nikolasz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 τρολλάρω μωρέ λίγο μην ψαρώνεις its called sarcasm φιλε μου.(για το skip αναφερομαι).
atomsk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 http://Και μηπως κανενας καταφερε να φτασει στο level που βγαζεις φωτο τις beauty and the beast?μιλαω για αυτο εδω http://www.gametrailers.com/game/1743.html#gameplay έχω βγάλει την laughing beauty, η πλάκα είναι πως αν βάλεις ένα κομματι στο ipod (ένα χαζοχαρούμενο pop γιαπονέζικο) αρχίζει και χορεύει και κάνει πως τραγουδάει
nikolasz Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 έχω βγάλει την laughing beauty, η πλάκα είναι πως αν βάλεις ένα κομματι στο ipod (ένα χαζοχαρούμενο pop γιαπονέζικο) αρχίζει και χορεύει και κάνει πως τραγουδάει λοοοοοοοοολ.Και πως εφτασες σε αυτο το level?εχω φαει τον κοσμο να το βρω αλλα τιποτα ρε παιδι μου...Κατι ακουσα οτι πρεπει να εχεις την camera αλλα αυτην την βρηκα μετα την laughing beauty.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Οντως αυτο ηταν μεγαλη βλακεια.Ενα upscale δεν μπορουσαν να κανουν : μα κανουν, στην αναλυση που υποστηριζει η TV σου, εμενα τρεχει σε 1080p.
Daredevil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 μου ήρθε εχθές, παιχνιδάρα, απίστευτα προσεγμένο παιχνίδι
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Απιστευτα μυστικα οπλα, και μετα μας λενε οτι δεν εχει replay value [gt]35300[/gt]
atomsk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 λοοοοοοοοολ.Και πως εφτασες σε αυτο το level?εχω φαει τον κοσμο να το βρω αλλα τιποτα ρε παιδι μου...Κατι ακουσα οτι πρεπει να εχεις την camera αλλα αυτην την βρηκα μετα την laughing beauty. Πρέπει να την αποφύγεις για 3 λεπτά όταν κυνηγάει να σε βιάσει, το background θα αλλάξει σε λευκό και αν βγάλεις την photo θα αρχίσει να ποζάρει ο kojima είναι ιδοφυία !
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Απιστευτα μυστικα οπλα, και μετα μας λενε οτι δεν εχει replay value οσο ζω, μαθαινω.. μυστικα οπλα = replay value.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Aκριβως οπως το ακους ειναι, ξερεις μωρε κατι σαν το achievements που κοκορευσεστε οτι δινει replay value στα παιχνιδια του 360...
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ωραια ...και ολα αυτα ειναι παιχνιδι ??? Δηλαδη το να σκεφτεις να βαλεις στο ipod ενα κομματι που θα χορεψει η laughing beauty ειναι gameplay και προσθετει στην εμπειρία ?? Και δεν μιλω μονο για το MGS4 , αλλα για ολα τα παιχνιδια που εχουν ενσωματωμενες τετοιες βλακειουλες, που οι περισσοτεροι ψαχνουμε και τις βρισκουμε απο το internet... Oσον αφορα τα achievement , ναι..οσο ειναι λογικα και δεν ζητουν εξωφρενικά πραγματα ,παιζουν το ρόλο ενος κινητρου και αν μη τι αλλο ξερεις που να απευθυνθεις για να δεις τι ζητανε και τι μπορεις να κανεις ... Σε καποια παιχνιδια όμως σαν το MGS4 π ου δεν σου δεινουν σχεδον κανενα στοιχειο , τι θα κανεις ?
atomsk Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ωραια ...και ολα αυτα ειναι παιχνιδι ???Δηλαδη το να σκεφτεις να βαλεις στο ipod ενα κομματι που θα χορεψει η laughing beauty ειναι gameplay και προσθετει στην εμπειρία ?? Και δεν μιλω μονο για το MGS4 , αλλα για ολα τα παιχνιδια που εχουν ενσωματωμενες τετοιες βλακειουλες, που οι περισσοτεροι ψαχνουμε και τις βρισκουμε απο το internet... Μακάρι και άλλοι δημιουργοί να είχαν το μεράκι να προσθέτουν τέτοιες "βλακειούλες" στα παιχνίδια τους.
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Oσον αφορα τα achievement , ναι..οσο ειναι λογικα και δεν ζητουν εξωφρενικά πραγματα ,παιζουν το ρόλο ενος κινητρου και αν μη τι αλλο ξερεις που να απευθυνθεις για να δεις τι ζητανε και τι μπορεις να κανεις ... Σε καποια παιχνιδια όμως σαν το MGS4 π ου δεν σου δεινουν σχεδον κανενα στοιχειο , τι θα κανεις ? Να αναλύσουμε τώρα ποια achievement είναι εντελώς παράλογα και άπιαστα (και περιττό να πω για τα secret που δεν σου δίνουν κανένα στοιχείο)... Τι λέμε τώρα; Τα easter eggs sto mgs μας πείραξαν;
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να αναλύσουμε τώρα ποια achievement είναι εντελώς παράλογα και άπιαστα (και περιττό να πω για τα secret που δεν σου δίνουν κανένα στοιχείο)...Τι λέμε τώρα; Τα easter eggs sto mgs μας πείραξαν; Μα εγω ήδη δηλωσα οτι δεν μιλω μονο για το MGS4 ....αλλα για ολα τα παιχνιδια που εχουν τετοια στοιχεια , δήθεν "μυστικα" και που ολοι εχουν ανοιχτο τον η/υ και ψαχνουν τα walkthrough για να τα βρουν ... Αν καποιος δεν σου δινει ενα στοιχειο για κατι , μονο απο καθαρη τυχη μπορεις να το βρεις ....
Daredevil Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 More Blu-ray justification? MGS 4 is it 32GB According to a 'scene dump' of MGS 4, the size of the game is roughly 32GB and that is the archive compressed size. quote: Some multiplication and division later shows that MGS4's size is roughly 32GB. And that's archive compressed, so it's most likely slightly larger than that. Some questions/comments: - Given that there's a main 4.5GB install plus additional installs per Act, how probable is it that they duplicated data on the disc? - Audio must be the main factor taking up so much space if the 18GB of free space (again, rough estimate) isn't enough for an extra language track (according to Ryan Payton, iirc). News Source: Neogaf
telegamesvg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 - Audio must be the main factor taking up so much space if the 18GB of free space (again, rough estimate) isn't enough for an extra language track (according to Ryan Payton, iirc). Μαλλον ή ποιο πιθανη εξηγηση που κυκλοφορει ,ειναι οτι ο Kojima για να γεμισει το δισκακι χρησιμοποιησε ασυμπιεστο ήχο... Το ενα θέμα ειναι αυτό και το αλλο ειναι με το αν ολα τα cut scenes ειναι real time ...και εκει οι αποψεις διυστανται..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα