Προς το περιεχόμενο

Metal Gear Solid 4: Guns Of The Patriots

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 377
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
To τέλος του act 3 και η μεγάλη μάχη στο act 5 προς το τέλος

Aυτό απο που το είδες ; Στις περισσότερες cutscenes έχει interactive στοιχεία, όπως το octocamo, την κίνηση της κάμερας και πολλές φορές υπάρχει ομαλό transition απο το cutscene στο gameplay (xωρίς δηλαδή να κοπεί το cutscene, να δείξει μαύρη οθόνη και να μπεί στο gameplay). Εμένα όλα real time μου φάνηκαν εκτός απο αυτά που ανέφερα.

Ακόμα και στο τελικό fight snake vs liquid υπάρχει το transition που λέω, οπότε δεν νομίζω να είναι prerendered video.

Δημοσ.

Στις 2 αυτές σκηνές δεν μπορείς να ζοομάρεις σε αντίθεση με όλες τις άλλες

Στο τέλος μιλάω για την μάχη με τα πλοία

Δημοσ.

Εγω παντος ευχαριστιεμαι πιο πολυ να παιζω MGS απο τα διαφορα sports game με το επαναλαμβανομενο gameplay που μετα απο μια ωρα αρχιζεις να τα βαριεσαι(τι να κανουμε δεν ειμαι του αθλητικου στυλ).Κaι βλεπω να παιζω το mgs κανα 2μηνο μεχρι να το ξεζουμισω.Το οφειλω αλλωστε στον εαυτο μου αφου μεγαλωσα με games πως το mgs.ΚΑι μην ξεχνατε το σημαντικοτερο.Τι και αν σε ενα μηνα η 2 μηνο θα εχουμε σταματησει να ασχολουμαστε μαζι του?Και μονο το οτι οταν θα περναν οι μηνες θα μας πιανει μια ορεξη να ξαναπαιξουμε games σαν αυτα αποδεικνυει ποσο αριστουργηματα ειναι.Και δεν αναφερομαια αποκλειστικα στο mgs.Υπαρχουν και αλλα παλαιοτερα παιχνιδια τα οποια μας προκαλουν μια νοσταλγια και μας κανουν να τα ξαναπαιζουμε.

Δημοσ.

Οι Πωλησεις της εβδομαδας, το Metal Gear ειχε σημαντικη επιπτωση.

Hardware:

DS_b.png 457,366 (+14%)

PS3_b.png 320,414 (+112%)

Wii_b.png 296,991 (-10%)

PSP_b.png 205,249 (+3%)

X360_b.png 130,483 (-2%)

PS2_b.png 102,431 (+13%)

Και σαν software πουλησε 1,412,440 κομματια.

Δημοσ.
Για PS2 έχει κυκλοφορίση?

παίζει να κυκλοφορήσει σε ταινία (σε απλό DVD, που δε θα έχει τα ενοχλητικά game scenes που αναγκάζεσαι να παίζεις) :P:p

Δημοσ.
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriot = 1024x768 (2xAA, temporal)

Οντως αυτο ηταν μεγαλη βλακεια.Ενα upscale δεν μπορουσαν να κανουν :P.Αλλα παρόλα αυτα πρεπει να παραδεχτουμε πως εχει τα ωραιοτερα μοντελα χαρακτηρων που εχουν κυκλοφορησει μεχρι σημερα.Νομιζεις οτι ειναι αληθινα.ΚΑι μην ξεχνατε την εκπληκτικη κινηση των gekkos.Αλλα επιτελους σταματηστε να ειστε graphics whores ρε παιδια και δωστε βαση στο gameplay.Ευχαριστηθητε το ρημαδι το game επιτελους!

Δημοσ.

http://www.gamesradar.com/f/five-reasons-mgs4-is-awesome-in-video/a-20080613154539278081

οριστε και 5 λογοι για τους οποιους το mgs ειναι απιστευτο.

Και μηπως κανενας καταφερε να φτασει στο level που βγαζεις φωτο τις beauty and the beast?μιλαω για αυτο εδω

http://www.gametrailers.com/game/1743.html#gameplay

Δημοσ.
παίζει να κυκλοφορήσει σε ταινία (σε απλό DVD, που δε θα έχει τα ενοχλητικά game scenes που αναγκάζεσαι να παίζεις) :P:p

ξερετε οτι υπαρχει επιλογη για skip φανταζομαι?:P

Δημοσ.

ΛοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΛ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...