Daredevil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 real time είναι φαίνεται από τις υφές άλλωστε
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ξερεις μωρε κατι σαν το achievements που κοκορευσεστε οτι δινει replay value στα παιχνιδια του 360... H Sony γιατι στο καινουργιο firmware και με 2 χρονια καθυστερηση ενσωματωνει πλεον τα Trophies....
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 real time είναι φαίνεται από τις υφές άλλωστε Για καποια λένε οτι δεν ειναι και γενικως υπαρχει μια εντονη συζητηση για αυτο το θεμα ... Προσωπικα κ εμενα μου φαινονται τουλαχιστον τα περισσοτερα real time ..
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 H Sony γιατι στο καινουργιο firmware και με 2 χρονια καθυστερηση ενσωματωνει πλεον τα Trophies.... Δεν εχω προβλημα με τα achievements , δεν καταλαβες μαλλον τι προσπαθουσα να πω, οποτε ας το πω φορα παρτιδα.... Δεν μπορει να ερχεται εδω μεσα ο αρχηγος των X-trolls και να μας λεει οτι κρυφα οπλα δεν αποτελουν replay value, απο την στιγμη που θεωρει τα achievements στο 360 οτι προσθετουν replay value.
v0rtex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 τα achievements δεν νομίζω οτι έχουν replay value ..πιο πολύ για να κοντράρουν οι gamers ποιος την έχει μεγαλύτερη (την σειρά απο ach) ..μ@λακιες κοινώς. Τώρα αν κάθεται ο άλλος και λιώνει το παιχνίδι μόνο και μόνο για να βγάλει το achievement είναι άλλο θέμα ..και μάλλον χρειάζεται ψυχανάλυση η φαρμακευτική αγωγή.
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δεν εχω προβλημα με τα achievements , δεν καταλαβες μαλλον τι προσπαθουσα να πω, οποτε ας το πω φορα παρτιδα.... Δεν μπορει να ερχεται εδω μεσα ο αρχηγος των X-trolls και να μας λεει οτι κρυφα οπλα δεν αποτελουν replay value, απο την στιγμη που θεωρει τα achievements στο 360 οτι προσθετουν replay value. αγορινα μου, εσυ στην προσπαθεια σου να βγαλεις το mgs "game of forever" θα μας πεις οτι μεχρι και το install καθε φορα σε καθε πιστα δινει replay value. να σου θυμισω και τι μας εγραψες παλι: Απιστευτα μυστικα οπλα, και μετα μας λενε οτι δεν εχει replay value :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: οσο για τα achievements, φυσικα και ΔΕΝ συγκρινονται με ενα unlockable οπλο. ΟΤΑΝ & ΑΝ θα δεις το αντιγραφο τους απο τη sony, τοτε θα αρχισεις σιγα-σιγα να καταλαβαινεις... γιατι με αλλο τροπο, χλωμο το βλεπω να καταλαβαινεις εσυ... και ουτε προσθετουν REplay value. OTAN γινονται σωστα, αποτελουν added value.
Daredevil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 τα achievements δεν νομίζω οτι έχουν replay value ..πιο πολύ για να κοντράρουν οι gamers ποιος την έχει μεγαλύτερη (την σειρά απο ach) ..μ@λακιες κοινώς.Τώρα αν κάθεται ο άλλος και λιώνει το παιχνίδι μόνο και μόνο για να βγάλει το achievement είναι άλλο θέμα ..και μάλλον χρειάζεται ψυχανάλυση η φαρμακευτική αγωγή. +100000 αλλά υπάρχουν πολοί τέτοιοι....
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 αγορινα μου, εσυ στην προσπαθεια σου να βγαλεις το mgs "game of forever" θα μας πεις οτι μεχρι και το install καθε φορα σε καθε πιστα δινει replay value. ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο παιχνιδι αυτης της γενιας ανεξαρτητως πλατφορμας, αλλωστε γιαυτο και εσυ και οι φιλοι σου εχετε σκασει, και μπαινετε σε αυτο το θεμα για να trollarete και μονο γιαυτο. οσο για τα achievements, φυσικα και ΔΕΝ συγκρινονται με ενα unlockable οπλο. ΟΤΑΝ & ΑΝ θα δεις το αντιγραφο τους απο τη sony, τοτε θα αρχισεις σιγα-σιγα να καταλαβαινεις... γιατι με αλλο τροπο, χλωμο το βλεπω να καταλαβαινεις εσυ... και ουτε προσθετουν REplay value. OTAN γινονται σωστα, αποτελουν added value. trolling, trolling, ακομα λιγο trolling, και ενα καλο trolling για τελειωμα, μπραβο συνεχιζεις απτοητος να μας δειχνεις το επιπεδο σου.
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 ειναι μεχρι στιγμης το καλυτερο παιχνιδι αυτης της γενιας ανεξαρτητως πλατφορμας :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: συμφωνα με αυτα που εχεις παιξει εσυ, μπορει. θυμισε μου...πριν απο το mgs4, το καλυτερο παιχνιδι της γενιας ητανε για σενα ποιο? α, ναι! το ...uncharted. και πιο πριν το heavenly sword.. Ι see a pattern here :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: trolling, trolling, ακομα λιγο trolling, και ενα καλο trolling για τελειωμα, μπραβο συνεχιζεις απτοητος να μας δειχνεις το επιπεδο σου. trolling ειναι τι ακριβως? μηπως το οτι μου βαζεις λογια στο στομα που δεν ειπα? ή μηπως το οτι κραζεις εσυ τα achievements σημερα, ενω παραμεθαυριο θα προσκυνας οτι κλεψιτυπη πολυκαιρισμενη μαλ@κεια σου σερβιρει η sony? εγω δεν εκρινα το mgear. απλα σχολιαζω τις δικες σου μπαρουφες: <<replay value = μυστικα οπλα>> :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: 5 ωρες gameplay ειναι αγαπητε μου το game of forever σου. παρτο χαμπαρι. ή ακομα καλυτερα, συνεχισε ετσι. μια χαρα διασκεδαση προσφερεις.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το trolling post σου δεν εχει αρκετα smiles, διορθωσε το σε παρακαλω, εχεις και ενα ονομα στην πιατσα μην το χαλας με τετοιες απροσεξιες. Oσο για την διαρκεια του Gameplay , ασε να μιλησει κανενας που το εχει παιξει, και οχι εσυ.
atomsk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 θυμισε μου...πριν απο το mgs4, το καλυτερο παιχνιδι της γενιας ητανε για σενα ποιο? για εσένα πιο είναι δηλαδή ;
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ελα μωρε atomsk τι ψαχνεις τωρα, τι περιμενεις να σου πει δηλαδη? βγαινει μια παιχνιδαρα που δεν μπορει να παιξει (αν και θα το ηθελε παρα πολυ) διαβαζει μετα και κατι τετοια αρθρα.. Cumulative PS3 Sales Pass Cumulative Xbox 360 Sales in Europe Metal Gear Solid 4 sells 1.3 million units on day one, drives hardware up 180% in America! ε και ειναι σε ενα αμοκ ο ανθρωπος, περιμενεις καποια συζητηση με επιπεδο? εδω δεν μπορουσε τον καλο καιρο, τωρα θα μπορεσει?
v0rtex Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 χαλαρώστε ρε ..τι βγαίνει μια παιχνιδάρα και δε μπορούμε να την παίξουμε ? στο σχολείο πάμε και περιμένουμε να μας κάνουν δώρο οι γονείς μας το ps3 στα γενέθλια μας νομίζεις ? Απλα το θεωρούμε πεταμένα λεφτά .. 500+ ευρώ για τις 5-6 ώρες που θα προσφέρει αυτό το παιχνίδι.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 5 ωρες για να το τελειωσεις ειναι αθλος, γιαυτο και το παιχνιδι σου δινει ενα emblem αν το κατορθωσεις, απλα τα περι "5 ωρες" ειναι δικαιολογιες που λετε στον εαυτο σας.
anamenos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 χαλαρώστε ρε ..τι βγαίνει μια παιχνιδάρα και δε μπορούμε να την παίξουμε ? στο σχολείο πάμε και περιμένουμε να μας κάνουν δώρο οι γονείς μας το ps3 στα γενέθλια μας νομίζεις ? Απλα το θεωρούμε πεταμένα λεφτά .. 500+ ευρώ για τις 5-6 ώρες που θα προσφέρει αυτό το παιχνίδι. πολύ σωστά το έθεσες Vortex
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα