BRAXOS Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Εχθες απεκτησα καινουριο Υ/Η οπου συναρμολογησα μονος μου και αντιμετωπιζω προβλημα. Δεν αναβει η οθονη. Ο σκληρος δισκος αναβει, τα φωτακια κανονικα, οι ανεμιστηρες και του επεξεργαστη και της καρτας γραφικων κανονικα. Εκανα reset bios, εβγαλα μνημες, τα παντα. Αλλα τπτ. Το τροφοδοτικο ειναι 1000 αρη.Η καρτα γραφικων ειναι η EVGA 9800 και η μητρικη asus
angmar Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Δημοσ. 13 Μαΐου 2008 Την κάρτα γραφικών δοκίμασες να την βγάλεις και να την ξκαναβάλεις; Βεβαιώθηκες πως κούμπωσε καλά; Σύνδεσες την/τις τροφοδοσίες της κάρτας σωστά;
outlaw star Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 θα φανεί ηλίθιο αυτό που θα πω αλλά την οθόνη την συνέδεσες κανονικά στην κάρτα??ρωτάω για παν ενδεχόμενο....επίσης η μητρική περνάει κανονικά το post?(κάνει το χαρακτηριστικό ήχο)?
BRAXOS Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ναι ναι ολα τα εχω κανει αυτα. η καρτα λειτουργει και τα ανεμηστηρια της το ιδιο....
equi1908 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 ναι ναι ολα τα εχω κανει αυτα. η καρτα λειτουργει και τα ανεμηστηρια της το ιδιο.... Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα (εχω και γω την 9800 gx2). Σε εμενα το προβλημα ηταν οτι η μητρικη δεν υποστηριζε pcie 2 και αλλαξα μητρικη. Εσυ βεβαια λες οτι ειναι καινουριο το pc οποτε μηπως χρειαζεται καποιο bios update?
BRAXOS Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 εχω αυτη την μητρικη http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1096257 μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημμα. update bios πως να κανω που δεν αναβει;
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Σε εμενα το προβλημα ηταν οτι η μητρικη δεν υποστηριζε pcie 2 και αλλαξα μητρικη Ντουκ....καλά κ σε μένα τώρα 2 εβδομάδες πώς παίζει στην p5nd2?λες να υπήρχε pci-e 2 πριν 3 χρόνια?άκυρο..αποκλείεται να φταίει αυτό.. Τι μνήμες έχεις?δώσε λινκ όπως έκανες κ στην μητρική..δοκίμασε να βάλεις ενα dimm ή να τα βάλεις (αν είναι 2) σε ένα κανάλι..όχι dual channel..
BRAXOS Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 πηρα αυτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1023543 αλλα δοκιμασα και ενος φιλου αυτες http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977727&product=1097032 τις εχω βαλει με ολους τους συνδιασμους. λουστικα και με ουλτρεξ αλλα τιποτα
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 λουστικα και με ουλτρεξ αλλα τιποτα Σοβαρά?κ νόμιζα πως κάνει δουλειά..πρέπει να γυρίσουμε στο wash & go..:lol: Χμμ...εδώ έχουμε σοβαρό πρόβλημα..κάνα μπιπ ακούς?καλά αυτό που έχει μέσα στην συσκευασία του striker, το μονιτορ, δείχνει τίποτα?
BRAXOS Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 τα εχω παιξει βραδιατικα! κανουν οι μνημες ετσι; μπιπ δεν ακουγεται... εβαλα και μια παλια 19 αρα που ειχα αλλα τπτ και αυτη. δεν δινει σημα καθολου...
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 εβαλα και μια παλια 19 αρα που ειχα αλλα τπτ και αυτη. δεν δινει σημα καθολου... Η κάρτα μας έχει 2 dvi εξόδους..δοκίμασες κ τις 2?ίσως να μην δίνει στην 2η σήμα.. κανουν οι μνημες ετσι; Ναι οι μνήμες κάνουν..
parisb Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Βραχυκλωμα μυριζομαι. Μηπως δεν την εχεις βιδωσει καλα και ακουμπαει στο μεταλικο κουτι? Βγαλε τη motherboard απο το κουτι, ακουμπησε την σε μια ξυλινη επιφανεια ή ακομα και σε ενα κομματι απο χαρτοκουτο και δες μηπως ετσι παιξει... Και φυσικα ξεκινα με οσο το δυνατον τα βασικα πανω, επεξεργαστη, μια μνημη, καρτα γραφικων...
Venisk Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Βραχυκλωμα μυριζομαι. Μηπως δεν την εχεις βιδωσει καλα και ακουμπαει στο μεταλικο κουτι? Βγαλε τη motherboard απο το κουτι, ακουμπησε την σε μια ξυλινη επιφανεια ή ακομα και σε ενα κομματι απο χαρτοκουτο και δες μηπως ετσι παιξει... Και φυσικα ξεκινα με οσο το δυνατον τα βασικα πανω, επεξεργαστη, μια μνημη, καρτα γραφικων... Κ δεν θα άκουγε ένα μπιπ?τίποτα?
parisb Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Κ δεν θα άκουγε ένα μπιπ?τίποτα? Δεν ειναι απολυτο. Γινονται πολλα κουφα. Ειδικα σε περιπτωση βραχυκυκλωματος. Δεν χανει τιποτα να δοκιμασει (μονο χρονο).
SPARTAN-480-SS Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 Δημοσ. 14 Μαΐου 2008 και εγω πριν ενα μηνα που αλαξα case εβαλα 3 spacers παραπανο και εκανε βραχυκυκλομα οταν ειχα την καρτα ηχου στο pci και ειχα ακριβος το ιδιο προβλημα με σενα , και με τις μνημες μπορη να βραχυκυκλονει αν εχει καμια τριχα μεσα στη pci και ακουμπαει η μνημη ελενξε το και προσοχη στα spacers κατω απο τη motherboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.