Προς το περιεχόμενο

ΟΤΕ - βλαβες (αμαν το ματι μου!)

ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανακαλυπτουμε σημερα οτι το τηλεφωνο του σπιτιου μας εδω και 40 χρονια περιπου, δε δουλευει. καλω τον αριθμο απ΄το κινητο μου, μου απαντα μια κυρια, ευγενεστατη, που με πληροφορει οτι μολις πριν 3 μερες πηραν τον νεο αριθμο αλλα δεν τον θυμαται για να μου τον πει. παιρνω τις βλαβες του οτε, μου απαντουν οτι αν δε βρω να τους δωσω ΚΑΙ τον αλλο αριθμο δε μπορουν να κανουν τιποτα. δηλαδη δε μπορουν να το βρουν που εχουν κανει το μπερδεμα? δεν ειναι μεσα στις ευθυνες τους?

:mad::mad::mad:

Δημοσ.
ανακαλυπτουμε σημερα οτι το τηλεφωνο του σπιτιου μας εδω και 40 χρονια περιπου, δε δουλευει. καλω τον αριθμο απ΄το κινητο μου, μου απαντα μια κυρια, ευγενεστατη, που με πληροφορει οτι μολις πριν 3 μερες πηραν τον νεο αριθμο αλλα δεν τον θυμαται για να μου τον πει. παιρνω τις βλαβες του οτε, μου απαντουν οτι αν δε βρω να τους δωσω ΚΑΙ τον αλλο αριθμο δε μπορουν να κανουν τιποτα. δηλαδη δε μπορουν να το βρουν που εχουν κανει το μπερδεμα? δεν ειναι μεσα στις ευθυνες τους?

:mad::mad::mad:

τι εννοεις?δεν καταλαβα τιποτα... :fear:

Δημοσ.

Καλά τόσο δύσκολο είναι αυτό που γράφει;

Καλεί τον δικό της αριθμό, βγαίνει μια άσχετη η οποία μόλις τρεις μέρες πριν έβαλε νέα γραμμή με ΑΛΛΟ αριθμό, αλλά εξυπηρετείται μέσω της αόρατης πλέον γραμμής της φραντσέσκα σαντ...

Μιλάει για το πολύ συνηθισμένο στην Ελλάδα φαινόμενο της συνακρόασης. Δηλαδή του μπερδέματος των γραμμών. Το έχουν πάθει πολλοί και όντως απ' ότι έχω ακούσει, χρειάζεται να γνωρίζουμε τα στοιχεία και των 2 γραμμών για να λυθεί άμεσα το πρόβλημα.

Δημοσ.

@danaos: κατάλαβες το πρόβλημα γιατί έχεις ήδη δει ή ακούσει για παρόμοια περίπτωση.Κάποιος άλλος δεν μπορεί να καταλάβει ακριβώς τι τρέχει.Βέβαια η ερώτηση γίνεται για να απαντήσουν αυτοί που ξέρουν, οπότε μάλλον πάω πάσο.:)

Δημοσ.

όταν καλεί αυτή κάποιον αριθμό στην αναγνώριση εμφανίζει το δικό σου νούμερο;

επίσης ας πάει στο τοπικό κατάστημα ΟΤΕ και με τα στοιχεία της θα της δώσουν ποιος είναι ο πραγματικός σωστός αριθμός της, θα στον δώσει και θα κάνεις εσύ δουλειά σου δηλώνοντας την βλάβη.

Αν και για να πω την αλήθεια δεν νομίζω πως το ποστ έχει νόημα να λύσεις το θέμα όσο να δούμε όλοι τι συμβαίνει και να γελάσουμε;! κλάψουμε; όπως το πάρει ο καθένας ;)

Δημοσ.

:-D μαλλον ηταν μονο για να γελασουμε μαζι ...

καταφερα να συνεννοηθω με την κυρια, ο ΟΤΕ αλλο αριθμο τους ειχε πει πως θα τους εδινε (και οχι τον δικο μου), αλλα οταν πηγαν και εκαναν τη συνδεση οι ανθρωποι ανακαλυψαν οτι ειχαν παρει τον δικο μου (χωρις να το ξερουν φυσικα).

εκεινο που ηθελα να καταλαβω ηταν κατι αλλο ομως: αν πχ ελειπαν οι ανθρωποι και δεν ειχα τροπο να μαθω απο κεινους τιποτα, δεν ηταν ευθυνη του ΟΤΕ να βρει τί μπερδεμα εγινε? αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...