atomsk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 πάρτε και ένα image απο ένα γνώριμο μέρος και μερικά άλλα
Fiorinda Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ευχαριστώ για τς απαντήσεις. Παρ'όλα αυτά εχθές δεν βρήκα το mgs encyclopedia στο US Store... Μήπως θα το ανεβάσουν σήμερα??
atomsk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 χμμ κάτι άκουσα ότι ανέβηκε και στο US Store, στο JP είναι σίγουρα. Οπως και να έχει θα βγεί κάποια στιγμή. Αν θες πάντως να ενημερωθείς για την ιστορία δες τα 6 metal gear retrospective episodes στο gametrailers είναι αρκετά κατατοπιστικά. Για περισσότερες λεπτομέριες ψάξε σε wiki.
psolid_snake Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Πρόσφατα μπήκα στο φόρουμ και επειδή είμαι φανατικός του Metal Gear από το 1998, θέλησα να διαβάσω εντυπώσεις από άτομα που ήδη έχουν δει το παιχνίδι. Στην αρχή είδα άτομα να το περιμένουν με αγωνία (αρχές Απριλίου), η αγωνία μεγάλωνε... αρχές Ιουνίου πανηγυρισμούς από τους (PS3 - ΜGS φανατικούς), λάσπη από τους (XBOX 360 - halo - GOW φανατικούς) και πράγματι απορώ γιατί... Όλα τα παιχνίδια της σειράς Metal Gear είχαν πολύ βίντεο... το MGS (PSX) μπορούσες να το τερματίσεις σε απίστευτα μικρό χρονικό διάστημα. Το θέμα είναι για τον λόγο που παίζει ο καθένας... Μπορεί για μένα αυτές οι 3 ώρες να φαίνονται 100 γιατί το γουστάρω, ενώ σε κάποιον που δεν του αρέσει να του φαίνονται 3 ανιαρές ώρες. Προσωπικά μόνο τα γραφικά είναι το θέμα που μπορει κάποιος να συγκρίνει ένα παιχνίδι (πόσα fps, σκιές κτλ). Όσον αφορά το gameplay αυτό είναι καθαρά υποκειμενική αντίληψη (3 κουμπιά πατούσες στο Tetris αλλά καθόσουν μέρες και μέρες να παίζεις). Περίμενα λοιπόν να δω άτομα να μιλάνε για την πορεία που παίρνουν τα πράγματα στο νέο παιχνίδι (Patriots, Solid Snake, Big Boss, Foxhound), για το πως τους φάνηκε το gameplay, οι πίστες, τα bosses. Αντίθετα βλέπω άτομα που δεν έχουν δουλειά να κάνουν να τσακώνονται για το ποιο είναι το καλύτερο παιχνίδι, για το ποιο παίζεις περισσότερες ώρες, ποια είναι καλύτερη κονσόλα. Όποιος θέλει ας κάνει ένα τόπικ με τίτλο HALO vs MGS ή ότι άλλο θέλει και ας γράψει εκεί... Για μένα καλύτερο game είναι το MGS αλλά επειδή το γουστάρω και με ενδιαφέρει η πλοκή του, καλό είναι και το Halo και το GOW αλλά μέχρι εκεί, γιατί απλά δεν μου έχουν κάνει την αίσθηση να τα συνεχίσω να τα παίζω (σε άλλους μπορεί σε μένα όχι). Απλά το σενάριο είναι εκπληκτικό και ειδικά το τέλος με Solid και Big Boss είναι απλά το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει... Μια συμβουλή σε όσους αρέσει το Metal Gear... αν τα έχετε όλα από την αρχή παίξτε τα με την σειρά (δλδ MGS3,MGS,MGS2,MGS4), αυτό απλά δεν θα αφήσει κενά σε κανέναν και θα δει πόσο τέλειο είναι το σενάριο και πόσο προσεγμένο...
haloking Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ακολουθεί off-topic post H διαφορά του troll με κλάσεις ανώτερο gameplay απο το shoot and cover, cover more and melee. Τα "γρανάζια της βαρεμάρας" δεν είναι τίτλος για άτομα άνω των 15, τώρα αν θέλετε εσείς να μικροδείχνετε είναι άλλο θέμα, μπορείτε να παίζετε και Halo βέβαια για το οποίο θα μιλήσουμε άλλη φορά μιας και είναι χειρότερο απο το gears of war. από τον πραγματικό gamer Για μένα καλύτερο game είναι το MGS αλλά επειδή το γουστάρω και με ενδιαφέρει η πλοκή του, καλό είναι και το Halo και το GOW αλλά μέχρι εκεί, γιατί απλά δεν μου έχουν κάνει την αίσθηση να τα συνεχίσω να τα παίζω (σε άλλους μπορεί σε μένα όχι).
darklordvader77 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Αγαπητοί κ επιμένοντες ΧΒοχάδες, σας το παν 2 σας το παν 3 σας το λεω κ γω ως χιλοστός τρίτος: Ούστ απ την παράγκα του Κοτζίμα! Εαν δεν εχετε να πείτε κατι ουσιαστικό εξ εμπειριας ή απρίας για το παιχνίδι, cut it out! συγκρισεις γραφικων, παρόμοιων τίτλων είχατε στο XBOX360 vs. PS3 topic.. μη το συνεχίζετε άλλο εδω.. ήμαρτον δηλαδή Μην είστε αχόρταγοι.. έχετε τόσα καλα παιχνίδια, κ επειδή βγήκε επιτέλους ένα πραγματικά καλό και για το PS3 θα το κάνετε θέμα?? έτσι δείχνετε όντως ότι έχετε σκυλιάσει, πράγμα που δεν θα θελα να πιστεψω.. η ουσιά των games ειναι να τα απολαμβάνουμε κ οχι να λέμε εγω την εχω μεγαλυτερη κατά 0,1nm.. οταν δεν μιλάμε χωρις λόγο αποδυκνειεται μακροχρόνια η αλήθεια! κάντε λίγη υπομονή παρακαλω..
atomsk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 καλά haloking εσύ πες καλύτερα οτι προσβλήθηκες επειδή σου έθιξα το halo και διάβασε όλα τα post μου μπας και καταλάβεις γιατί postara ότι postara για το gow εδω μέσα.
haloking Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Αν οι mods το κρίνετε αναγκαίο μεταφέρετε τα post μας στο ps3vs360 topic καλά haloking εσύ πες καλύτερα οτι προσβλήθηκες επειδή σου έθιξα το halo και διάβασε όλα τα post μου μπας και καταλάβεις γιατί postara ότι postara για το gow εδω μέσα. Το θέμα είναι ότι εγώ το διάβασα όλο το post σου αλλά με εξέπληξε που δεν κατάλαβες ότι σχολιάζω την ευκολία με την οποία βρήκες επιχειρήματα για την ''κατωτερώτητα'' του GOW,δηλαδή σαν να τα πιστεύεις πραγματικά(δεν αμφιβάλω καθόλου γι'αυτό τώρα πια). Για το Halo όποιος κατάλαβε κατάλαβε..(φαίνεται από το ύφος και τον αριθμό των post σου στο Ps3vsX360 topic αλλά τέλος πάντων...) Τέλος,τουλάχιστον ευχαριστηθείτε το παιχνίδι(που ανήκει σε ένα απο τα αγαπημένα μου franchises) που όντως είναι απ'τα καλύτερα της γενιάς και το καλύτερο του PS3 μέχρι τώρα και σταματήστε να απαντάτε σε'μάς τα κακά xbots(©blizzardbill2005) τα xtrolls(©SQP2007) τους halo- και gow-maniacs.
