anamenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του x360.com! Να τα βλέπουν αυτά μερικοί εδώ μέσα Nicolas εγώ θα πω ότι απλά πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνίδι που θα έπρεπε όλοι να κάνουν τη χάρη στον ευατό τους να παίξουν. Είναι φυσιολογικό να μην αρέσει σε όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε φτυάρια. Άλλο δεν μου αρέσει κάτι και άλλο είναι μάπα. Ολα είναι θέμα γούστου. πολύ σωστό comment
LickMe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 για να καταλάβεις ότι οι 360 gamers είναι κάτι παραπάνω από fan της κονσόλας ή της εταιρίας. Τουλαχιστον απο τα σχολια των xbox-fans που εγιναν εδω μεσα δινετε αλλη εικονα, οχι τοσο κολακευτικη για το πως διατυπωνετε τις αποψεις σας και στηριζετε τις θεσεις σας φιλε μου. Δεν πιστεύω ένα περιοδικό σαν το PSM3 να έγραφε ποτέ θετικά σχόλια για το έπος που λέγεται HALO... Διαβαζω χρονια το psm3 και εχει αναφερθει πολλες φορες με καλα λογια για το Ηalo. Εμενα προσωπικα με απογοητευσε καπως το τριτο ως story αλλα τα 2 πρωτα τα αγαπησα πολυ!
v0rtex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ρε playboys και playgirls εμείς μπαίνουμε εδώ και τρολλάρουμε για χαβαλέ έτσι για να σας κοροϊδέψουμε απλά λίγο..όχι κακοπροαίρετα και ούτε με σοβαρό ύφος. Χαλαρώστε Το θέμα "ps3 vs 360" απλά δεν υφίσταται, ότι και να λέμε... πολύ δύσκολα θα παραδεχτεί ποτέ κάποιος ότι έχει κάνει βλακεία που πήρε (και κατά συνέπεια υποστήριζε) την τάδε κονσόλα ..είναι απλά θέμα εγωισμού και άρνησης. (ειδικά όταν έχει δώσει και 500ευρώ )
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 V0rtex αγόρι μου, δημιουργήστε τότε άλλο Θέμα που να λέγεται MGS4-Χαβαλές-"Ψευτό-Trolling"! δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουν μέσα άτομα κ να διαβάζουν αλλα ντι άλλων εκτός απ το θεμα.. δεν το καταλαβαίνεις? Κ τώρα μια.. παράξενη απορία! Όταν είναι να φύγουν τα Gekko, γιατί "τεντόνονται" κ βγάζουν αυτό το πράσινο καυσαέριο???
v0rtex Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 darklorvader77 μην τρελαίνεσαι, εδώ αντέχουν να κόβουν το παιχνίδι για να δούνε ταινία μικρού μήκους, το ποστ μιάμισης γραμμής μου θα τους πειράξει ? τσιλ αουτ μποη.
darklordvader77 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δε τρελαίνομαι, εγώ για το καλό του φόρουμ το λέω.. Τώρα αν θα γινόταν κάτι παρόμοιο στην σελίδα πχ της υπογραφής σου δηλ. να μπαινουνε Sony Fanboys κ να Trollάρουνε κ να λενε μετα ότι ταχα μου για χαβαλε το κανουνε να δούμε αν θα σου άρεσε.. Ο χαβαλές έχει κ τα όρια του, σταματαει ο ενας να Trollarei κ ξεκινά ο αλλος! ουτε συνεννοημένοι να σασταν.. σε 26 σελίδες να υπάρχουν απορίες στις 6 είναι ζήτημα.. γι αυτό σου λεω.. Α, κ ναι το παραδέχομαι, φτιαχνόμαστε να βλέπουμε Cinematics με ουσία κ συναίσθημα,κ να βλέπω επιτέλους να ολοκληρώνονται όλες μου οι απορίες που μερικές κρατάνε αρκετα χρόνια! τι άλλο να σου πω.. Παράκληση: Απλά μην με κάνεις να μετρήσω τα πόσα άχρηστα post έχεις κάνει σε αυτες τις 26 σελίδες (βαριέμαι να σου πω την αλήθεια). Ήδη σε αυτήν μετράω 2..
nikolasz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 ρε playboys και playgirls εμείς μπαίνουμε εδώ και τρολλάρουμε για χαβαλέ έτσι για να σας κοροϊδέψουμε απλά λίγο..όχι κακοπροαίρετα και ούτε με σοβαρό ύφος. Χαλαρώστε Το θέμα "ps3 vs 360" απλά δεν υφίσταται, ότι και να λέμε... πολύ δύσκολα θα παραδεχτεί ποτέ κάποιος ότι έχει κάνει βλακεία που πήρε (και κατά συνέπεια υποστήριζε) την τάδε κονσόλα ..είναι απλά θέμα εγωισμού και άρνησης. (ειδικά όταν έχει δώσει και 500ευρώ ) Διαβαζωντας ολα τα posts τα οποια εχουν κανει οι xbox fanboys εδω μεσα(διοτι πει τετοιων προκειται) δεν μπορω να αντιληφθω που ειναι το αστειο.Αφου ριξετε την χολη σας βαζετε και ενα ή διπλα να δειξετε και καλα οτι αστιευεστε αλλα μην μας κοροιδευετε ξερουμε οτι τα εννοητε.Δεν λεω,υπαρχουν και ps3 fanboys που συμπεριφερονται με τον ιδιο τροπο αλλα ολα ξεκινουν απο τα flamebait που ριχνετε(γενικα)σε ασχετα τμηματα του forum με τα οποια ουδεμια σχεση εχετε.Και οχι ρε φιλε δεν εκανα βλακεια που πηρα ps3.Την ευχαριστιεμαι μια χαρα και ουτε πιανει σκονη οπως αναφερουν οι υπολοιποι.Ειναι επιλογη μου και σεβασου την.Και μην μιλησω για την ανοησια των 500 ευρω.Απορω δηλαδη απο που περνεται τις τιμες?
nikolasz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 darklorvader77 μην τρελαίνεσαι, εδώ αντέχουν να κόβουν το παιχνίδι για να δούνε ταινία μικρού μήκους, το ποστ μιάμισης γραμμής μου θα τους πειράξει ? τσιλ αουτ μποη. Δεν ξερω αν το εχετε αντιληφθει αλλα και τα παλαιοτερα mgs ειχαν πολλες σκηνες διαλογων μεσω του codec που κρατουσαν πανω απο 30 λεπτα.Στο 4 εχουν αντικατασταθει απο τα μεγαλα cutscenes.Αρα που ειναι το προβλημα?Παντα τα mgs ειχαν τεραστιες διακοπες αναμεσα στο gameplay.Ναι το mgs4 φτανει σε 10 ωρες gameplay περιπου καθαρο.Ειναι κακο τελικα?Και αλλα γνωστα παιχνιδια τα οποια ειναι διαμαντια του gaming οπως το gears of war(ναι ειμαι κατοχος ps3 αλλα δεν σημαινει πως δε αναγνωριζω την αξια καποιων game)εχουν λιγες ωρες gameplay.Αρα μας πειραζουν τα βιντεο τελικα?Καντε skip αν δεν σας νοιαζουν.
atomsk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ναι το έχεις δει το gears of war (και το Halo 3) στον ύπνο σου. Άσσσε ρε! Το gears μια και είναι "exclusive" το έχω τερματίσει. Το halo ούτε καν άντεξα
atomsk Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Αρα μας πειραζουν τα βιντεο τελικα?Καντε skip αν δεν σας νοιαζουν. καλά αν είναι να πάρεις το mgs4 και να κάνεις skip τα scenes καλύτερα να παίξεις gears of war/halo/other redneck game
nikolasz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 καλά αν είναι να πάρεις το mgs4 και να κάνεις skip τα scenes καλύτερα να παίξεις gears of war/halo/other redneck game Φυσικα και δεν κανω skip τα cutscenes.Αλλα ρε atomsk μην βαζεις λαδι στην φωτια και εσυ,δεν ειναι και τοσο τραγικα παιχνιδια.Το halo ειναι το μονο fps μαζι με το half life κατα την αποψη μου που εχει ακρως ενδιαφερουσα ιστορια.Ξερω οτι τωρα θα αρχισετε να λετε γηινοι εναντιον εξωγηινων ειναι χιλιοειπωμενο ως θεμα.Ε ενταξει fps ειναι ποτε εδειναν σημασια στην ιστορια?Το half life και halo ειναι τα πρωτα ομως που καταφεραν να αξιοποιησουν στο μεγιστο βαθμο την ιστορια τους(αναφερομαι στο halo 1 κ 2 μιας και δεν εχω παιξει το 3).
p3tran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 gears of war/halo/other redneck game εκανε κι η μυγα κωλο κι εχεσε τον κοσμο ολο :lol::lol::lol::lol: xboxακηδες μην ασχολειστε αλλο με το θεμα αυτο, που το εχουνε μετατρεψει τα πιτσιρδελια εδω και 15 σελιδες σε ενα συνεχες flamebait, να δειτε σε ποσες μερες θα παει στις πισω σελιδες, παρ'ολο το απειρο <<replay value>> ;]
nikolasz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 το εχουνε μετατρεψει τα πιτσιρδελια εδω και 15 σελιδες σε ενα συνεχες flamebait, να δειτε σε ποσες μερες θα παει στις πισω σελιδες, παρ'ολο το απειρο <<replay value>> ;] Για κατσε ρε p3tran ποιος το εχει μετατρεψει σε flamebait δηλαδη?Γιατι εγω αυτο που βλεπω απο τις προηγουμενες 15 σελιδες ειναι οτι εσυ το ξεκινησες το flamebait με τα πικροχολα σχολια σου για το mgs και κατοπιν για το ps3 Και βασικα σε ολο το forum βλεπω απο εσενα ολο το fanboyism στο μεγαλειο του.Φυσικα μετα ακολουθησαν και αλλα πικροχολα σχολια με αποτελεσμα να πεσουν ολοι να φαγοθουν σε ενα topic για το οποιο μαλλον δεν εχετε ιδεα αφου αμφιβαλλω αν εχετε παιξει καν το mgs για να σχηματισετε αποψη.Να μου ελεγες οτι δεν σ'αρεσει ηρεμα και ωραια ενα game με επειχηρηματα και οχι με θαψιμο το δεχομαι,δημοκρατια εχουμε.Αλλα η συμπεριφορα σου ειναι απαραδεκτη για να σε παρω στα σοβαρα παρολο που σε αρκετα comments σου σε αλλα τμηματα του forum ειχες δικιο.Τεςπα ομως ποτε γινετε επεικοδομητικη συζητηση σε τετοια forum?αλλα θα μου πεις εδω στην ελλ.βουλη δεν γινονται θα γινουν σε οποιοδηποτε forum του internet?
Snakegt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια ξερει κανεις αν το limited edition του MGS4 μαζι με το γκρι ps3 θα ερθει στην Ελλαδα?
Udontneed2know Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2008 Η Limited μαλλον γιοκ για την ελλαδα, οσο για το γκρι ps3 εχω την εντυπωση οτι βγηκε μονο ιαπωνια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα