kosmasgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Καλησπέρα. Εχω στον έναν σκληρό τα XP και στον άλλο τα Vista. Για να μην μπαίνω συνέχεια Bios και να αλλάζω το boot priority ώστε να ξεκινάω όποιο σκληρό και συνεπεία λειτουργικό θέλω , υπάρχει κάποιος τρόπος να μου βγάζει επιλογή απο μόνο του ποιο λειτουργικό θέλω να φορτώσω ( Οπως γίνεται όταν είχα 2 Partitions - 2 λειτουργικά) ? Υπενυθμίζω ότι δεν έχω Partitions. Είναι 2 σκληροί με διαφορετικό λειτουργικό ο καθένας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
alexb_10 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κάποιες μητρικές το υποστηρίζουν αυτό. Νομίζω με το F2 ή F11 σου ανοίγει το boot manager και απο εκεί διαλέγεις απο ποιο μέσο θα ξεκινήσει.
Tzimmys Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Γίνεται. Θέλεις το VistaBootPro. Δουλεύει 1000 %, το χρησιμοποιούσα καιρό. Οδηγίες θα βρεις στο site.
kosmasgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δεν έβγαλα άκρη. Βασικά μου βγάζει σφάλματα το πρόγραμμα τίποτα άλλο έχουμε ?
Tzimmys Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Το easy bcd κάνει επίσης την ίδια δουλεία, αλλά που κόλησες με το vista boot pro? Είναι πολύ καλύτερο. Πες που χρειάζεσαι βοήθεια.
Tzimmys Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Βασικά δώσε μου ένα mail να σου στήλω έναν απλό οδηγό για το vista boot pro.
kosmasgr Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Υποθέτω ότι εδώ θα επιλέξω κάτι έτσι ? Στον δίσκο C εχω vista και στον D έχω τα XP. Δεν είναι partiotions αλλά ξεχωριστοί σκληροί Μου βγάζει και αυτό στην αρχή πριν ξεκινήσω το πρόγραμμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.