atomsk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το θέμα είναι ότι εγώ το διάβασα όλο το post σου αλλά με εξέπληξε που δεν κατάλαβες ότι σχολιάζω την ευκολία με την οποία βρήκες επιχειρήματα για την ''κατωτερώτητα'' του GOW' date='δηλαδή σαν να τα πιστεύεις πραγματικά(δεν αμφιβάλω καθόλου γι'αυτό τώρα πια). [/quote'] Δεν μιλούσα γι'αυτό το post αλλά για το αμέσως επόμενο που απαντάω στον jowl_tnt, αυτά που λες εσύ τώρα τα εχώ πει πριν απο εσένα για εσένα αλλά ο μόνος τρόπος να καταλάβουν κάποιοι είναι να τους απαντήσω ανάλογα χρησιμοποιόντας την ίδια θεική επειχηριματολογία βάζοντας μεγεθυντικό φακό σε όποιο ελλάτωμα βρίσκω αγνοόντας κάθετι θετικό σε ένα τίτλο. Ναι το gears of war είναι βαρετό για εμένα και δεν με εκφράζει σαν gamer αλλά δεν μπήκα στο thread να αρχίσω να γράφω τις μπαρούφες στυλ petran. Ο λόγος που ποστάρω στο xbox vs ps3 είναι γιατί το thread μπορεί να αποπροσανατολίσει κάποιoν τελείως με της ανακρίβειες που λέγοντε εκει μέσα. Καλο είναι να υπάρχει και μια αντίθετη γνώμη απο αυτή των trolls.
MiltoZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ναι το έχεις δει το gears of war (και το Halo 3) στον ύπνο σου. Άσσσε ρε!
nikolasz Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Γεια σας παιδιά! Εδώ είναι το topic του MGS4 ή το topic P3tran vs Atomsk vs UDontNeedtoKnow??? Έχω αυτή την απορία, γιατί ως καινούργια στο forum νόμιζα ότι θα διάβαζα εντυπώσεις από αυτούς που ΕΠΑΙΞΑΝ το παιχνίδι και απορίες από αυτούς που ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ αλλά θέλουν να το παίξουν. Γιατί το κάνετε Ολυμπιακός vs Παναθηναικός το θέμα? Το ότι δεν μας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι ή δεν μας αρέσει, σημαίνει αυτόματα ότι είναι και μάπα? Κι εμένα δεν μου άρεσε το Gears αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγω για να το θάψω... Αλήθεια p3tran έχω μια απορία ... το παιχνίδι το άγγιξες καν ή απλά γράφεις στο topic μόνο και μόνο για να "την πεις" σε κάποιους που όπως φαίνεται έχεις προσωπικά μαζί τους? Το λέω επειδή απ' ότι κατάλαβα τουλάχιστον οι άλλοι το έπαιξαν ενώ εσύ δείνεις άλλη εντύπωση (Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος)... Γιατί δεν ανοίγετε ένα δικό σας topic (ή και forum ακόμα) για να λύσετε τις σοβαρές διαφορές σας πάνω στις "ηλεκτρονικές συσκευές παιχνιδιών" (μα πόσο κουτό μπορεί να είναι αυτό...) και κουράζετε τον αναγνώστη με τα εσώψυχά σας κατά της Sony ή της Microsoft? Εγώ μπήκα στο topic και στο forum επειδή έχει μια μεγάλη κοινότητα, για να λύσω κάποιες απορίες σχετικά με το MGS4, αλλά απ' ότι βλέπω... μπήκα στο site της Λαμπύρη για ξεκατηνιάσματα. Αστο κοπελια εχει χαθει η μπαλα σ'αυτο το topic του forum.Αντι να παραθετουν τις αποψεις τους για το game το μονο που ξερουν να κανουν στο συγκεκριμενο topic einai το flamebait(εχουμε καει με τοσο flame).Τεςπα η δικη μου αποψη ειναι πως ειναι το καλυτερο παιχνιδι της σειρας με μοναδικη εξαιρεση το 1ο τμημα του 3 act που πραγματικα βαρεθηκα να ακολουθω τον τυπα απο τους resistance.Το 4ο act ειναι κατα την αποψη μου το κορυφαιο act του παιχνιδιου γιατι φερνει πολλες αναμνησεις σε κανει να συγκινησε και η θεικη μουσικη ειναι ολα τα λεφτα και ειδικα το part μετα τον vlad που δεν αναφερω λογο spoilers.Απο 2 πρωτα boss battle δεν τρελαθηκα.Αν και ηταν προσεγμενα πιστευω οτι δεν εχουν το κυρος τον παλαιοτερων boss.Ολοι οι υπολοιποι ηταν κορυφαιοι και εδικα ο vlad που εφαγα αρκετη ωρα μεχρι να καταλαβω πως θα τον νικησω.Τωρα αν θελεις να βρεις μπολικες πληροφοριες για το story(αν εχεις μπερδευτει)μπες εδω http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=368608&highlight=mgs+story οπου το παλικαρι εχει κανει πραγματικα εκπληκτικη δουλεια στην εξηγηση αν και δυστυχως δεν περιλαμβανει το story του 4 γιατι δεν ειχε βγει ακομα.Πες μου και τις δικες σου αποψεις για το παιχνιδι.
Lomar Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 για το στόρυ μπορεί να μας πει κανείς τπτ; ειδικά για τους philosophers? το philosophers legasy του mgs3 αναφέρεται καθόλου στο mgs4; το ξέρω οτι χρονολογικά η σειρά είναι: mgs3-mgs1-mgs2-mgs4, αλλά λέω μπας και γίνεται λόγος για αυτό. Οι patriots δεν είναι οι πρώην philosophers; άντε πείτε τπτ απο το story (μέσα σε spoiler πάντα για να μη το χαλάσουμε σε αυτούς που θέλουν ζήσουν το σενάριο )
LickMe Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μετα απο μια βδομαδα ενασχολησης με το παιχνιδι μπορω να πω αβιαστα πως ειναι ο καλυτερος τιτλος στη τελευταια γενια παιχνιδομηχανων! Ειτε σε καποιον αρεσουν τα μεγαλα cut-scenes ειτε οχι, τα γραφικα, ο ηχος, ο χειρισμος και το gameplay βρισκονται σε ανεπαναληπτα επιπεδα . Οποιος εχει τη χαρα να παιξει το παιχνιδι θα μεινει πολλες φορες με το στομα ανοιχτο απο θαυμασμο! Ως διαπιστευτηριο της ποιοτητας και της βαρυτητας του τιτλου, μετα απο αμετρητα αριστα review, ερχεται και αυτο το Review απο ιστοσελιδα του xbox 360! Οι συντακτες δεν στεκονται σε μικροτητες τυπου console wars και αναγνωριζουν το χρεος που εχουν ως gamers να υποκλιθουν στο απιστευτο MGS 4!
anamenos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Μετα απο μια βδομαδα ενασχολησης με το παιχνιδι μπορω να πω αβιαστα πως ειναι ο καλυτερος τιτλος στη τελευταια γενια παιχνιδομηχανων! Ειτε σε καποιον αρεσουν τα μεγαλα cut-scenes ειτε οχι, τα γραφικα, ο ηχος, ο χειρισμος και το gameplay βρισκονται σε ανεπαναληπτα επιπεδα . Οποιος εχει τη χαρα να παιξει το παιχνιδι θα μεινει πολλες φορες με το στομα ανοιχτο απο θαυμασμο! Ως διαπιστευτηριο της ποιοτητας και της βαρυτητας του τιτλου, μετα απο αμετρητα αριστα review, ερχεται και αυτο το Review απο ιστοσελιδα του xbox 360! Οι συντακτες δεν στεκονται σε μικροτητες τυπου console wars και αναγνωριζουν το χρεος που εχουν ως gamers να υποκλιθουν στο απιστευτο MGS 4! είναι προσωπικές απόψεις αυτές, όμως είναι για να καταλάβεις ότι οι 360 gamers είναι κάτι παραπάνω από fan της κονσόλας ή της εταιρίας. Δεν πιστεύω ένα περιοδικό σαν το PSM3 να έγραφε ποτέ θετικά σχόλια για το έπος που λέγεται HALO...
Fiorinda Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του x360.com! Να τα βλέπουν αυτά μερικοί εδώ μέσα Nicolas εγώ θα πω ότι απλά πρόκειται για ένα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ παιχνίδι που θα έπρεπε όλοι να κάνουν τη χάρη στον ευατό τους να παίξουν. Είναι φυσιολογικό να μην αρέσει σε όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγάλουμε φτυάρια. Άλλο δεν μου αρέσει κάτι και άλλο είναι μάπα. Ολα είναι θέμα γούστου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα