hkosmidi Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλημέρα, ένας εξωτερικός δίσκος μου τα έφτυσε. Με USB δεν το αναγνώριζε καθόλου. Τον έβγαλα απο τη θήκη τον έβαλα στο PC (ATAPI δίσκος) αλλά ούτε εκεί τον αναγνώριζε (ούτε το BIOS ούτε το linux). Δοκίμασα το κόλπο με την κατάψυξη (τον άφησα 2 ώρες) και όταν τον έβαλα ναι μεν τον αναγνώρισε το BIOS αλλά άργησε ΠΑΡΑ πολύ να bootαρει οπότε και τον έχασε. Γιατί τα λέω αυτά που είναι άσχετα με το topic; Ε μήπως έχει καμιά ιδέα κανείς. Τώρα τον έχω αφήσει από χθές το βράδυ στην κατάψυξη οπότε και θα το δοκιμάσω ξανά το απόγευμα. Στο θέμα τώρα. Θέλω να αγοράσω άλλον. Και σκέφτομαι είτε να πάρω έναν άλλον ATAPI (αν υπάρχουν ακόμα) και να τον βάλω στο κουτί του προηγούμενου ή να πάρω κάτι σαν αυτό: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69980759&product=1056433 Το ερώτημα είναι που μπορεί να έχω πρόβλημα με τον μικρό δίσκο; Απ' όσο έχω δεί δεν δουλεύει με usb hubs (εκτός αν έχουν τροφοδοσία). Απο κραδασμούς τι γίνεται; Είναι πιο ανθεκτικός; Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.