Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξει δεν μπορω να πω, πολυ καλη η προσπαθεια spining απο την πλευρα σου, μονο που τα νουμερα αυτα δεν προερχονται απο την sony, και αυτοι που τα μετραν υπολογιζουν τις ιδιες χωρες σαν Ευρωπη και για τις δυο κονσολες, αλλα δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τι λεει το link.

Despite launching over a year after the Xbox 360 did in Europe, PS3 sales stand at 5,450,869 while Xbox 360 sales in Europe stand at 5,415,053 units in Europe. The larger ʽOthersʼ region covers places like Australia, Africa, and mainland Asia in addition to Europe, which is why Xbox 360 is still slightly ahead of PS3 in Others. Additionally, Sony and Microsoft define ʽEuropeʼ differently in their financial reports, while in this case ʽEuropeʼ simply means the entire continent of Europe.

oπως ειπα και πριν, καλη η προσπαθεια σου, αλλα οχι και τοσο καλη.

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε παιδιά την παλεύεται; για άλλη μια φορά θα είμαι ένας απο τους χιλιάδες (και σίγουρα όχι ο τελευταίος), που θα σας ρωτήσει τι ποσοστά παίρνετε απο τις εταιρείες.

όσο για αυτούς που παλεύουν να θάψουν το mgs, συγκρίνοντας το με pakman, tennis games, halo κτλ, να σας πω πως η όποια συγκίνηση απο το κάψιμο του gameplay δεν είναι ντομάτες να τη μετρήσεις με το κιλό.

το halo (το οποίο δε μου αρέσει) απο story 0 σε σχέση με το mgs, γραφικά κτλ ίσως να είναι καλύτερο το halo (για multiplayer πάντα, γτ το fps Halo με τη λογική του mgs δεν τη συγκρίνω, splinter cell gameplay με mgs πάει κ έρχεται), αλλά αυτή τη κοτσάνα για τις ώρες παιχνιδιού στο mgs δε τη καταλαβαίνω.

το mg3 το τερμάτισα σε κανένα 10ωρο στο normal και ένας γνωστός μου στο hard σε 6 (νομίζω) ώρες περίπου, αλλά όταν είδα πως έπαιζε, έμεινα μλκς! μπαζουκας, χειροβομβίδες κτλ, θυμόταν και απο το easy κάποια σημεία του game και έστηνε αμερικανα style παγίδες, δλδ δν κατάλαβε τπτ απο αντιπερισπασμούς, cqc, stealth κτλ.

αν το mgs4 το βάλατε σε fps mode και αρχίσατε τις αμερικανιές στο normal (για να μην πω easy), τότε έχετε δίκιο για το πόσο μούφα είναι το mgs :-D

edit:

είμαι funboy του mgs, αλλά όχι του ps3 ή οποιασδήποτε άλλης κονσόλας, για έμενα xbox ftw, ειδικά με τα exclusive της mistwalker για τους lover των rpg της παλιάς σχολής (ff φάση), και όντως 560 ευρώ για ένα μόνο game δε λέει, αν μου χάριζαν όμως ένα 360, τότε τα έδεινα αποκλειστικά για το mgs :-D

ps: το exclusive ff 13 μου φαίνετε τρεντοφλωριά σε φάση ffx, οπότε δεν το θεωρώ (ακόμα) system seller game.

Δημοσ.

off topic Udontneed2know

Ενταξει δεν μπορω να πω, πολυ καλη η προσπαθεια spining απο την πλευρα σου, μονο που τα νουμερα αυτα δεν προερχονται απο την sony, και αυτοι που τα μετραν υπολογιζουν τις ιδιες χωρες σαν Ευρωπη και για τις δυο κονσολες, αλλα δεν μπηκες καν στον κοπο να διαβασεις τι λεει το link.

αυτοι? που μετρανε μονοι τους? εννοεις το vgchartzZ? :lol:

το site που εχουμε πει απο το 2005 (πριν βγει το ps3, για να μην πονηρευεσαι) οτι λειτουργει με φανταστικα δεδομενα? αυτη ειναι η πηγη σου?

δηλ. ΗΜΑΡΤΟΝ!!

να διαβαζεις, ξερεις? να η ευκαιρια σου να το αποδειξεις!

Here's what a Sony rep told us, "The statement was based on the fact that cumulative sales of PS3 in Europe since its launch now exceed the cumulative sales of Xbox 360 in Europe since their launch, despite Xbox 360 having had a 16 month lead on PS3. Europe means the whole of Western Europe, Eastern Europe, the Middle East, Africa and Russia. SCEE sources its market data from official sources such as ChartTrack and Gfk, from their retailers and from a variety of additional sources. SCEE has been using the same methodology for the last 10 years or so."

10 χρονια μετραει ετσι η sony, και λενε οτι συμφωνα με αυτα τα data γινανε οι δηλωσεις. μονοι τους το λενε.

αυτα τα εχουμε πει πολλες φορες στο παρελθον, μαζι με πολλα αλλα.

τωρα το τι λες εσυ και το vgchartzzzz....

επισης, αν δεν το εχεις καταλαβει, το 360 εχει ΑΠΛΕΤΟ software και η εποχη που ειχε πολυ ενδιαφερον η κυριαρχια στα νουμερα για να διασφαλισει το software,

εχει περασει εδω και χρονια για το 360....

στο βιλαμπαχο βεβαια ακομα τριβουν.. ;)

ο,τι αλλο θες για τρολινγκ, υπαρχει το αντιστοιχο τοπικ!

αν μη τι αλλο σκεψου οτι τρολαρεις στο thread του παιχνιδιου το οποιο τοσο αγαπας, μπας και κοψεις ;ppPp

Δημοσ.

ρε p3tran είδα τώρα κάτι post σ απο τον απρίλη για το mgs4 και τις δηλώσεις για το 1/10 π είχε κάνει ο kojima και είδα οτι του χώνεις άσχημα, και θέλω να σε ρωτήσω αν όντως πιστεύεις οτι έπεσε τόσο έξω το mgs, και αν ξέρεις οτι ο kojima δεν είναι προγραμματιστής, έχει κάποιες γνώσεις, αλλά δεν είναι, σκηνοθέτης και σεναριογράφος των παιχνιδιών του είναι, τπτ περισσότερο το οποίο συνεπάγεται οτι κάνει σχέδια κτλ, αλλά προγραμματιστικά πέφτει έξω. κ δλδ άντε πες οτι το ps3 και ο cell είναι gtb, νομίζεις οτι το mgs θα γινόταν καλύτερα import στο xbox;

δλδ εσύ ενα παιχνίδι έργο ΄τεχνης σαν το mgs το βλέπεις σαν σκουπίδι επειδή κάποιοι το τερματίζουν με αμερικανιές στο easy; και το συγκρίνεις με το halo το οποίο είναι για πιτσα, μπύρα και χαβαλέ με τη παρέα;

Δημοσ.

να υποθεσω οτι εχεις παιξει κ αλλα κορυφαια παιχνιδια αυτης της γενιας και το λες αυτο..(gears' date=' mass effect, bioshock..)[/quote']

Ναι το gears of war είναι τόσο ενδιαφέρον τίτλος που στα μισά του παιχνιδιού τράβούσα τα μαλιά μου για να τελειώσει καθώς είχα σκυλοβαρεθεί. Έπαιξα μέχρι το τέλος αναζητόντας τον λόγο για τον οποίο το παιχνίδι έχει πέραση, αλλά μάλλον μόνο σε 15χρονα απευθύνετε, απ'οτι κατάλαβα. Ειδικα η ιδέα με το πριόνι που πρέπει να πετύχεις το σωστό timing είναι όλα τα λεφτά. Και το γαμάτο είναι ότι αν το πετύχεις η κάμερα παθαίνει επιληψία. Για να μην μιλήσω για το πιο κοινότυπο στόρυ που το έχουν αναπαράγει απο ταινίες, κινούμενα σχέδια μέχρι παιχνίδια στο παρελθόν (space invaders και πέρα). Οι κακοί εξωγήινοι έρχοντε να καταλάβουν την γή και οι φουτουριστικοί κολόβλαχοι(rednecks ντε) αμερικάνοι καλούντε άλλη μια φορά να σώσουν τον κόσμο πετόντας τις πιο ηλίθιες ατάκες που μπορεί να γράψει και ένα 5χρονο που πάσχει απο νοητική στέρηση. Το 50% της οθόνης κάθε φορά έχει χρώματα όπως μαύρο, μαύρο, μαύρο-γκρι, καφέ και μαύρο, αυτά είναι τα ωραία γραφικά; Που οι χαρακτήρες ούτε λαιμό δεν έχουν. Φαίνεται απο το πολύ γυμναστήριο και την τεστοστερόνη έχει γίνει ένα το κεφάλι με την πλάτη. Το AI των εχθρών είναι τόσο τρομερό που αν παραμείνεις καλυμένος τους βλέπεις να έρχοντε μες την χαρά να σε ξετρυπώσουν, δυσκολία υπό του μηδέν.

Τώρα όμως θα βγεί το gears of war 2 με περισσότερους εχθρούς στην οθόνη (ουάο), λες και είμαστε στις αρχές του 2000 για να διαφημίζουμε τα παιχνίδια μας για τον αριθμό των εχθρών. Περισσότερες επίσης video sequences που απαιτούν timing και στέλνουν την κάμερα αδιάβαστη. Οι space-rednecks σας προσκαλούν ακόμα μια φορά να βαρεθείτε την ζωή σας στο πιο επαναλαμβανόμενο run n' gun game της ιστορίας.

Εσείς ανακαλύψατε το gears of war ενώ άλλοι είχαν παίξει 10 χρόνια πρίν παιχνίδια του στυλ..

alien breed

abuse

cannon fodder

turrican

metroid

(και δεν συνεχίζω γιατί είναι μεγάλη η λίστα)

με κλάσεις ανώτερο gameplay απο το shoot and cover, cover more and melee. Τα "γρανάζια της βαρεμάρας" δεν είναι τίτλος για άτομα άνω των 15, τώρα αν θέλετε εσείς να μικροδείχνετε είναι άλλο θέμα, μπορείτε να παίζετε και Halo βέβαια για το οποίο θα μιλήσουμε άλλη φορά μιας και είναι χειρότερο απο το gears of war.

Δημοσ.

Εμένα που δεν είμαι 15 γιατί μου άρεσε και πολύ μάλιστα;

Σκέψου λίγο, αρέσει σε τόσο κόσμο, όλοι τους λάθος κάνουν;

Μπορεί εσένα να μη σου κάνει κλικ το παιχνίδι, να μην είναι του γούστου σου

(όπως και μένα δε μ' αρέσουν τα RPG και θεωρώ τα FinalFantasy βλακεία)

δε μπορείς να λες όμως οτι το παιχνίδι δεν είναι καλό. Δεν είναι καλό για σένα ναι, αλλά μη το γενικεύεις...

Επειδή όπως βλέπετε δε βγάζουν πουθενά αυτές οι συζητήσεις, απολαύστε επιτέλους την παιχνιδάρα που περιμένατε τόσο καιρό και μην αφήνετε κανέναν να σας το χαλάσει...

Τώρα είναι η σειρά μας να περιμένουμε τη βλακεία μας (GOW2) και αφήστε και μας να το χαρούμε... :mrgreen:

Δημοσ.

Φίλε το post μου έχει θέση εδω μέσα όσο έχουν τα post του petran και κάτι άλλων που έχουν μπει στο thread του MGS4 για να τρολάρουν και κανένας mod δεν κάνει τίποτα. Πλακίτσα όμως κάνουμε...μόνο όταν δεν μας πέρνει και για να κάνουμε dodge τα ban φυσικά.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Εδώ είναι το topic του MGS4 ή το topic P3tran vs Atomsk vs UDontNeedtoKnow??? Έχω αυτή την απορία, γιατί ως καινούργια στο forum νόμιζα ότι θα διάβαζα εντυπώσεις από αυτούς που ΕΠΑΙΞΑΝ το παιχνίδι και απορίες από αυτούς που ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ αλλά θέλουν να το παίξουν. Γιατί το κάνετε Ολυμπιακός vs Παναθηναικός το θέμα?

Το ότι δεν μας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι ή δεν μας αρέσει, σημαίνει αυτόματα ότι είναι και μάπα?

Κι εμένα δεν μου άρεσε το Gears αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγω για να το θάψω...

Αλήθεια p3tran έχω μια απορία ... το παιχνίδι το άγγιξες καν ή απλά γράφεις στο topic μόνο και μόνο για να "την πεις" σε κάποιους που όπως φαίνεται έχεις προσωπικά μαζί τους? Το λέω επειδή απ' ότι κατάλαβα τουλάχιστον οι άλλοι το έπαιξαν ενώ εσύ δείνεις άλλη εντύπωση (Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος)... Γιατί δεν ανοίγετε ένα δικό σας topic (ή και forum ακόμα:rolleyes:) για να λύσετε τις σοβαρές διαφορές σας πάνω στις "ηλεκτρονικές συσκευές παιχνιδιών" (μα πόσο κουτό μπορεί να είναι αυτό...) και κουράζετε τον αναγνώστη με τα εσώψυχά σας κατά της Sony ή της Microsoft?

Εγώ μπήκα στο topic και στο forum επειδή έχει μια μεγάλη κοινότητα, για να λύσω κάποιες απορίες σχετικά με το MGS4, αλλά απ' ότι βλέπω... μπήκα στο site της Λαμπύρη για ξεκατηνιάσματα.

Δημοσ.
μπορείτε να παίζετε και Halo βέβαια για το οποίο θα μιλήσουμε άλλη φορά μιας και είναι χειρότερο απο το gears of war.

Ok.Κι εσύ είσαι χειρότερος απο τον SQP.(mods sorry για τους χαρακτηρισμούς,αλλα δεν άντεξα)

:-)

Δημοσ.
Γιατί δεν ανοίγετε ένα δικό σας topic (ή και forum ακόμα:rolleyes:) για να λύσετε τις σοβαρές διαφορές σας πάνω στις "ηλεκτρονικές συσκευές παιχνιδιών" (μα πόσο κουτό μπορεί να είναι αυτό...) και κουράζετε τον αναγνώστη με τα εσώψυχά σας κατά της Sony ή της Microsoft?

Υπάρχει τέτοιο thread αλλά έχει ξεχιλίσει απο τα xbox trolls τα οποία μεταφέρθηκαν σε αυτό το thread μιας και κανένας δεν τους δίνει σημασία στο πρώτο.

Δημοσ.
Γεια σας παιδιά! Εδώ είναι το topic του MGS4 ή το topic P3tran vs Atomsk vs UDontNeedtoKnow??? Έχω αυτή την απορία, γιατί ως καινούργια στο forum νόμιζα ότι θα διάβαζα εντυπώσεις από αυτούς που ΕΠΑΙΞΑΝ το παιχνίδι και απορίες από αυτούς που ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΑΙΞΑΝ αλλά θέλουν να το παίξουν. Γιατί το κάνετε Ολυμπιακός vs Παναθηναικός το θέμα?

Το ότι δεν μας ενδιαφέρει ένα παιχνίδι ή δεν μας αρέσει, σημαίνει αυτόματα ότι είναι και μάπα?

Κι εμένα δεν μου άρεσε το Gears αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα βγω για να το θάψω...

Αλήθεια p3tran έχω μια απορία ... το παιχνίδι το άγγιξες καν ή απλά γράφεις στο topic μόνο και μόνο για να "την πεις" σε κάποιους που όπως φαίνεται έχεις προσωπικά μαζί τους? Το λέω επειδή απ' ότι κατάλαβα τουλάχιστον οι άλλοι το έπαιξαν ενώ εσύ δείνεις άλλη εντύπωση (Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος)... Γιατί δεν ανοίγετε ένα δικό σας topic (ή και forum ακόμα:rolleyes:) για να λύσετε τις σοβαρές διαφορές σας πάνω στις "ηλεκτρονικές συσκευές παιχνιδιών" (μα πόσο κουτό μπορεί να είναι αυτό...) και κουράζετε τον αναγνώστη με τα εσώψυχά σας κατά της Sony ή της Microsoft?

Εγώ μπήκα στο topic και στο forum επειδή έχει μια μεγάλη κοινότητα, για να λύσω κάποιες απορίες σχετικά με το MGS4, αλλά απ' ότι βλέπω... μπήκα στο site της Λαμπύρη για ξεκατηνιάσματα.

και άρχισες και εσύ αμέσως το ξεκατίνιασμα ..γιατί απορίες σχετικά με το MGS4 δεν βλέπω :-)

Δημοσ.

Ε βέβαια γιατί δεν βλέπω να παίρνω και απάντηση πάνω στο θέμα ενώ για το ξεκατήνιασμα που ανέφερα πιο πριν βλέπω ήδη δυο ενδιαφερόμενους σε μικρό χρονικό διάστημα...

Ωραία, για να τεστάρω λίγο, στους τίτλους τέλους παρατήρησα το λογότυπο της Ubisoft και του Assasin's Creed. Τι σημαίνουν όλα αυτά?

Άλλη απορία: Εχθές διάβασα κάπου οτι είναι διαθέσιμο κάποιο utility για το MGS μέσω PSN Store (αμερικάνικο) αλλά εχθές μετά το update δεν το εντόπισα.

Τα φώτα σας λοιπόν please...

Δημοσ.
Ωραία, για να τεστάρω λίγο, στους τίτλους τέλους παρατήρησα το λογότυπο της Ubisoft και του Assasin's Creed. Τι σημαίνουν όλα αυτά?

Αν ξαναπαίξεις το παιχνίδι κάνοντας 50 kills με μαχαίρι και 50 hold ups (που τους πιάνεις με CQC) και επίσης έχεις σύνολο >=25 alerts θα σου ξεκλειδώσει τα Altair Rags, την αμφίεση που έχει ο τύπος στο assassin's creed.

Άλλη απορία: Εχθές διάβασα κάπου οτι είναι διαθέσιμο κάποιο utility για το MGS μέσω PSN Store (αμερικάνικο) αλλά εχθές μετά το update δεν το εντόπισα.

Είναι το mgs encyclopedia ...μια εγκυκλοπέδια που μπορείς να ψάξεις για οτιδίποτε έχει σχέση με το metal gear solid universe. Είναι γύρω στα 70mb και είναι διαθέσιμη στο US και JP store προς το παρών.

Δημοσ.

δεν ειναι ετσι το θεμα στην συγκεκριμενη περιπτωση, απλα ειναι ενα κορυφαιο παιχνιδι, δεν μπορουν να το παιξουν, και θεωρουν σκοπιμο να προσπαθουν να πεισουν πρωτα τους εαυτους τους και μετα ολον τον υπολοιπο κοσμο οτι το παιχνιδι δεν αξιζει, επειδη δεν μπορουν να το παιξουν αυτοι.

Αν παρατηρησεις σε αντιστοιχα θεματα ομως για παιχνιδια του 360 δεν γινεται το ιδιο πραγμα απο την "αντιπαλη" πλευρα, τωρα γιατι οι moderators αφηνουν αυτη την κατασταση ειναι μια ευλογη απορια.

Για τις αποριες σου παντως σε καλυψε ο Atomsk και δεν χρειαζεται να πω κατι προς το παρον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...