καθολου.
darklordvader77 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Όχι, εδώ κανουν λάθος οι πηγές σου. Η ιστορία στο Twin Snakes είναι ακριβώς ολόιδια με του MGS στο PSX (Playstation 1). Το μόνο που αλλάζει ειναι ότι έχει τα γραφικά του 2, τις κινήσεις, κ καλύτερη σκηνοθεσία με πιο πολύ αίμα.. Ιάπωνας σκηνοθέτης γαρ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα