Προς το περιεχόμενο

Πολυεθνικά εστιατόρια

alexmor

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εψαξα λιγο κ δε βρηκα καποιο αναλογο θεμα σχετικα με εστιατορια συγκεκριμενων χωρων.

Ετσι θα ηθελα τις προτασεις σας απο εγγυημενα καλα μαγαζια κ οσο γινεται πιο φθηνα, για κινεζικη κ μεξικανικη κουζινα(μην υπερβαινουν δλδ τα 25-30Ε).

Επειδη πριν κανα μηνα ειχα παει σε ενα κινεζικο στη Συγγρου κ δεν εμεινα ευχαριστημενος οπως κ σε ενα μεξικανικο στην Αγια Παρασκευη θα θελα προτασεις για μαγαζια αλλα κ για συγκεκριμενα πιατα .

Επισης εχω δει καποια κινεζικα σε στυλ φαστ φουντ ,εχετε αποψη για αυτα?

Εννοειται πως οποιος θελει προτεινει κ αλλων χωρων κουζινες

Ευχαριστω κ ελπιζω αυτο το θεμα να βοηθησει κ αλλους .

Δημοσ.

Για κινέζικο Golden Phoeinix στη Βουλιαγμένης. Για μεξικάνικο δεν νομίζω να βρεις κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά από το Amigos (το Buffallo Bill's είναι καλό αλλά θα πάει κάνα σαραντάρι το άτομο).

Από εκεί και πέρα δεν θα σταματήσω ποτέ να προτείνω την Bayern στη Γλυφάδα (γερμανικό εστιατόριο), την Divers στην Καλλιθέα (μπυραρία), την Ούρφα στην Άνω Γλυφάδα (πολίτικο) καθώς και τη La Strega στο Φάληρο (ιταλικό εστιατόριο - πιτσαρία).

Δημοσ.

Εχω την εντυπωση πως ο χρυσος φοινικας ειναι λιγο ακριβος για μενα ,δεν ειμαι κ σιγουρος

Οσο για το αμιγκος αυτο ειναι το μεξικανικο που πηγα κ δε με ενθουσιασε ,βεβαια μπορει να εφταιγε αυτο που εφαγα που ηταν σαν μπουρεκακι .

Αυτο το ιταλικο που προτεινεις σε τι τιμες κυμαινεται?Κατι σα λα παστερια?

Δημοσ.

Το el taco bueno στην αρχή της Εθνικής Αντιστάσεως είναι αρκετά καλό και κυμαίνεται σε αυτά τα λεφτά... (τα οποία είναι απαράδεκτα πολλά βέβαια, το μεξικάνικο και πόσο μάλλον το κινέζικο είναι φτηνά φαγητά).

Δημοσ.
Εχω την εντυπωση πως ο χρυσος φοινικας ειναι λιγο ακριβος για μενα ,δεν ειμαι κ σιγουρος

Οσο για το αμιγκος αυτο ειναι το μεξικανικο που πηγα κ δε με ενθουσιασε ,βεβαια μπορει να εφταιγε αυτο που εφαγα που ηταν σαν μπουρεκακι .

Αυτο το ιταλικο που προτεινεις σε τι τιμες κυμαινεται?Κατι σα λα παστερια?

Η La Strega είναι πιο πολύ σαν πιτσαρία (αν και κάνει και πολύ ωραίο burger). Θεωρώ τη La Pasteria την ταυτοποίηση της υπεραξίας. Εξαιρείται η LP στο Κολωνάκι που πραγματικά έκανε τη διαφορά, τουλάχιστον πολλά χρόνια πριν που πήγαινα. Όσο για το amigos ούτε εμένα με ξετρέλανε αλλά γενικότερα δεν είμαι φαν του μεξικάνικου φαγητού (πολίτικο και γερμανικό και μπορώ να τρέφομαι για 50 χρόνια). Κάνε μια χάρη στον εαυτό σου, έτσι και σου αρέσει η γερμανική κουζίνα και πήγαινε στην Bayern (μισόλιτρη Maerzen, ποικιλία λουκάνικα και πανσέτες θα έπρεπε να επιβάλλονται προς καθημερινή κατανάλωση με νόμο).

Δημοσ.

Αν κανεις αυτη τη χαρη καθημερινα στον εαυτο σου ,η χοληστερινη δε θα σου κανει χαρες!!!

Γενικα οχι μονο τα κινεζικα ,μεξικανικα αλλα κ ολες οι αλλες εθνικες κουζινες ειναι πολυ ακριβες γιαυτο που προσφεροιυν .

Ειχα παει σε μια μπυραρια στην Αργυρουπολη κ ειχα παρει μια μπυρα κ μια ποικιλια κρεατων μαζι με αλλα 4 ατομα κ πληρωσαμε 22 Ε ο καθενας .Οπου αυτη η ποικιλια ειχε μπιφτεκι ,λουκανικο πανσετα κατι σαλτσες κ λιγη σαλατα .Κ καλα ποικιλια για 4 ατομα ,ισα που τσιμπησαμε .

Ενω πηγαινεις σε μια ελληνικοτατη ταβερνα παιρνεις τα παιδακια σου τις σαλατες σου τα τζατζικια σου κ πινεις κ κρασι κ πληρωνεις το πολυ 20Ε.

Στο ενα απλα τσιμπας κατεψυγμενα λουκανικα κ μπιφτεκια κ στο αλλο σκας με κρεατα κ ορεκτικα που ειναι αληθινα νοστιμα.

Θα μου πεις γιατι πας?

Ε πηγα μια φορα στο συγκεκριμενο κ τη πατησα ,οπως κ στο κινεζικο οπως κ στο μεξικανικο.

Γιαυτο κ εκανα αυτο το θεμα για να βοηθηθουμε κ να δοκιμασουμε πραγματα που αξιζουν κ οχι οτι δηθεν υπαρχει κ ειναι καθαρη κοροιδια.

Ωχ πολλα εγραψα!!

Συνεχιζω ομως να θελω να ακουσω προτασεις !!!

Δημοσ.

Aztec Ν. Ερυθραία.Πολύ καλή μεξικάνικη κουζίνα.Από τιμές κυμαίνεται στα όρια που βάζεις, αλλά φυσικά μπορεί να ανέβει και πάρα πολύ.

Δημοσ.
Αν κανεις αυτη τη χαρη καθημερινα στον εαυτο σου ,η χοληστερινη δε θα σου κανει χαρες!!!

Γενικα οχι μονο τα κινεζικα ,μεξικανικα αλλα κ ολες οι αλλες εθνικες κουζινες ειναι πολυ ακριβες γιαυτο που προσφεροιυν .

Ειχα παει σε μια μπυραρια στην Αργυρουπολη κ ειχα παρει μια μπυρα κ μια ποικιλια κρεατων μαζι με αλλα 4 ατομα κ πληρωσαμε 22 Ε ο καθενας .Οπου αυτη η ποικιλια ειχε μπιφτεκι ,λουκανικο πανσετα κατι σαλτσες κ λιγη σαλατα .Κ καλα ποικιλια για 4 ατομα ,ισα που τσιμπησαμε .

Ενω πηγαινεις σε μια ελληνικοτατη ταβερνα παιρνεις τα παιδακια σου τις σαλατες σου τα τζατζικια σου κ πινεις κ κρασι κ πληρωνεις το πολυ 20Ε.

Στο ενα απλα τσιμπας κατεψυγμενα λουκανικα κ μπιφτεκια κ στο αλλο σκας με κρεατα κ ορεκτικα που ειναι αληθινα νοστιμα.

Θα μου πεις γιατι πας?

Ε πηγα μια φορα στο συγκεκριμενο κ τη πατησα ,οπως κ στο κινεζικο οπως κ στο μεξικανικο.

Γιαυτο κ εκανα αυτο το θεμα για να βοηθηθουμε κ να δοκιμασουμε πραγματα που αξιζουν κ οχι οτι δηθεν υπαρχει κ ειναι καθαρη κοροιδια.

Ωχ πολλα εγραψα!!

Συνεχιζω ομως να θελω να ακουσω προτασεις !!!

Κάνουμε και κάνα καλαμπούρι μωρέ, μη μου χαλάς το ίματζ!

Για την μπυραρία στην αργυρούπολη πρέπει να εννοείς το "?" (τί όνομα είναι αυτό ρε γαμώτο). Ούτε εμένα μου άρεσε ιδιαίτερα και το σέρβις ήταν ψιλο-χοντρο-απαράδεκτο. Η Bayern πάντως είναι γερμανικό εστιατόριο, με ότι αυτό συνεπάγεται...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...