Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ωρες για να το τελειωσεις ειναι αθλος, γιαυτο και το παιχνιδι σου δινει ενα emblem αν το κατορθωσεις, απλα τα περι "5 ωρες" ειναι δικαιολογιες που λετε στον εαυτο σας.

με το skip cut scene video εννοούσα :mrgreen:

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ωρες για να το τελειωσεις ειναι αθλος, γιαυτο και το παιχνιδι σου δινει ενα emblem αν το κατορθωσεις, απλα τα περι "5 ωρες" ειναι δικαιολογιες που λετε στον εαυτο σας.

Αθλος ειναι σε δυσκολια The Boss Extreme χωρις alerts και kills, και παλι το εχουν κανει αρκετοι, εγω το ξανατελειωσα σε liquid easy σε 3.30 ωρες και ειδα και κανα 2 cut scenes που μου αρεσαν.

Για τους φανς το παιχνιδι ειναι κορυφαιο αλλα για τους υπολοιπους αδιαφορο για αυτο υπαρχουν και διαφορες γνωμες, το σιγουρο ειναι οτι δεν ειναι το καλυτερο παιχνιδι της γενιας το καλυτερο παιχνιδι του PS3? ναι και με διαφορα μεγαλη.

Για μενα τη μεγαλυτερη εντυπωση μου την εκανε το Gears of War και αυτο θεωρω οτι ειναι τι καλυτερο παιχνιδι της γενιας, το πακετο απλα τα εχει ολα γραφικα, gameplay, ηχο, multiplayer ολα ειναι σε αρμονια.

Δημοσ.

Εγω που εχω και τις δύο κονσόλες πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια που εχω παιξει και το καλυτερο που εχει βγει στο ps3. Ενω στα περισσότερα που εχετε πει φιλοι vortex, anamenos (ps3 vs xbox360) συμφωνω, χανετε το δικιο σaς μπαινωντας σε αυτο το topic προσπαθώντας να θαψετε το παιχνιδι. το ποσα λεφτα εχει σκασει καποιος για να παιξει 7-8 ωρες καποιο παιχνιδι ειναι δικη του δουλεια και στο κατω κατω δεν τα εκλεψε απο κανενα μας. Μαθετε να ζητατε περισσοτερα απο αυτα που εχετε και οχι να μειωνετε αυτα που εχει ο απεναντι

Δημοσ.

butcher μην το σοβαρεύεις ρε και μας στεναχωρείς τώρα .. χαβαλέ κάνουμε εδώ ..πειράζει ο ένας τον άλλον απλά :)

Δημοσ.
Εγω που εχω και τις δύο κονσόλες πιστευω οτι ειναι ενα απο τα καλύτερα παιχνίδια που εχω παιξει και το καλυτερο που εχει βγει στο ps3. Ενω στα περισσότερα που εχετε πει φιλοι vortex, anamenos (ps3 vs xbox360) συμφωνω, χανετε το δικιο σaς μπαινωντας σε αυτο το topic προσπαθώντας να θαψετε το παιχνιδι. το ποσα λεφτα εχει σκασει καποιος για να παιξει 7-8 ωρες καποιο παιχνιδι ειναι δικη του δουλεια και στο κατω κατω δεν τα εκλεψε απο κανενα μας. Μαθετε να ζητατε περισσοτερα απο αυτα που εχετε και οχι να μειωνετε αυτα που εχει ο απεναντι

φίλε butcher εγώ ποτέ δεν είπα ότι το Metal Gear είναι κακό παιχνίδι ή κάτι άλλο αρνητικό, σε αυτό που συμφώνησα με τον Vortex είναι για την τιμή της κονσόλας

και για την στιγμή που μιλάμε είναι πολλά τα λεφτά για να έχεις ολόκληρο το πακέτο (PS3 + 1 μοχλό + MGS4+++) . Στο μέλλον όταν με το καλό μειωθεί η τιμή του PS3 θα είναι ποιο πιθανή μια αγορά της κονσόλας...

Δημοσ.
φίλε butcher εγώ ποτέ δεν είπα ότι το Metal Gear είναι κακό παιχνίδι ή κάτι άλλο αρνητικό, σε αυτό που συμφώνησα με τον Vortex είναι για την τιμή της κονσόλας

ναι γιατι ως γνωστον το PS3 μονο 1 παιχνιδι εχει, και αυτο ηταν δεν βγαινει αλλο.

Δημοσ.
ναι γιατι ως γνωστον το PS3 μονο 1 παιχνιδι εχει, και αυτο ηταν δεν βγαινει αλλο.

βασικά και σε αυτό θα συμφωνήσω, σε όλα τα υπόλοιπα με καλύπτει απόλυτα το ΧΒΟΧ360 ;) :-)

Δημοσ.

Βασικά από δω και πέρα το PS3 για μένα είναι αδιάφορο...το πείρα μονο k μονο για το MGS και τέλος...δεν ξέρω εάν θα ξανασχοληθώ και δεν το μετάνιωσα στιγμή...but hey that με!

Δημοσ.

Αν είσαι φαν της σειράς θα μπορούσες να υποστείς δεύτερη φορά το loading σε κάθε πίστα :P και να το ξαναπαίξεις μόνο και μόνο για να ξεκλειδώσεις πράγματα που σου έχουν ξεφύγει (ελπίζω μόνο να μπορείς να κόψεις τα βιντεάκια :P). Όπως γινεται και με τα περισσότερα games δηλαδή. Αυτά βέβαια δεν έχουν την ίδια χάρη γιατί δεν τα έχει φτιάξει μία μεγαλοφυία όπως ο kojima αλλά λέμε τώρα. :P Και πάλι όμως δεν λες ότι προσθέτουν replay value. Και τα achievments επίσης δεν προσθέτουν replay value. Replay value προσθέτουν πράγματα όπως διαφορετικοί χαραχτήρες με διαφορετικά skills και attributes, διαφορετικά plots και endings, διάφορα game modes κλπ.

Για τα υπόλοιπα τα fanboyίστικα που λες Udontneed2know

1. Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για το τι έχει πουλήσει η κάθε κονσόλα στην Ευρώπη και αυτά που παραθέτεις δεν είναι συγκρίσιμα στοιχεία.

2. Αυτό έλειπε να μην πούλαγε και το mgs που είναι πρώτη φίρμα στο playstation. Περίμενε λες κανείς να πατώσει? Τα ίδια δεν έγιναν και με το Halo πέρυσι και με το gears πρόπερσι?

3. 5 ώρες ο Πετράν προφανώς λέει για καθαρό gameplay, δηλαδή χωρίς τα cut-scenes.

Δημοσ.

3. 5 ώρες ο Πετράν προφανώς λέει για καθαρό gameplay, δηλαδή χωρίς τα cut-scenes.

Kαι πολυ ειναι , αναλογα με την δυσκολια ...

Δημοσ.

1. Δεν υπάρχουν ακριβή στοιχεία για το τι έχει πουλήσει η κάθε κονσόλα στην Ευρώπη και αυτά που παραθέτεις δεν είναι συγκρίσιμα στοιχεία.

ναι την ξερω αυτη την καραμελα , επειδη δεν υπαρχει μια NPD για την ευρωπη, οποια αλλη πηγη ειναι αναξιοπιστη, κοιμησου τον υπνο του δικαιου λοιπον, το Ps3 εχει περασει σε πωλησεις το 360 σε Ευρωπη και Ιαπωνια, μενει μονο η Αμερικη πλεον για κλεισουμε.

απο την στιγμη που δεν το εχει παιξει, δεν εχει ιδεα γιατι πραγμα μιλαει, αλλωστε ο χρονος gameplay ειδικα στο MGS4 που μπορεις να το παιξεις με εντελως διαφορετικο τροπο ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο, οπως επισης αλλο χρονο θα κανεις αν το παιξεις σε liquid easy και αλλον σε Big Boss Hard (για να μην πω Extreme)

Δημοσ.

udontneed2know λες οτι το mgs ειναι το κλαυτερο game αυτης της γενιας γενικοτερα...

να υποθεσω οτι εχεις παιξει κ αλλα κορυφαια παιχνιδια αυτης της γενιας και το λες αυτο..(gears, mass effect, bioshock..)

Δημοσ.
udontneed2know λες οτι το mgs ειναι το κλαυτερο game αυτης της γενιας γενικοτερα...

να υποθεσω οτι εχεις παιξει κ αλλα κορυφαια παιχνιδια αυτης της γενιας και το λες αυτο..(gears, mass effect, bioshock..)

το gears ναι σε ενα φιλο μου, τα αλλα δυο οχι, τουλαχιστον οχι ακομα.

Δημοσ.

0EUsmall.jpg

Cumulative PS3 Sales Pass Cumulative Xbox 360 Sales in Europe

ε και ειναι σε ενα αμοκ ο ανθρωπος, περιμενεις καποια συζητηση με επιπεδο? εδω δεν μπορουσε τον καλο καιρο, τωρα θα μπορεσει?(ΚΑΡΑLOLOLOL)

εγω ειμαι σε αμοκ? :lol: εσυ ποσταρεις console war θεματολογια στο thread του mgs :-D:-D(και μαλιστα μπαρμπουτσαλα-news ως συνηθως) :-D

χωρια που αυτο το αρθρο το εχετε ποσταρει γυρω στις 15 φορες απο την ημερα που βγηκε.:-D

βλεπω το κανατε και πιο επισημο, βαζοντας και τη σημαια της εοκ. ευγε! :mrgreen:

ολες τις αλλες φορες δεν εχω πει τιποτα, για να μη σας την σπασω.

ομως τωρα, ηρθε η ωρα σας και παλι..επειδη αυθαδιαζετε :-D

NEWS BULLETIN λοιπον(γιατι ολο μου ξεχνατε ατιμουτσικα :-D)

αυτο που ξερετε, ειναι οτι οταν η ms λεει "EUROPE", εννοει αυτο που δειχνει η σημαια σας στο πανω λινκ.

22 χωρες μεσα στην εοκ.

και 'sold' σημαινει retail sales.

αυτο που προφανως ΔΕΝ ξερετε (κανετε οτι το ξεχνατε :lol:), ειναι οτι sony οταν λεει "EUROPE", εννοει κατι διαφορετικο.

οριστε πως οριζει την EUROPE-ΕΥΡΩΠΗ ενας απο τους υπευθυνους τυπου της sony:

Europe (κατα sony) means

the whole of Western Europe,

Eastern Europe,

the Middle East,

Africa and

Russia.

ιδιο πραμα :lol::lol:

για τους μη-αγγλομαθεις, μεταφραση:

europe = εοκ, ανατ. ευρωπη :-), μεση ανατολη :-D, ρωσσια :-D και αφρικη :shock: :mrgreen:

α, και "sold" = shipped κατα sony.

παρακαλω λοιπον οπως αντικαταστηστε την σημαια που εχετε στο link με κατι πιο σωστο! (+135 σημαιες)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

για τους αγγλομαθεις, δινω ενα link και φυσικα google.

PS3 vs. Xbox 360: Who's Really Winning Europe?

αγαπητε udontneed2amok, για πολλοστη φορα, καλο διαβασμα.. ;] παω να δω το 2ο ημιχρονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...