raven360 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δεν είναι real time τα video εκτός απο 2 Πως δεν ειναι? αφου σε καθε video αν κουνησεις το sixaxis κανει reset το octocamo.. Συμφωνω με το review που εδωσε ο ultra, αν και εγω προσωπικα σαν μεγαλος φαν περιμενα περισσοτερα οχι σε θεματα gameplay και γραφικων μιας και με καλυψε και με το παραπανω αλλα σε θεμα ιστοριας και χαρακτηρων. παντως ειναι παιχνιδαρα οπως και να το κανουμε....)
p3tran Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ε ναι αν κάποιοι παίζουν katamari λογικό να μην τους αρέσει το review.. τι τρεχει με το katamari φιλος? ;p
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Για όσους δεν κατάλαβαν την σύγκριση με το τέννις την έκανα για να δείξω ότι μετά από 1 μήνα δεν θα παίζει κανείς mgs4 (όταν το τερματίσουν όλοι και παίξουν και λίγο το ανύπαρκτο online), αλλά πάρα πολύς κόσμος θα παίζει top spin 3 για πολύ καιρό. Το mgs4 είναι πολυ καλό παιχνίδι 1 μήνα μάξιμουμ, ενώ το top spin 3 δεν το βαριέσαι αν σου αρέσει. Αυτή την υπερβολή ήθελα να δείξω...
p3tran Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 πολυ, αντι για το τεννις που δεν εχει βγει ακομα, λες ενα "GEARS" (halo/cod/κ.α.) που παιζεται αδυσωπητα και ανελεητα και αδιακοπα απο την ημερα που βγηκε, και περνας το μηνυμα καλυτερα.. 8p
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Απλά το ανέφερα ως παράδειγμα γιατί εγώ θα το λιώσω προσωπικά το top spin 3...LOL
atomsk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Για όσους δεν κατάλαβαν την σύγκριση με το τέννις την έκανα για να δείξω ότι μετά από 1 μήνα δεν θα παίζει κανείς mgs4 (όταν το τερματίσουν όλοι και παίξουν και λίγο το ανύπαρκτο online), αλλά πάρα πολύς κόσμος θα παίζει top spin 3 για πολύ καιρό. Μπορεί μετά απο ένα μήνα να μην το παίζει κανείς (αν και αμφιβάλω μιας και σε replayability value πέρνει υψηλή βαθμολογία) αλλά ξεχνάς ότι τα mgs είναι κλασικά παιχνίδια που τα παίζεις και μετά απο χρόνια. Δεν είναι λίγοι αυτοί που ξανατερμάτισαν τα προηγούμενα της σειράς πριν βγεί το MGS4. Απο την άλλη ..δεν νομίζω μετά απο 5 χρόνια να παίξει κανείς το gears of war όταν θα βγούν καλύτερα pew pew games με καλύτερα γραφικά-μπλιμπλίκια και ακόμα πιο macho τύπους που σκοτώνουν alien απο διαφορετικό γαλαξία αυτή τη φορά. Όσο για το οnline του mgs το προτιμώ απο το "σπασμοδικό" gameplay γρήγορων fps αλλά αυτό έχει να κάνει με την προτίμηση του καθενως.
v0rtex Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 το mgs3 το τερμάτισες πολλές φορές όταν το είχες στο ps2 ?
Udontneed2know Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Εγω απο 3 φορες τα MGS2 και 3, και αν δεν ειχα δανεισει σε ενα φιλο το Ps2 μου, θα τα τερματιζα και 4η πριν παιξω το 4. Οσο για το "ανυπαρκτο" online να θυμισω οτι ειναι αυτο το οποιο επεσαν οι servers την πρωτη μερα της beta λογω της τεραστιας ζητησης, και χρειαστηκε μια εβδομαδα ωστε να κανουν αναβαθμισεις και να αρχισει τελικα η beta.
raven360 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 το mgs3 το τερμάτισες πολλές φορές όταν το είχες στο ps2 ? Εγω 6,7 φορες, ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια στο PS2 και το καλυτερο mgs μαζι με το πρωτο..
atomsk Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 το mgs3 το τερμάτισες πολλές φορές όταν το είχες στο ps2 ? Το mgs3 είναι το μόνο που δεν έχω παίξει αλλά ψήνομαι να αγοράσω PS2 κυρίως για το mgs3. Το 1 το έχω τερματίσει σε σπίτι φίλου, αργότερα στο pc μου και πριν κάνα μήνα στο PSP και θέλω να βρω και το twin snakes για Game Cube απο ebay για να το παίξω στο Wii. Το mgs2 το είχα τερματίσει μια φορά, είχα φάει κόλλημα με τα VR missions και επίσης πριν απο λίγο καιρό κάθησα και είδα στο youtube όλο το walkthrough. To mgs4 το παίζω για 3η φορά μιας και έχει αρκετά unlockables και easter eggs και πέραν αυτών τα πρώτα acts μπορείς να τα παίξεις με διαφορετικούς τρόπους, το online του δεν το έχω αγγίξει ακόμα.
jimbrav Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Παιδιά θα σας μιλήσω αντικειμενικά γιατί έχω και τις τρεις κονσόλες (360,ps3,wii). Αγόρασα λοιπόν το mgs4. Είμαι αυτή την στιγμή στο act4 από τα πέντε act που έχει,κι ενώ το έχω παίξει μόλις 2 μέρες ημερολογιακά, και 13 ώρες παικτικά...Και παραθέτω εντυπώσεις: Ναι εξαιρετική σκηνοθεσία, διάλογοι, ατμόσφαιρα, φοβερό σενάριο, έντονη δράση στα βίντεο, και πόρωση κάποιες στιγμές. Αλλά μέχρι εκεί. Ούτε τα γραφικά του με ενθουσίασαν (πολύ καλύτερα τα γραφικά του gears of war πχ), ούτε το gameplay του. Τα γραγικά έχουν ελάχιστη χρωματική παλέτα, μηδέν σκιάσεις και καθόλου λεπτομέρειες στα περιββάλοντα (μόνο το νερό στο act2 ήταν εκπληκτικό!). Είναι ακριβώς σχεδόν ίδιο με τα προηγούμενα mgs. Καμία καινοτομία σχεδόν. Έχω παίξει 13 ώρες όπως λέει το μηχάνημα, αλλά από αυτές μετά βίας οι 6-7 είναι gameplay. Σόρρυ παιδιά αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Πολύ βίντεο ρε φίλε Κοτζίμα! Ταινία το έκανες το θέμα! Φανταστείτε ότι το μάξιμουμ gameplay μέσα στο κάθε act ότι βγαίνει τρέχοντας μέσα σε ένα τέταρτο! Για να ακολουθήσει περίπου μισή ώρα βίντεο! Και μεταξύ των acts έχει πάντα mission briefing video περίπου 20 λεπτά το καθένα! Σε σημείο που βαριέσαι και αλλάζεις κανάλι! Και για το ΑΙ στο gameplay, θα πω ότι είναι λίγο ηλίθιο. Και το παίζω μια δυσκολία πριν το big boss hard. Βλέπουμε βίντεο από μια γυναίκα χταπόδι να ξεκοιλιάζει κόσμο με τα πλοκάμια της, και όταν την αντιμετωπίζεις εσύ, την νικάς χαλαρά περπατώντας και πυροβολώντας την! Και το σούπερ ρομπότ με τα 700 μέτρα άλμα και καλά, θα σε ακουμπάνε καν! Δεν αξίζει με τίποτα δεκάρι το παιχνίδι! Χάνει πολύ σε γραφικά, replay value, χρόνο τερματισμού (πολύ μικρό), λιγοστός χρόνος gameplay σε σχέση με τα βίντεο! Όμως παρόλα αυτά ο Κοτζίμα έχει φτιάξει με τέτοιο τρόπο τα βίντεο έτσι ώστε να σε πορώσει και να θέλεις να βλέπεις τί έχει παρακάτω και να κολλάς! Αφήστε όμως που μετά απο κάθε act κάνει 3 λεπτά Install στον δίσκο, εκτός από το αρχικό 10λεπτο install! Πολλά μα πάρα πολλά λάθη για μένα. Δεν θέλω να φανώ προκατηλλημένος. Δεν έχω τίποτα ενάντια στην sony και το mgs, αλλά το 10αρι σε όλους τους τομείς δεν το αξίζει, παρά την ένταση του παιχνιδιού (των βίντεο περισσότερο δηλαδή). Είναι απλά το κλείσιμο της MGS ιστορίας που όλοι οφείλουμε να παίξουμε και γιαυτό ίσως ο Κοτζίμα του έδωσε μια πιο κινηματογραφική χροιά, με περισσότερο βίντεο και λιγότερο gameplay. Χαλάλι του Snake όμως... Υ.Γ. Είδα μόλις ένα εκπληκτικό βίντεο από το top spin 3 που βγαίνει σε 3-4 μέρες και έπαθα πλάκα! Τι MGS4 και --------? Εκεί να δείτε λιώσιμο! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στο topic του top spin 3 να πάθετε την πλάκα σας... ρε σι polakis21 μη το μπερδευεις με το pro...looool
polakis21 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Πολύ αστείο... Δεν ξέρω τι λες φίλε, το σίγουρο είναι πάντως ότι πιο πολύ καιρό θα παίζει κάποιος top spin 3 (αν του αρέσουν τα sport games) παρά mgs4... Εγώ πάντως αυτό θα κάνω. Ήδη το mgs4 πάει στην άκρη σιγά σιγά. De facto
privateer Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Πως δεν ειναι? αφου σε καθε video αν κουνησεις το sixaxis κανει reset το octocamo.. Συμφωνω με το review που εδωσε ο ultra, αν και εγω προσωπικα σαν μεγαλος φαν περιμενα περισσοτερα οχι σε θεματα gameplay και γραφικων μιας και με καλυψε και με το παραπανω αλλα σε θεμα ιστοριας και χαρακτηρων. παντως ειναι παιχνιδαρα οπως και να το κανουμε....) Ναι λάθος μου τελικά, για την ακρίβεια όλα τα videos είναι real time εκτός απο 2
darklordvader77 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 ρε παιδια γινεται να συγκρινουμε μήλα με πορτοκάλια??? όσο άτοπο ειναι αυτο, αλλο τοσο ειναι να συγκρινουμε action-stealth με sports! Σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι.. το ένα βασίζεται σε Single Player Values το άλλο σε Multiplayer Values κυριως.. το καθενα για το λογο του ειναι ξεχωριστο κ παιζεται ευχαριστα! Τέρμα!
Udontneed2know Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2008 Εγώ πάντως αυτό θα κάνω. Ήδη το mgs4 πάει στην άκρη σιγά σιγά. Polakis21, δεν ξερω γιατι αλλα εχω μια υποψια οτι το παιχνιδι το εχεις νοικιασμενο. @privateer μπορεις να μας πεις για ποια video μιλας?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα